Σάββατο 21 Φεβρουαρίου 2009

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

Μετά το χθεσινό ταμείο, σήμερα θέλει προσοχή στις ομάδες που παίζουν μεσοβδόμαδα, παιχνίδια είτε για champions league είτε για uefa γιατί ενδεχομένως να παρουσιαστούν αδιάφορες ή τέλος πάντων να μην δώσουν την δέουσα προσοχή.

131 2 1,80
Της Βέρντερ το 2009 δεν ξεκίνησε καθόλου καλά, στο δεύτερο γύρο ακόμα νίκη δεν έχει κάνει. Στα παιχνίδια της πάντως δεν ήταν σε γενικές γραμμές κακή, έκανε φάσεις. Την τέταρτη ήρθε ισόπαλη με τη Μιλαν 1-1 με γκολ του Diego στο 83. Το είδα το συγκεκριμένο παιχνίδι δημιούργησε πολλές φάσεις που θα μπορούσε να επιτύχει κάποιο γκολ. Σήμερα θα την στηρίξω αφενός γιατί τα περιθώρια έχουν στενέψει σε μεγάλο βαθμό έχει μένει πολύ πίσω από τις θέσεις του uefa (9 βαθμούς έχει απόσταση) και αφετέρου γιατί έχει( επανέλθει ο Diego και η Βέρντερ με Diego είναι άλλη ομάδα. Από την άλλη η Κότμπους δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο, εκτός έδρας τα πάει καλύτερα από ότι εντός, είναι χαρακτηριστικό δε ότι εντός έδρας έχει 6 ήττες σε 9 παιχνίδια. Αγωνιστικά 3 απουσίες στην άμυνα θα έχει η Κότμπους ενώ την ομάδα της Βρέμης θα λείψει μόνο ο Πιζάρο . Η απόδοση του διπλού πέφτει σε παρά πολλές εταιρίες ενώ και στο ανταλλακτήριο έχει τραβήξει αρκετό τζίρο το συγκεκριμένο παιχνίδι με σχεδόν όλα τα λεφτά να έχουν πάει στο διπλό.

153 1 1,40
Ώρα για να επιστρέψει στις νίκες και η Λιντς έπειτα από δυο συνεχόμενες ήττες, αφού σήμερα αντιμετωπίζει τη τελευταία Τσέλντεναμ η όποια δέχεται γκολ με το τσουβάλι.
Είναι η ομάδα που σε 13 παιχνίδια εκτός έδρας έχει 11 ήττες και έχει φάει 35 γκολ, δηλαδή δέχεται περίπου 3 γκολ κατά μ.ο σε κάθε παιχνίδι. Η Λιντς δεν έχει περιθώρια για άλλες απώλειες βαθμών ήδη έμεινε πίσω 4 βαθμούς από τη Μίλγουολ που έχει και δυο παιχνίδια λιγότερα, όποτε καταλαβαίνετε ότι αν χάσει και σήμερα βαθμούς είναι αξία της μοίρας της.
Ο μονός ανασταλτικός παράγοντας για τον άσσο είναι η απουσία του παιχταρά και 1 σκόρερ της Λιντς Μπέκφορντ (24/16) , έστω όμως και χωρίς αυτόν πιστεύω ότι σήμερα θα τη πάρει τη νίκη.

173 2 1,45
Δεν βλέπω τον τρόπο που αυτή η Λούις θα κόψει βαθμούς από την Κέμπριτζ. Μιλάμε για μια ομάδα δίχως αρχή και τέλος. Πέραν του γεγονότος ότι είναι υποβιβασμένη σκοράρει με το σταγονόμετρο, δέχεται τουλάχιστον 2 γκολ σε κάθε παιχνίδι, στην έδρα της μετρά 12 ήττες σε16 παιχνίδια είναι αμφίβολο και το μέλλον της ομάδας. Ο πρόεδρος ψάχνει να την πουλήσει και δεν βρίσκει αγοραστή και όπως καταλαβαίνετε μόνο στο γήπεδο δεν θα έχουν το μυαλό τους οι παίχτες. Από την άλλη η Κέμπριτζ θέλει τη νίκη για να διατηρηθεί στα μπαράζ ανόδου προέρχεται από τη νίκη με 3-1 στην έδρα της Κιντερμίνστερ , έχει ανέβει αγωνιστικά , νομίζω κάθε άλλο σημείο περά του διπλού θα αποτελέσει για μένα τεραστία έκπληξη.

219 1 1,50
Η Γιουνγκ Μποις της δίνεται η ευκαιρία σήμερα με νίκη να ξανά μπει στο κόλπο του πρωταθλήματος και να διεκδικήσει τη δεύτερη θέση. Ο λόγος ότι η πρώτη Βασίλεια αντιμετωπίζει τη δεύτερη Ζυρίχη . Κατ συνέπεια ή ο ένας ή ο άλλος ή και οι δυο θα χάσουν βαθμούς. Πέραν αυτού του γεγονότος, η Γιουνγκ Μποις είναι σε εκπληκτική κατάσταση, σκοράρουν ακατάπαυστα και σήμερα αντιμετωπίζουν την Ααράου η όποια είναι ντεφορμέ αλλά έχει και πολλές απουσίες. Στους δυο προηγούμενους γύρους οι δυο ομάδες ήρθαν ισόπαλες 3-3, 1-1 όποτε νομίζω ότι ήρθε η Άαρ και για τη νίκη της Γιουνγκ Μποις. Το 1,50 το οπαπ είναι από τις μεγαλύτερες αποδόσεις που κυκλοφορούν. Πχ η bwin το δίνει μόλις 1,40.

122 2 2.60 κάλυψη στο χ
Κλείνοντας να σας πω ότι το διπλό της Ανκαραγκουτσου κωδ. 122 έχει πάρει χοντρό παιχνίδι στο ανταλλακτήριο ενώ η απόδοση του διπλού έχει μεγάλη πτώση στις εταιρίες ότι εξωτερικού. Αν ξέρουν κάτι δεν ξέρω, αυτό που μπορώ να σας πω είναι ότι αγωνιστικά δεν είναι απίθανο ένα διπλό, στο ίδιο καζάνι πάνω κάτω βράζουν οι δυο ομάδες.

ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΕΡΔΗ !!!