Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2009

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ

Δεν πήγαν καλά οι χθεσινές μας προτάσεις αφού είχαμε 2 στα 4 . Χάσαμε της Μίλτων και την Ελ Νάσιοναλ. Θα σταθώ στο δεύτερο και θα πω ότι μας , ξεφτίλισε, διότι το προτείναμε άσσο και ήρθε διπλό με 0-5 μάλιστα και τα 5 γκολ σημειωθήκαν στο δεύτερο ημίχρονο. Αν και δεν γνώριζα τις ομάδες (την Ελ Νάσιοναλ την είχα ακουστά αφού συμμετέχει συχνά στο copa Libertadores) τα δεδομένα που συνέλεξα με οδηγούσαν στον άσσο , κυρίως παρασύρθηκα το έγραψα και στην χθεσινή ανάλυση του παιχνιδιού από το υψόμετρο των 2850μ.
Στα σημερινά η Ιταλία κλέβει τη παράσταση, για αυτό και ανέβασα τις αποδόσεις της Snai οι οποίες έχουν ενδιαφέρον αλλά και τις 11αδες με τις οποίες αναμένεται να παραταχτούν οι ομάδες, δείξτε τους μια μάτια.

130 2 1,65
*Οι αγώνες είναι νοκ-άουτ
*Το παιχνίδι ήταν αν γίνει στις 22/1 αλλά είχε αναβληθεί. Τότε ο οπαπ μας έδινε το διπλό στο 1,65 τώρα μας το δίνει στο 1,55. Πάντως και τότε και σήμερα η απόδοση του διπλού έχει πάρει τη κατιούσα.
Η Τβέντε φέτος είναι παρουσιάζεται εξαιρετικά δυνατή, στο πρωτάθλημα βρίσκεται στη τρίτη θέση, αποδίδει πολύ καλό ποδόσφαιρο με ιδιαίτερη έφεση στο σκοράρισμα , μπροστά έχει μια πολύ δυνατή τριάδα (Ν Κουφο, Αρναουτοβιτς, Ελια ) που είναι κίνδυνος θάνατος για κάθε άμυνα, εκτός έδρας μετρά 5 νίκες 2 ισοπαλίες και 2 ήττες ενώ από την άλλη η Ντεν Χααγκ είναι μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας προσπαθεί να γλιτώσει τον υποβιβασμό, έχει πάντως παραδοσιακά δυνατή έδρα αν και φέτος δεν τα πάει καλά εκεί μέσα μετρώντας 2 νίκες 3 ισοπαλίες και 4 ήττες, το διπλό πέφτει παντού έξω, δίκαιη η απόδοση του οπαπ. Με βασικούς και η Τβεντε και η Ντεν Χααγκ.

174 2 1,70
Δεν βλέπω έκπληξη πιστεύω ότι η Ίντερ θα το πάρει το παιχνίδι, αν και η Κατάνια είναι πολύ δυνατή στην έδρα της μετρά 7 νίκες 1 ισοπαλία και 2 ήττες. Βεβαία η Κατάνια δεν βρίσκεται σε καθόλου καλή κατάσταση έχει επιτύχει μόλις 2 νίκες στα τελευταία παιχνίδια. Από την άλλη η Ιντερ έδειξε να συνέρχεται, προέρχεται από τη νίκη κόντρα στη Σαμπντόρια, επανέρχεται και ο Ιμπραιμοβιτς ενώ θα της λείψει ο Αντριάνο. Τις 11αδες του αγώνα μπορείτε να τις δείτε σε παρακάτω ανάρτηση όπως και τις αποδόσεις της Snai. Η απόδοση του διπλού πέφτει αρκετά στο εξωτερικό ενώ και στο ανταλλακτήριο έχει πάρει αρκετό ποντάρισμα το διπλό.

708 2 1,75
Το el-classico του ισπανικού μπάσκετ πλέον μεταφέρεται και στη euroleague και σίγουρα προγνωστικά δεν μπορούν εύκολα να γίνουν. Μέχρι στιγμής έχουμε προτείνει από αυτό εδώ το blog όλα τα ντέρμπι του Ισπανικού μπάσκετ και όλα τα έχουμε προσεγγίσει σωστά. Έτσι και σήμερα θα ρισκάρω με το διπλό διότι εκτιμώ ότι η Μπαρτσελόνα είναι ένα κλικ παραπάνω ως ομάδα από τη Ρεάλ Μαδρίτης. Σίγουρα είναι το απολυτό ντέρμπι και μπορεί εύκολα να σε βγάλει ψεύτη όμως εγώ θα ρισκάρω και ελπίζω η Μπαρτσελόνα να με δικαιώσει όπως το έχει κάνει αρκετές φορές. Η απόδοση του διπλού πάντως βρίσκεται σε πτώση σε όλες τις εταιρίες του εξωτερικού.

182 2 1,65
Κλείνω με το διπλό της Λίβερπουλ κόντρα στη Γουίγκαν. Η Γουίγκαν έχασε το παιχταρά μέσο Παλασιο όπου έκανε πολύ δουλεία στο κέντρο και σίγουρα θα την επηρεάσει. Εκτός από το Παλασιο αποχώρησαν και οι Χέσκι, Κινγκ, Κλιμπαν. Πηρέ βεβαία τον Μιντο. Σήμερα όμως θα έχει πολλές απουσίες. Στο JJB πάει καλά με 6 νίκες 2 ισοπαλίες και 3 ήττες ενώ στα τελευταία 6 παιχνίδια έχει επιτύχει 4 νίκες και 2 ήττες. Από την άλλη η Λίβερπουλ προχέεται από δυο ισοπαλίες κόντρα σε Εβερτον και Στόουκ αποτέλεσμα αυτών ήταν να χάσει τη πρώτη θέση. Νομίζω ότι ήρθε η ώρα για επιστροφή στις νίκες.

ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΕΡΔΗ !!!