Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 2009

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

Καλημερα, αφήνω τους περιττούς πρόλογους και περνάμε κατ ευθείαν στις προτάσεις μας για σήμερα.

271 2 1,70
Η Μπέρτον είναι ομάδα τρένο, έχει να χάσει για το πρωτάθλημα πάνω και 3 μήνες ενώ στα τελευταία 15 παιχνίδια έχει μόλις μια ισοπαλία. Και φυσιολογικά βρίσκεται στη πρώτη θέση, με αρκετή διάφορα από το δεύτερο. Επίσης είναι η ομάδα που έχει μακρόν τη καλύτερη επίθεση με 62 γκολ σε 32 παιχνίδια. Από την άλλη η Γουόκινγκ δεν τα πάει καθόλου καλά είναι ντεφορμέ, προέρχεται από 4 συνεχόμενες ήττες με το ίδιο σκορ 1-0 , το πρόβλημα της ομάδας εστιάζεται κυρίως στο γεγονος ότι είναι δυσκοίλια στο γκολ. Κάθε άλλο παρά αδιάφορη είναι καθώς πλέον απέχει μόλις 1 βαθμό από τη διαχωριστική γραμμή. Όμως θα πάω στο διπλό παρ ότι με μια πρόχειρη μάτια κάποιος μπορεί να πει ότι η Μπέρτον είναι αδιάφορη δεν είναι όμως έτσι. Αυτή τη στιγμή έχει 15 βαθμούς από τη δεύτερη Χίστον, η οποία Χίστον έχει όμως 2 παιχνίδια λιγότερα. Και μην ξεχνάτε ότι η Κονφερενς έχει ακόμα αρκετές αγωνιστικές, συγκεκριμένα άλλες 16. (Επί προσθέτως σήμερα παίζει Λουίς- Χίστον όποτε η Χίστον αναμένεται να πάρει ένα ακόμα τρίποντο καθώς όπως έχουμε πει πολλές φορές η Λουις είναι ομάδα καφενείο με 24 ήττες σε 33 παιχνίδια εκ των οποίων οι 11 συνεχόμενες.) Απουσίες σημαντικές δεν υπάρχουν για την Μπέρτον ενώ η Γουόκινγκ εχει 3 απουσίες . Πολύ καλή η απόδοση του 1,70 του οπαπ ακριβώς στο μέσον ορό των εταιριών του εξωτερικού. Η will hill δίνει το διπλό 1,67.

298 2 1.85
Παραδόξως εδώ σε πολλές εταιρίες πέφτει έντονα η απόδοση του διπλού. Πλέον το 1,85 του οπαπ είναι αν όχι η μεγαλύτερη απόδοση που κυκλοφοράει σίγουρα από τις μεγαλύτερες. Επίσης το συγκεκριμένο σημείο έχει πάρει υψηλό ποντάρισμα και στο ανταλλακτήριο. Για παράδειγμα ενώ τα αλλά παιχνίδια έχουν κάνει τζίρο μέχρι στιγμής γύρω στο χιλιάρικο το συγκεκριμένο διπλό έχει τζίρο 30,000. Από ότι έχω παρατηρήσει όταν παρατηρείται ένα ασυνήθιστο ποντάρισμα στις μικρές κατηγορίες της Σκωτίας συνήθως περνά. Αγωνιστικά τώρα το παιχνίδι είναι κλεινει προς το διπλό. Αφού η Έυρ θέλει μόνο νίκη για να διεκδικήσει τη πρωτιά και την απευθείας άνοδο, αυτή τη στιγμή απέχει 3 βαθμούς από τη κορυφή αλλά με ένα παιχνίδι λιγότερο. Γενικά είναι από τις καλές ομάδες της κατηγορίας, διαθέτει μακρόν τη καλύτερη επίθεση της κατηγορίας και αν θυμάστε μας έχει πληρώσει κυρίως στην έδρα της. Από την άλλη Κουήνς Παρκ θέλει τη νίκη για να αποφύγει τα μπαράζ του υποβιβασμού αλλά αυτή τη χρονική περίοδο δεν είναι σε καθόλου καλή κατάσταση και εντός έδρας μετρά 1-3-7. Σήμερα θα έχει και μια σημαντική απουσία ενώ για την Έυρ λείπει μόνο ένας επιθετικός. Για μένα το διπλό είναι μια mini στοιχηματική ευκαιρία, όταν οι εταιρίες του εξωτερικού το έχουν μέχρι και 1,65 (οι περισσότερες το έχουν γύρω στο 1,70 με καθοδικές τάσεις) και εμείς το έχουμε 1,85, το παίρνουμε ανεξαρτήτως του αν επαληθευτεί. Έχω την αίσθηση ότι ο οπαπ θα κατεβάσει την απόδοση του διπλού.

337 2 1,45
Δεν βλέπω έκπληξη το διπλό είναι από τα δυνατά σημεία της ημέρας. Όπως έχουμε πει πολλές φορές η Μουσκρόν έχει πολλά οικονομικά προβλήματα για αυτό και η ομάδα είναι σε πολύ κακή αγωνιστική κατάσταση με μόλις μια νίκη στα τελευταία 10 παιχνίδια της. Πάντως από ότι φαίνεται να οδεύει προς λύση το πρόβλημα καθώς ο πρόεδρος της είπε ότι θα αναλάβει την αποπληρωμή των χρεών. Ιδωμεν… Από την άλλη η Άντερλεχτ ξύπνησε για τα καλά έχει πάρει μπροστά, προέρχεται από τη νίκη με 4-2 κόντρα στη Στάνταρ Λιέγης και έτσι πλέον έχει εκείνη το πρώτο λόγο για το πρωτάθλημα. Επίσης αυτή η νίκη ήταν και νίκη ψυχολογίας. Σήμερα βεβαία θα απουσιάσει ο παιχταράς Ντε Σούτερ που ήρθε τον Ιανουάριο αλλά υπάρχουν παίχτες που μπορούν να τον καλύψουν από την άλλη η Μουσκρόν έχει 2 απουσίες. Να προσθέσω ένα ακόμα στοιχειό ότι η Μουσκρόν είναι αδιάφορη. Εδώ υπάρχει έντονη πτώση του διπλού από τη πέμπτη κιόλας στις εταιρίες του εξωτερικού.

234 1 1.40
Είναι από τα σημεία που έχουν πάρει πολύ υψηλό ποντάρισμα, θα έλεγα ότι η πλειοψηφία των παιχτών που παίζουν Αγγλία θα το έχουν σε κάποιο δελτίο. Ο λόγος που έχουν πέσει όλοι στον άσσο είναι ότι η Αρσεναλ απέχει 6 βαθμούς πλέον από την τετράδα που σημαίνει ότι μετά από σειρά χρονών δεν θα βγει στο champions league, και με ότι συνέπειες συνεπάγεται αυτό. Μια Άρσεναλ που προέρχεται από τη νίκη με 1-0 επί της Ρόμα αλλά στο πρωτάθλημα μετρά 4 συνεχόμενες ισοπαλίες. Η Φουλαμ από την άλλη ναι μεν είναι καλή ομάδα φέτος αλλά μακριά από την έδρα της χάνεται , ακόμα δεν έχει πετύχει νίκη 0-6-7. Ένα άλλο ενδιαφέρον στοιχειό σήμερα είναι η προϊστορία του αγώνα 20-2-0. Στα καθαρά αγωνιστεί η Φούλαμ δεν έχει καμιά απουσία ενώ η Άρσεναλ έχει τις γνώστες μακροχρόνιες απουσίες.

311 2 1,80
Άλλη μια ομάδα που πάει τρένο η Γιουνκ Μποις η οποία πλέον έχει μπει για τα καλά στο κόλπο του πρωταθλήματος καθώς απέχει από τη πρώτη Ζυρίχη 3 βαθμούς. Πολύ παραγωγική μπροστά με 47 γκολ σε 21 παιχνίδια σκοράρει σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια
της. Και όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό είναι και το δυνατό της σημείο. Σήμερα αντιμετωπίζει τη πολύ μέτρια Σιών που μάχεται για την αποφυγή των μπαράζ υποβιβασμού, δεν είναι σε καλή κατάσταση, 1 νίκη -2 ισοπαλίες -3 ήττες έχει στα τελευταία 6 παιχνίδια. Έχει και 4 βασικές απουσίες ενώ από την άλλη Γιουνγκ Μποις έχει μόλις 2 απουσίες, όχι πάντως σημαντικές. Θεωρώ δύσκολο να μη σκοράρει η Γιουνκ Μποις σήμερα όποτε πάω στο διπλό αν και στο εξωτερικό παρατήρησα μια τάση πτώσης του 1 και του χ.

ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ !!!