Σάββατο 14 Φεβρουαρίου 2009

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

Καλημερα και χρόνια πολλά στους ερωτευμένους. Oσοι σήμερα σκέπτεστε να παίξετε Σκωτία μάλλον πρέπει να αναπροσαρμόσετε τις σκέψεις σας αφού μέχρι στιγμής σχεδόν τα μισά παιχνίδια έχουν αναβληθεί και μάλλον θα αναβληθούν και αλλά.

223 2 1,65
Ξεκίνημα από την Τουρκία και από το διπλό της Γαλατασαράι. Καταρχήν η Γλατασαράι δεν έχει πλέον περιθώρια για άλλες απώλειες βαθμών καθώς κινδυνεύει να μείνει εκτός και από τις θέσεις που οδηγούν στο champions league. Προέρχεται από την ισοπαλία 1-1 με την Καισερίσπορ σε ένα παιχνίδι όπου η διαιτησία την αδίκησε κατάφορα μάλιστα μετά το τέλος του αγώνα πολλοί οπαδοί ξεχύθηκαν στους δρόμους για να διαμαρτυρηθούν μάλιστα σε αυτό το παιχνίδι αποβλήθηκε άδικα και ο Λίνκολν ο όποιος και θα λείπει σήμερα. Η Αντάλιασπορ από την άλλη προέρχεται από τη νίκη με 2-1 επί της Ντενιζλισπόρ. Δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο ως ομάδα , ενώ στην έδρα της είναι εξαιρετικά ευάλωτη με 2-4-3. Έτσι παρ από τη μεγάλη διάφορα δυναμικότητας που υπάρχει, την αναγκαιότητα των βαθμών πάω στο διπλό και γιατί έχω την αίσθηση ότι η Γαλατά θα πάρει και κάποιο σφύριγμα παραπάνω. Η απόδοση του διπλού πέφτει σε πάρα πολλές εταιρίες έχει φτάσει να παίζεται και αρκετά κάτω από το 1,65 του οπαπ (πχ Stan James 1.57) , οπότε παίρνουμε το διπλό σε μια καλή απόδοση.

229 2 1,80
Μπορεί να φαίνεται ως ντέρμπι κορυφής αλλά δεν είναι ακριβώς έτσι. Η Χέρτα μπορεί να βρίσκεται στη τρίτη θέση αλλά κατά γενική ομολογία δεν έχει παίξει καλή μπάλα. Απλά της έτυχαν κάποια αποτελέσματα. Από την άλλη η Μπάγερν έχει πάρει μπροστά, παίζει πολύ καλή μπάλα ειδικά στον αγώνα με την Ντόρτμουντ κάλλιστα το σκορ θα μπορούσε να ήταν 5-1 αφού έκανε πολλές ευκαιρίες. Σαν ομάδες νομίζω ότι είναι περιττό να πω ότι δύσκολα συγκρίνονται από τη στιγμή μάλιστα που από τη Χερτα θα λείψει και ο Πάντελιτς(16/6). Αν παρουσιαστεί το ίδιο σοβαρή η Μπάγερν δεν νομίζω ότι θα δυσκολευτεί κι πολύ για τη νίκη.

257 2 2.05
Η Ρότσντειλ είναι αυτή που καίγεται για τους βαθμούς της νίκης αφού βρίσκεται στη τέταρτη θέση, δυο μόλις βαθμούς πίσω από τη προνομιούχο τριάδα. Από την άλλη η Μάκλσφιλντ είναι μάλλον αδιάφορη καθώς από ότι φαίνεται την έχει σώσει τη παρτίδα για φέτος, ενώ και το τρένο της ανόδου δεν το προλαβαίνει. Είναι ντεφορμέ προέρχεται από 2 συνεχόμενες ήττες ενώ διαθέτει και τη χειρότερη άμυνα του πρωταθλήματος. Από την άλλη η Ροτσεντέιλ είναι μια άκρως επιθετική ομάδα έχει πετυχει 51 γκολ μέχρι στιγμής σχεδόν 2 γκολ ανά παιχνίδι αποδίδει πολύ καλό ποδόσφαιρο αν και έκτος έδρας είναι μέτρια με 5-5-4. Αγωνιστικά δεν υπάρχουν απουσίες και για τις δυο ομάδες. Η απόδοση του διπλού πέφτει σε πολλές εταιρίες, το 2,10 του οπαπ είναι μια άκρως ανταγωνιστική τιμή ενώ και στο ανταλλακτήριο έχει πάρει ποντάρισμα κάπου στις 100,000Ε τι στιγμή που στα υπόλοιπα παιχνίδια της Β Αγγλίας κυμαίνεται γύρω στις 10-15,000.

273 1 1,45
Δεν βλέπω έκπληξη η Ρεξαμ έχει μάθει πώς να παίρνει τέτοια παιχνίδια. Ομάδες με διαφορετικούς στόχους αφού η μεν Ρέξαμ έχει ως στόχο τα μπαράζ ανόδου ενώ η Γκρέις την αποφυγή του υποβιβασμού. Η Ρέξαμ δεν έχει περιφέρειες για απώλειες βαθμών αφού νιώθει καυτή την ανάσα των ομάδων που είναι από πίσω της. Είναι δυνατή στην έδρα της με 8-3-2 ενώ διαθέτει και τη καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος. Από την άλλη η Γκρεις μάχεται για να αποφύγει τον υποβιβασμό , δεν έχει ακόμα βρει νέο προπονητή εκτός έδρας μάλλον ... χάνεται αφού μετρά 10 ήττες σε 13 παιχνίδια ενώ την προηγούμενη εβδομάδα ο αγώνας της με την Κρόουλι αναβλήθηκε. Αγωνιστικά δεν υπάρχουν απουσίες και για τις δυο ομάδες.

Οσοι θελουν ρισκο,
329 Χ 3,25 2 2,65
Εδώ ρισκάρουμε, καθώς η Αϊντχόφεν έχει βρει τη φόρμα της και έχει ανέβει και η ψυχολογία της μετά την αλλαγή προπονητή. Την είδα στο παιχνίδι με τη Φόλενταμ δεν ήταν κακή αλλά είχε πάρα πολλά κενά στην άμυνα. Στην επίθεση δε, ήταν πολύ καλή κυρίως με τον Τοίβονεν που σκόραρε με απευθείας εκτέλεση φάουλ γενικά ήταν αυτό που δημιούργησε πολλές φάσεις. Θα έλεγα ότι ο Σουηδός είναι ο καλύτερος επιθετικός της και αυτός σήμερα θα λείπει αφού αποβλήθηκε στο συγκεκριμένο αγώνα αφού αν θυμάμαι καλά χτύπησε σε μια διεκδίκηση τον αντίπαλο του με αγκωνιά. Από την άλλη η Αλκμαάρ είναι τρένο έχει να χάσει από τη δεύτερη αγωνιστική (13/9/08), πολύ καλή ομάδα προέρχεται από τη νίκη κόντρα στη Βίλεμ όπου έπρεπε πρώτα να δεχτεί το γκολ για να ξυπνήσει και να ρίξει τρία. Εκτιμώ ότι σήμερα θα το διατηρήσει το αήττητο της και τουλάχιστον δεν θα χάνει. Σίγουρα πάντως πρόκειται για ντέρμπι και η πρόβλεψη έχει ρίσκο.

ΝΑΡΚΟΠΕΔΙΟ
332 Χ 3,45 2 4,50
342 Χ 3,50 2 3,20

ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΕΡΔΗ !!!