Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2009

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ


Καλημερα, ενδιαφέρον το σημερινό κουπόνι με τους πρώτους αγώνες για τη φάση των 32 του ουεφα. Σε αυτά τα παιχνίδια οφείλω να σας επισημάνω ότι υπάρχει επαναληπτικός αγώνας και αυτό εγκυμονεί κινδύνους, για να γίνω πιο σαφής κάποιες φιλοξενούμενες ομάδες μπορεί ας πούμε να βολευτούν με την ισοπαλία ή με μια ήτα με χαμηλό σκορ.
Έτσι οι επιλογες μας για σήμερα είναι οι ακολουθες :

158 2 2.00
Νομίζω ότι το Αμβούργο είναι σε θέση να περάσει νικηφόρα από την έδρα της Ναιμέγκεν. Η Ναιμεγκεν δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο στο πρωτάθλημα της βρίσκεται στην ενάτη θέση και στις τελευταίες αγωνιστικές δεν είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση. Από την άλλη το Αμβούργο πάει αρκετά καλά παρόλο που στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου αποδυναμώθηκε στο κέντρο χάνοντας τον Ντε Γιονγκ. Αγωνιστικά η Ναιμέγκεν έχει 3 απουσίες ενώ το Αμβούργο καμία. Η απόδοση του διπλού πέφτει σε παρά πολλές εταιρίες ενώ και στο ανταλλακτήριο έχει πάρει αρκετό τζίρο το συγκεκριμένο παιχνίδι. Η αίσθηση μου είναι ότι θαρίξει την απόδοση του διπλού και ο οπαπ.

156 2 2,40
Η Βέρντερ δεν τα πάει καθόλου καλά μετά την επανέναρξη της Bundesliga, δεν έχει επιτύχει ακόμα νίκη, σήμερα βεβαία θα έχει και το Diego στη σύνθεση της και σίγουρα αναμένεται κάπως διαφορετική. Από την άλλη η Μίλαν προέρχεται από την ήττα την Κυριακή, με 2-1 από τη συμπολίτισσα της Ντερ. Σήμερα αναμένεται να κατέβει με βασική ομάδα και εκτιμώ ότι δύσκολα θα χάσει από αυτή τη Βέρντερ , και επειδή μου αρέσει η απόδοση του διπλού θα την τιμήσω περνώντας και το ανάλογο ρίσκο φυσικά. Το παιχνίδι καλύπτεται τηλεοπτικά από το γερμανικό ZDF, όποτε θα το δούμε και νομίζω ότι θα είναι και ωραίο παιχνίδι.

149 1 1,55
Η Σεντ Ετιεν έχει το μυαλό της περισσότερο πως θα σώσει τη κατηγορία παρά να περάσει στο ουεφα. Το σάββατο εχει παιχνιδι με τη Μπορτντο και αυτο την ενδιαφερει. Πάντως σημερα με βασικούς αναμένεται να παραταχτεί. Αντίθετα ο Ολυμπιακός θέλει σήμερα τη νίκη και ένα σκορ ασφαλείας εν όψει τη ρεβανς στη Γαλλια. Μόνη απουσία για τον Ολυμπιακό είναι αυτή του Λέτο ενώ οι Γάλλοι από την άλλη δεν εχουν απουσίες. Η αποδοση του ασσου πεφτει σε παρα πολλές εταιρίες εχει φτασει να παίζεται μέχρι και 1,40 (η bwin τον ασσο τον εχει 1,45) ενώ είναι και το παιχνίδι που εχει πάρει το μεγαλύτερο για σημερα τζιρο στο ανταλλακτηριο. Λογικά εύκολα δύσκολα θα τη πάρει τη νίκη αφου η Σεντ Ετιεν περαν του γεγονότος οτι δεν πολυ καίγεται για το Ουεφα είναι καθαρά ομάδα έδρας.

ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΚΑΙ ΓΕΝΝΑΙΑ ΤΑΜΕΙΑ !!!