Κυριακή 1 Φεβρουαρίου 2009

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

Καλό μήνα σε ολους,
μέτρια μας κύλησε και σε μας η χθεσινή μέρα αφού ναι μεν δικαιώθηκε το σκεπτικό μου για την Γκεν/γκι (2,35) , μας πέρασε και η Μπάρι (1,50), το βράδυ όμως χάσαμε τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας(1,45) όπου κόλλησε στο 0-0 με τη Τροφενσε σε ένα παιχνίδι όπου οι παίχτες της Τροφενσε παιζανε μέσα στη μεγάλη περιοχή τους, σαν να έβλεπα ένα κλασσικό ελληνικό παιχνίδι και την Σερκλ Μπριζ (1,95) η οποία ήρθε ισόπαλη με 1-1. 2 στα 4 λοιπόν χτες και στα σημερινά έχω επιλέξει την ακόλουθη πεντάδα.

254 2 1.45
Παρά πολλά τα προβλήματα για την ομάδα της Καλαμαριάς κυρίως σε έξω αγωνιστικά με πολλές γκρίνιες με παίχτες απλήρωτους η ομάδα είναι σε πάρα πολύ κακή κατάσταση μετρά 7 ήττες στα τελευταία 10 παιχνίδια. Από την άλλη η Καβάλα κτυπάει άνοδο είναι σε παρά πολύ καλή κατάσταση και έχει όλα τα φόντα να φτάσει στη νίκη. Πολύ καλή η απόδοση του οπαπ, στο εξωτερικό έχει φτάσει να παίζεται πολύ πιο κάτω, η απόδοση του διπλού έχει πάρει τη κατιούσα σε όλες τις εταιρίες άλλες σταμάτησαν να το δέχονται ενώ και στο ανταλλακτήριο έχει πάρει μεγάλο τζίρο.
Όπως συνηθίζω να λέω στα παιχνίδια Β Εθνικής η μαγεία του ποδοσφαίρου είναι έντονη …
(και ο νοών νοείτο …)

267 2 1,55
Τα έχει γράψει πιο κάτω ο φίλος μου ο Ιταλός και συμφωνώ απόλυτα μαζί του. Μάλλον με θαύμα θα μοιάζει να κόψει βαθμούς η Ρετζινα από τη Ρομα. Δίκαιη η απόδοση του 1,55 και στο εξωτερικό κάπου εκεί παίζεται. Διαβάστε σε παρακάτω ανάρτηση τις αναλύσεις του για όλα τα παιχνίδια.

299 2 1.50
H Πόρτο δεν έχει περιθώρια για απώλειες βαθμών μετά τη χθεσινή νίκη της Μπενφικα και σε συνδυασμό με την ισοπαλία της Σπόρτινγκ Λ. έχω την αίσθηση ότι θα περάσει νικηφόρα από την έδρα της Μπελενενεσες. Η Πόρτο η όποια είναι δυνατή εκτός έδρας με 5-2-1 ενώ από την άλλη η Μπελενενεσες διαθέτει μια μέτρια έδρα με 2-3-2. Η προϊστορία πάντως δεν είναι υπέρ της αφού μετρά 31 ήττες -21 ισοπαλίες -29 νίκες. Η απόδοση του διπλού πέφτει σε πολλές εταιρίες. Λογικό ….

281 1 1,45
Ήρθε η ώρα να πάρει μπροστά η Ατλέτικο, να επανέλθει στις νίκες και κόντρα στη Βαγιαδολίδ της δίνεται μια καλή ευκαιρία. Η Βαγιαδολίδ βρίσκεται στη μέση Τσι βαθμολογίας είναι ντεφορμέ με μόλις μια νίκη στα τελευταία 10 παιχνίδια ενώ εκτός έδρας μετρά 7 ήττες σε 9 παιχνίδια. Αν η Ατλέτικο θέλει να βγει champions league κάτι τέτοια παιχνίδια πρέπει να τα παίρνει. Ελπίζω να φάνει η ποιοτική ανωτερότητα της Ατλέτικο στο γήπεδο γιατί υπάρχει τεραστία διάφορα ποιότητας στα ροστερ των δυο ομάδων.

261 2 1,50
Άλλη μια ομάδα που καλείται να επιστρέψει στις νίκες πριν χάσει και αυτή τις οποίες ελπίδες για το champions league είναι η Αϊντχόφεν. Σήμερα θα έχει νέο προπονητή στο πάγκο μιας και ο Στέφενς αποχώρησε από την ομάδα ,ο Στέφενς ο όποιος δεν είχε καθόλου καλές σχέσεις με τους παίχτες μα καθόλου καλές σχέσεις και αυτό αποδεικνύεται με πολλά περιστατικά. Αποτέλεσμα αυτών ήταν ότι η ομάδα βρίσκεται στη 5 θέση. Συνεπώς τώρα καλούνται οι παίχτες να αποδείξουν αν έφταιγε ο προπονητής που η ομάδα είναι σε αυτή τη θεση και κόντρα στη Ντε Γκραφσααπ τους δίνεται μια πρώτης τάξεως εύκαιρα. Θα έλεγα η κατάλληλη ομάδα τη κατάλληλη στιγμή. Άρα ιδού η ρόδος ιδού και το πήδημα….

ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΕΡΔΗ !!!