Τρίτη 17 Φεβρουαρίου 2009

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΤΡΙΤΗΣ

Kαλημέρα, πέρασε τελικα χτες το χ-2 της Κέρκυρας, που προτείναμε , σήμερα το menu έχει Αγγλία, εμβόλιμη αγωνιστική στη Β Ιταλίας, copa Libertadores αλλά και τρία εξ αναβολής παιχνίδια για τη Γαλλία.

124 2 1,85
Δεν βλέπω τρίτη σερί γκέλα για την ομάδα της Λέστερ, είναι εξαιρετικά δυνατή εκτός έδρας με 9-4-1. Από την άλλη η Χάρτπουλ είναι ντεφορμέ με μόλις 2 νίκες στα τελευταία 10 παιχνίδια.
Η απόδοση του διπλού πέφτει σε παρά πολλές εταιρίες, ενώ και στο ανταλλακτήριο παίζεται αρκετά.

141 2 2,35
Η Λίλ προέρχεται από την ήττα κόντρα στην Οσέρ το Σάββατο με 2-0. Και έτσι χάλασε ένα αήττητο που είχε από τα μέσα Νοέμβριου όπου είχε χάσει με 2-1 από την Παρι. Σήμερα έχει τη δυνατότητα να επιστρέψει στις νίκες αφού σήμερα αντιμετωπίζει τη Λε Μαν , η όποια βρίσκεται σε τραγική κατάσταση με 8 ήττες στα τελευταία 10 παιχνίδια. Η Λίλ πρέπει σήμερα να πάρει τους τρεις βαθμούς αν δεν θέλει να χάσει το τρένο της Ευρώπης. Βεβαία εκτός έδρας δεν τα πάει καλά γιατί ναι μεν δύσκολα χάνει αλλά και δύσκολα κερδίζει, όποτε όσοι μπορούν ας το καλύψουν και με το χ. Αγωνιστικά δεν υπάρχουν σημαντικές απουσίες και για τις δυο ομάδες.

122 over 1.55
Ομάδες που σκοράρουν και δέχονται γκολ όποτε το οβερ είναι μια καλή περίπτωση.

ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ  !!!