Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2009

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

Καλημερα, μέτρια πήγαν οι χθεσινές μας προτάσεις αφού είχαμε 3 στις 5. Σε μια μέρα όπου το μεσημέρι στη Γερμάνια έγινε σφαγή, δεν πέρασε τίποτα. Με πρώτη και καλύτερη τη Μπάγερν όπου είχε φορτωθεί παρά πολύ, στο ανταλλακτήριο ας πουμε είχε πάρει τζίρο 2,500,000Ε.
Τέλος πάντων αυτά ανήκουν στο παρελθόν, πάμε στα φρέσκα :

363 1 1.45
H Καιζερλάουτερν ενισχύθηκε αρκετά στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου ωστόσο δεν έχει γευτεί τη χαρά της νίκης. Για αυτό και έπεσε από τη προνομιούχο τριάδα. Σήμερα όμως της δίνεται μια πρώτης τάξεως ευκαιρία αφού αντιμετωπίζει μια πολύ ντεφορμέ και αδύναμη εκτός έδρας Ίγκολσταντ. Η Καιζερλαουστερν μέσα στο Φριτς Βάλτερ stadium είναι πολύ δυνατή, μετρά 7 νίκες και 3 ισοπαλίες. Στα αγωνιστικά η Κάιζερ σήμερα έχει επιστροφές ενώ από την άλλη η Ιγκολσταντ δεν έχει σημαντικές απουσίες. Η απόδοση του άσσου πέφτει σε παρά πολλές εταιρίες, και το 1,45 του οπαπ δεν είναι καθόλου κακό…

377 1 1.40
H Μεγάλη κυρία της δίνεται σήμερα η ευκαιρία να μειώσει την απόσταση που την χωρίζει από την Ιντερ καθώς η Ιντερ παίζει με τη Μίλαν το βράδυ όποτε είναι πιθανό να αφήσει βαθμούς. Μέσα στο Τορίνο η Γιουβέντους είναι εξαιρετικά δυνατή με 8-1-2, τώρα τελευταία κατά γενική ομολογία δεν πολύ παίζει τόσο καλά σίγουρα σε αυτό ευθύνονται και οι πολλές απουσίες που είχε. Από την άλλη η Σαμπντόρια δεν είναι σε καθόλου καλή κατάσταση έχει πετύχει μόλις 2 νίκες σήτα τελευταία 10 παιχνίδια και στα περισσότερα Πάο αυτά δεν έπαιξε καθόλου καλό ποδόσφαιρο θα έλεγα βασίζεται εν πολλοίς στα κέφια του Cassano. Ενώ και μακριά από την έδρα της είναι εξαιρετικά αδύναμη αφού έχει πετύχει μόλις μια νίκη σε 11 αγώνες. Εύκολα – δύσκολα πιστεύω ότι θα το καθαρίσει το παιχνίδι η Γιουβέντους. Δίκαιη η απόδοση του 1,40 , έξω παίζεται το πολύ μέχρι 1,45.

385 Χ 2,95 2 2,70
Εδώ απλά δεν βλέπω την Ξάνθη να χάνει. Μια Ξάνθη που στα τελευταία παιχνίδια της έχει δείξει πολλά καλά στοιχειά και πλέον έχει βάσιμες ελπίδες για να μπει στα πλει οφ σε αυτό φαίνεται ότι τη βοήθησε και η μεταγραφή του Ντόσεκ. Από την άλλη ο Πανσεραικός μάχεται για την αποφυγή του υποβιβασμού έτσι όπως έχουν τα πράγματα αν θέλετε τη γνώμη μου μάλλον δύσκολο φαίνεται από τη στιγμή μάλιστα που έχει μόλις μια νίκη σε 10 παιχνίδια στην έδρα του. Στα καθαρά αγωνιστικά ο Πανσεραικός μετρά μια απουσία και η Ξάνθη καμία. Όποτε πάμε με το διπλό και κάλυψη την ισοπαλία.




















403 2 1,60
Για να είμαι ειλικρινής ο Παναθηναϊκός του δευτέρου ημιχρόνου με τον ΠΑΟΚ μου άρεσε σε γενικές γραμμές, (οι φωτογραφίες πιο πάνω είναι τη στιγμή που ξεκινά ο αγώνας με το ΠΑΟΚ και οι οργανωμένοι ανάβουν τα καπνογόνα). Έτσι σήμερα θα τον εμπιστευτώ και ελπίζω να μας δικαιώσει. Από την άλλη ο Ηρακλής έχει ανέβει αγωνιστικά στα τελευταία παιχνίδια αλλά είναι πολύ δυσκοίλιος στο γκολ. Σήμερα θα του λείπει και ο Κατσαμπής οπότε αναμένεται να υπάρξει πρόβλημα στα μετόπισθεν. Κατά συνέπεια πάμε με το διπλό αν και όπως λέω πάντα δεν ξέρω αφενός την 11αδα θα κατεβάσει ο Τεν Κατε και αφετέρου τη κοουτσάρισμα θα κάνει την ώρα του αγώνα. Η απόδοση του διπλού πέφτει σχεδόν παντού και το 1,60 του οπαπ να είναι στο μ.ο των ξένων εταιριών.

367 1 1,40
Έριξε την απόδοση του άσσου ο οπαπ από 1,55 σε 1,40 ο λόγος ότι ο άσσος παίζεται παρά πολύ, στο ανταλλακτήριο έχει πάρει μεγάλο τζίρο και όλα τα λεφτά έχουν πάει στον άσσο.
Δεν ξέρω αν γίνεται κάτι παρασκηνιακά, εφόσον δεν έχω αποδείξεις δεν μπορώ να πω ότι κάτι γίνεται θα ήταν ανεύθυνο εκ μέρους μου, υπάρχουν βεβαία ενδείξεις που τανούν να γίνουν αποδείξεις. Κατά έναν παράξενο-διαβολικό τρόπο θα έλεγα, ότι παίζεται στη Β Εθνική παρά πολύ στο ανταλλακτήριο κατά μεγάλο ποσοστό πάντα παιρνάει. Όποτε θα πάω στον άσσο.

369 2 2,05
Απλά το αναφέρω, λίγο πολύ ισχύουν τα ιδία με αυτά που έγραψα παραπάνω για το Διαγόρα. Το διπλό σε όσες εταιρίες το δέχονται ακόμα παίζεται το πολύ μέχρι 1,40. Ασφαλώς και το έχει φράξει ο οπαπ από την παρασκευή …

Καλή τύχη !!!