Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2009

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΠΕΜΠΤΗΣ

Καλά κύλησε το χθεσινό κουπόνι, 2 στα 3 είχαμε πιάσαμε το διπλό του Πανελλήνιου και του Ολυμπιακού ενώ χάσαμε το διπλό της Μπαρτσελόνα. Σήμερα έχω επιλέξει μια δυάδα

130 2 1,65
*Οι αγώνες είναι νοκ-άουτ
Η Τβέντε φέτος είναι παρουσιάζεται εξαιρετικά δυνατή, στο πρωτάθλημα βρίσκεται στη τρίτη θέση, αποδίδει πολύ καλό ποδόσφαιρο με ιδιαίτερη έφεση στο σκοράρισμα , μπροστά έχει μια πολύ δυνατή τριάδα (Ν Κουφο, Αρναουτοβιτς, Ελια ) που είναι κίνδυνος θάνατος για κάθε άμυνα, εκτός έδρας μετρά 5 νίκες 2 ισοπαλίες και 2 ήττες ενώ από την άλλη η Ντεν Χααγκ είναι μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας προσπαθεί να γλιτώσει τον υποβιβασμό, έχει πάντως παραδοσιακά δυνατή έδρα αν και φέτος δεν τα πάει καλά εκεί μέσα μετρώντας 2 νίκες 3 ισοπαλίες και 4 ήττες, το διπλό πέφτει παντού έξω, δίκαιη η απόδοση του οπαπ. Με βασίκους και η Τβεντε και η Ντεν Χααγκ αλλά για την Ντεν Χααγκ είναι τιμωρημένος ο προπονητής της Βετζελ.

133 1 1,55
*Και εδώ οι αγώνες είναι νοκ άουτ.
Οι Ουτσιάλι προέρχονται από την ισοπαλία 1-1 με τη Γιουβέντους, φέτος νίκησαν 3-1 την Τορίνο μέσα στο Τορίνο. Αυτό που μου αρέσει στη φετινή Λάτσιο είναι η δυνατή της επίθεση με Ζαράτε, Πάντεφ και Ρόκι, τα πάει καλά στο πρωτάθλημα βρίσκεται στη 7 θέση 4 βαθμούς πίσω από τις θέσεις που οδηγούν στο champions league. Στην έδρα της είναι δυνατή με απολογισμό 5-3-2 , ενώ από την άλλη η Τορίνο παλεύει για την αποφυγή του υποβιβασμού εκτός έδρας δεν τα πάει καθόλου καλά αφού ακόμα δεν έχει πτυχή νίκη ενώ μετρά 7 ήττες σε 9 παιχνίδια. Είναι εξαιρετικά ντεφορμέ, με μόλις 2 νίκες στα τελευταία 10 παιχνίδια , όποτε η λογική μας λέει για άσσο και έχω επίσης την αίσθηση ότι την Τορίνο την ενδιαφέρει περισσότερο το πρωτάθλημα. Μέχρι και πριν από λίγο που κοίταζα στη Gazetta δεν βρήκα 11αδες στην αποστολή είναι αρκετοί βασικοί, νομίζω ότι θα κατεβάσει σχεδόν βασική 11αδα.
Επίσης πέφτει η απόδοση του άσσου σε αρκέτες εταρίες.

Αυτή τη δυαδα για σήμερα,

ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΕΡΔΗ !!!