Κυριακή 25 Ιανουαρίου 2009

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

Καλημερα σε όλους και ελπίζω και σήμερα να πάμε το ίδιο καλά όπως πήγαμε χτες.

244 2 1.65
Η Μίλαν έχει ανέβει το τελευταίο διάστημα ενώ και το γεγονός ότι ο Κακά έμεινε στην ομάδα αναμένεται να λειτουργήσει θετικά και συσπειροτικά. Κατά την ταπεινή μου άποψη ο Κακά θέλει 2-3 Ροναλντίνιο στη καθισιά του, μπορεί σε κάποιους να φαίνεται λίγο περίεργο-επιπόλαιο – βαλτέ εσείς ότι άλλο θέλετε, αλλά αυτή είναι η άποψη μου κρίνοντας το τώρα και όχι το παρελθόν. Από την άλλη η Μπολόνια παρουσιάζεται σχετικά καλή στα τελευταία παιχνίδια, 6 ματς αήττητη με δυο νίκες και 4 ισοπαλίες, δεν έχει δυνατή έδρα συγκεκριμένα έχει μόλις 2 νίκες 9 παιχνίδια. Αγωνιστικά θα έχει και δυο απουσίες και τον Μιχαίλοβιτς στην εξέδρα, αφού είναι τιμωρημένο. Η απόδοση του διπλού έχει πάρει τη κατιούσα σε πολλές εταιρίες ενώ και στο ανταλλακτήριο έχει πάρει ποντάρισμα το διπλό.
Η παράδοση λέει 25-17-20.

248 1 1.50
Συνεχίζω με serie A, και τον άσσο της Τζένοα κόντρα στη Κατάνια. Η Κατάνια ταξιδεύει σε μια από τις δυνατότερες έδρες της Ιταλίας το Λουιτζι Φεραρις. Η όποια Κατάνια δεν έχει γευτεί ακόμα τη χαρά της νίκης εκτός έδρας ενώ έχει 6 ήττες σε 9 παιχνίδια. Ομάδα που στηρίζεται αποκλειστικά στη έδρα της, τελευταία δεν είναι σε καλή κατάσταση προέρχεται από την εντός έδρα ήττα κόντρα στη Μπολόνια ενώ από την άλλη η Τζίνια είναι τις τελευταίες αγωνιστικές έχει ανέβει αν και τις έλειπε ο παίχτρας Μιλίτο. Ο όποιος σήμερα επιστρέφει και η gazetta τον έχει και στη βασική ενδεκάδα. Η δυναμική των ομάδων , η φόρμα αλλά και η έδρα μας δείχνουν ότι το παιχνίδι είναι άσσος. Η απόδοση του άσσου βρίσκεται σε πτώση ενώ και στο ανταλλακτήριο παίζεται αρκετά ο άσσος.

252 1 1.45
Από τις ελάχιστες φορές που έχουμε αγώνα για τις μικρές κατηγορίες της Σκωτίας Κυριακή. Ο λόγος που γίνεται αυτός ο αγώνας Κυριακή είναι ότι η Έυρ έπαιξε την πέμπτη αγώνα κυπέλλου. Σε αυτόν τον αγώνα αν και έχασε 3-1 από την ανώτερη Κιλμάρνοκ εν τούτοις κέρδισε σίγουρα τις εντυπώσεις και αν είχε περισσότερη τύχη ίσως να έπαιρνε και την πρόκριση. Επιστρέφει στο πρωτάθλημα όπου διεκδικεί την απευθείας άνοδο με αξιώσεις. Μην παρασύρεστε από την βαθμολογία που δείχνει 7 βαθμούς διάφορα από την πρωτοπόρο η Έυρ έχει δυο αγώνες λιγότερους. Η Έυρ διαθέτει μια πολύ δυνατή έδρα, είναι αήττητη, μετρά 6-3-0 αν δεν κάνω λάθος έχει να χάσει από τον Αύγουστο σε έναν αγώνα για το Λίγκα Καπ. Ενώ να πούμε ότι διαθέτει και τη δεύτερη καλύτερη επίθεση. Από την άλλη η Αμπρόουθ μάχεται για την αποφυγή του υποβιβασμού, δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο ως ομάδα. Σήμερα όμως έχει 4 σημαντικές απουσίες ενώ από την άλλη από την Έυρ δίνεται αμφίβολος ο πρώτος σκόρερ της, αλλά και της κατηγορία γενικότερα, Προύντι , δεν ξέρω αν λείψει ποσό θα την επηρεάσει. Αυτό είναι και το μόνο που με φοβίζει, από την άλλη οι απουσίες της Αρμπρόουθ είναι και αυτές αρκετά σημαντικές. Όποτε πάω στον άσσο.

230 1 1.60
Περίεργα πράγματα συμβαίνουν γύρω από τον άσσο , έχει φορτωθεί απίστευτα ο Αστέρας η απόδοση του έχει πέσει κατακόρυφα σήμερα ένας λόγος που μπορώ να βρω είναι ότι ο Λεβαδειακος είχε πάρει διπλό Περσέ και έτσι σώθηκε και ίσως αυτά να είναι δανεικά. Θα ακολουθήσω και εγώ τις θεωρίες "συνωμοσίας" και θα πάω στον άσσο που ούτως η άλλως ο Αστέρας είναι πολύ καλύτερος από τον Λεβαδειακο, ο οποίος Λεβαδειακος εκτός έδρας χάνεται με 8 ήττες σε 9 παιχνίδια. Ελπίζω να επιβεβαιωθεί αυτός ο άσσος γιατί αν δεν επιβεβαιωθεί πολύ θα τα βάψουν μαύρα …

ΚΑΛΗ ΤΧΥΗ !!!

ΥΓ : Άψογο χτες το κοουτσάρισα και οι επιλογές του Τεν Κατε κατάφερε και έχασε το πρωτάθλημα ( ή μάλλον το επιβεβαίωσε). Πάνω που είχα ξεκινήσει να μετανιώνω για όλα αυτά που είχα γράψει(θυμάστε… φαντάζομαι ) τώρα το ξανασκέφτομαι. Γιατί με τις χθεσινές επιλογές που έκανε έδειξε ότι μάλλον έβλεπε άλλον αγώνα (για να μην το πω κάπως αλλιώς). Άφηνε την ομάδα χωρίς επιθετικό ενώ έχανε, οι επιλογές τις 11αδες ήταν επιεικώς τραγικές. Και δεν αναφέρομαι στο Ρουκαβινα που πρώτος είχα γράψει ότι ξέρει πολύ μπάλα, παίχτες όπως ο Ίβανσιτς δεν νομίζω ότι χωράνε στον παναθηναϊκό ούτε καν στην αποστολή, υπάρχουν πολλοί καλύτεροι που μπορούν να παίζουν όπως ο Χριστοδουλόπουλος κ.α (δεν ξέρω εδώ αν πρέπει αν γελάσουμε ή να κλάψουμε).