Κυριακή 22 Φεβρουαρίου 2009

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ update

Για ακόμη μια φορά οι εκτιμήσεις πήγαν καλά αφού είχαμε 4 στις 5. Πιάσαμε την Ανκαραγκούτσου(2,60), Λιντς (1,40), Κέμπριτζ (1,45) και Γιουνγκ Μποις (1,50) ενώ χάσαμε τη Βέρντερ όπου δεν κατάφερε ούτε την Κότμπους να κερδίσει. Είναι άραγε τυχαίο ότι από την ήμερα που πάτησε ο Τζιόλης το πόδι του στη Γερμάνια η Βέρντερ δεν έχει κάνει νίκη? Χάθηκαν παρά πολλά δελτία από το συγκεκριμένο παιχνίδι… Η χθεσινή μέρα είχε παρά πολλές εκπλήξεις (Κολόνια, Εσπανιόλ κ.α.). Δικαιωθήκαμε σε αυτό που λέγαμε ότι το κουπόνι αυτό θέλει προσοχή αφού οι ομάδες θα έχουν το νου τους στα ευρωπαϊκά παιχνίδια. Για σήμερα δεν σας κρύβω ότι δυσκολεύτηκα να βρω κάποια καλά σημεία και έτσι κατέληξα στην ακόλουθη τετράδα .

312 1 1,65
Η Τολούκα ξεκίνησε δυνατά και στη Κλαοσούρα, η ομάδα σε αυτές τις πρώτες 6 αγωνιστικές είναι αήττητη 4-2-0, λογικό θα έλεγα αφού η ομάδα δεν αποδυναμώθηκε μετά το τέλος της Απερτούρα όπου και πηρέ το πρωτάθλημα. Είναι αυτό που λεμέ ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει. Είναι από τις ομάδες που θα διεκδικήσουν τη πρωτιά. Από την άλλη η Τέκος αποδυναμώθηκε αισθητά και δεν είναι για πολλά πράγματα. Περά από αυτό το γεγονός, το ΝΕΜΕΣΙΟ ΝΤΙΕΣ είναι από τις πιο καυτές έδρες του πρωταθλήματος όποτε όλα μιλούν για άσσο. Ένας άσσος που ο οπαπ τον προσφέρει στο 1,65, πολύ καλή απόδοση από τις μεγαλύτερες που κυκλοφορούν καθώς υπάρχουν εταιρίες που το προσφέρουν χαμηλότερα π.χ. η Stan James 1,57.

309 2 1,50
Ο μόνος λόγος που θα παίξω το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι ότι ο Ολυμπιακός θα θέλει να <<χρυσώσει λίγο το χάπι >> από τη μεσοβδόμαδα ήττα (αποκλεισμό ?) από την Σεντ Ετιέν.
Στις εταιρίες πάντως του εξωτερικού πέφτει έντονος ο άσσος. Λογικό από την άποψη ότι ο Ολυμπιακός είναι αδιάφορος και έχει και απουσίες, υπό άλλες συνθήκες θα ημουν μαζι τους αλλα πιστεύω ότι δεν θα παρουσιαστεί αδιάφορος και θα θελήσει να νικήσει και να διασκεδάσει ,όσο μπορεί, τις εντυπώσεις.

306 2 2,40 απλή κάλυψη το χ
Η Αμαδορα προέρχεται από τη νίκη κόντρα στη Γκιμράες μεσοβδόμαδα εκτός έδρας για το κύπελλο και το ηθικό της σίγουρα ενιαία ανεβασμένο. Οι παίχτες όμως παραμένουν απλήρωτοι ενώ έχει και 5 απουσίες εκ των οποίων οι 3 βασικοί. Από την άλλη η Νασιονάλ τα πάει περίφημα είναι στη 5η θέση μάλιστα διαθέτει τη δεύτερη καλύτερη επίθεση με 30 γκολ. Εκτός έδρας τα πάει πολύ καλά αφού έχει 4-2-2 επίσης σήμερα δεν έχει καμιά απουσία. Στις εταιρίες του εξωτερικού πέφτει η απόδοση του διπλού και εγώ μαζί τους είμαι και παίρνω απλά το χ για κάλυψη.

260 2 2.15
Η απόδοση του διπλού πέφτει παντου στο εξωτερικό, στο ανατλλακτήριο έχει φορτωθεί και θυμίζει θα έλεγα κάπως το χθεσινό διπλό της Ανκαραγκούτσου. Πέρα από αυτο το γεγονός η Χατσέτεπε έχει να κάνει νίκη εδώ και 13 αγωνιστικές και σήμερα αντιμετωπίζει την έκτη Άνκαρασπορ που θέλει μόνο νίκη μήπως και διεκδισκησει θέση για το Ουέφα. Αγωνιστικά η Χατσέτεπε εχει και 3 απουσέες. Όλα συνηγορούν στο διπλό. Για να δουμε να θα μας ξανά πληρώσουν και σήμερα οι τούρκοι.

ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΕΡΔΗ !!!