Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 2009

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

Χτες πήγαμε πολύ καλά αφού είχαμε 5 στα 6. Χάσαμε μόνο το διπλό της Ορλεάν στο μπάσκετ. Στο οποίο μάλιστα η εταιρία άλλαξε το πλεονέκτημα στους 3,5 πόντους. Από ότι είδα στα στατιστικά οι παίχτες της Ορλεάν είχαν γύρω στο 35% ποσοστό ευστοχίας στα τριποντά έβλεπα παίχτες να έχουν 3 στα 9 , 2 στα 6, 3 στα 7 και από την άλλη οι παίχτες της Βισύ ήταν εξαιρετικά εύστοχοι ειδικά αυτός ο Τague (7 στα 9). Κάπως έτσι χάσαμε το παιχνίδι, ήμασταν λίγο άτυχοι. Και ο Κωστής χτες όπου επανεμφανίστηκε πήγε καλά με 3 στα 4.
Στα σημερινά έχω επιλέξει τα ακόλουθα παιχνίδια.

366 2 1.40
*Επεσε η αποδοση του διπλου από 1,55 σε 1,40.
Δεν βλέπω έκπληξη, η Τβέντε όπως έχω πει πολλές φορές είναι από τις ομάδες που τις εμπιστεύομαι , έχει μια πολύ δυνατή επίθεση με Ν Κούφο Αρναούτοβιτς και Ελία, εκτός έδρας τα πάει περίφημα με 6-2-2 και σήμερα αντιμετωπίζει την Ντε Γκράφσααπ που μάχεται για την αποφυγή το υποβιβασμού. Η όποια Ντε Γκράφσααπ έχει πετύχει μόλις ένα γκολ στις τελευταίες 6 αγωνιστικές. Αγωνιστικά δεν υπάρχει κάποια σημαντική απουσία και για τις 2 ομάδες . Όποτε για ακόμη μια φορά θα στηρίξουμε τη Τβέντε, έξω παίζεται παρά πολύ το διπλό και η απόδοση του έχει μια έντονη πτώση.

381 2 1,50
Μπορεί η Γουέστ Χαμ να είναι σε φόρμα ωστόσο δεν πιστεύω πως θα ανακόψει τη πορεία της Γιουναιτεντ. Η ομάδα του Φέργκιουσον είναι σε εκπληκτική κατάσταση έχει να δεχτεί γκολ εδώ και 12 αγωνιστικές σήμερα έχει και επιστροφές. Μετά τη χθεσινή νίκη της Λίβερπουλ σήμερα θέλει νίκη ώστε να παραμείνει στη πρώτη θέση. Από την άλλη η Γουέστ Χαμ όπως προείπαμε είναι σε ανοδική πορεία αλλά δεν έχει παίξει με δυνατούς αντιπάλους με εξαίρεση τη προηγούμενη αγωνιστική όπου έφερε χ με την Άρσεναλ. Οπότε και άδω πάω με τη φιλοξενούμενη ομάδα.

402 1 1.50
Η Τενερίφη φέτος πραγματοποιεί μια εξαιρετική πορεία, βρίσκεται στη δεύτερη θέση ενώ διαθέτει δυνατή έδρα με 6-2-2. Είναι σε φόρμα αφού έχει μόλις 2 ήττες στα τελευταία 10 παιχνίδια. Έτσι όπως έχει διαμορφωθεί φέτος η βαθμολογία στη Β Ισπανίας θα πέσουν κορμιά για την άνοδο αφού μέχρι και η δεκάτη ομάδα έχει ελπίδες καθώς απέχει μόλις 4 βαθμούς από τη προνομιούχο τριάδα, κάτω από αυτές τις συνθήκες η Τενερίφη δεν έχει περιθώρια για απώλειες βαθμών. Από την άλλη η Ειμπάρ μάχεται για την αποφυγή του υποβιβασμού, είναι η πιο ντεφορμέ ομάδα της κατηγορίας έχει να κερδίσει περίπου 2 μήνες ενώ εκτός έδρας είναι εξαιρετικά αδύναμη μετρώντας 8 ήττες σε 11 παιχνίδια. Η λογική μας λέει για άσσο. Πολύ καλή η απόδοση του 1,50 έξω παίζεται και πιο χαμηλά.

403 2 1,60
Αν η Φενερ θέλει το πρωτάθλημα τότε πρέπει το σημερινό αγώνα να τον πάρει. Προέρχεται από 2 συνεχόμενες γκέλες στο πρωτάθλημα με κακές ομολογουμένως εμφανίσεις αλλά σήμερα δεν νομίζω να τριτώσει το κακό αφού απέναντι της θα βρει την πολύ ντεφορμέ Μπουγιουκσεχιρ, όπου προέρχεται από την 6αρα που έφαγε από την Εσκισεχιρσπορ. Δεν θα έχει σημαντικές απουσίες η Φενερ σήμερα αφού θα της λείπουν μόνο οι Σαχιν και Εντου. Ελπίζω η ποιότητα της Φενερ να φάνει στο γήπεδο, η απόδοση του διπλού πέφτει σε πολλές εταιρίες, και η απόδοση του 1,60 του οπαπ είναι άκρως δελεαστική αφού σε πολλές εταιρίες το διπλό παίζεται πιο κάτω μέχρι και στο 1,45.

ΥΓ : Σήμερα έχω την αίσθηση οτι ο οπαπ θα ρίξει και άλλες αποδόσεις.

ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΚΑΙ ΓΕΝΝΑΙΑ ΤΑΜΕΙΑ !!!