Κυριακή 4 Ιανουαρίου 2009

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

Ταμείο χτες αφού μας πέρασε και η Ταου και η Σπόρτινγκ μας περασε και η εκπληξη της Σεντ Ετιεν .Τα υπόλοιπα μας αναβληθήκαν (Σέφιλντ , Ειρ ,Ρεξαμ ,Λιντς ).Για σήμερα έχω επιλέξει την ακόλουθη τετράδα :

367 1 1,75
Η Ρεαλ προέρχεται από ένα καλό σχετικά παιχνίδι κόντρα στη Βαλένθια ,όπου ήθελε πάση θυσία το παιχνίδι και αυτό φάνηκε και στο γήπεδο είχε βεβαία και σε καλή μέρα και τον Κασιγιας. Έτοιμοι για ντεμπούτο οι Χουντελααρ και Ντιαρα ,και η βασίλισσα θα μπει με το δεξί στο 2009 (έτσι τουλάχιστον ελπίζω ).Μην ξεχνάμε ότι δεν έχει και βαθμολογική άνεση να κάνει γκέλες καθώς βρίσκεται στην 5η θέση .

379 2 1,40
Δεν βλέπω έκπληξη , η Μπενφικα θα επιστρέψει στις νίκες κόντρα στη τελευταία ομάδα της κατηγορίας .Λογική η απόδοση του 1,40 και στο εξωτερικό κάπου εκεί παίζεται .

374 1 1,80
Αν και ντέρμπι έχω την αίσθηση ότι ο παναθηναϊκός είναι πιο κοντά στη νίκη , έξω ήδη πολλές εταιρίες ρίχνουν την απόδοση του άσσου . Αγωνιστικά ο παναθηναϊκός δεν έχει απουσίες ενώ η ΑΕΚ έχει αμφιβόλους τους Κυριάκο και Μπασινα . Επιπλέον η προπόνηση της ΑΕΚ γίνεται μετ εμποδίων καθώς το προπονητικό της κέντρο δεν ήταν σε καθόλου καλή κατάσταση . Οι πιθανες συνθέσεις είναι :
ΠΑΟ :Γκαλίνοβιτς – Βύντρα, Σαριέγκι, Γκούμας, Σπυρόπουλος – Καραγκούνης, Σιμάο, Ζιλμπέρτο – Γκαμπριέλ, Σαλπιγγίδης – Μάντζιος.
ΑΕΚ :Σάχα – Μπασινάς, Μαϊστόροβιτς, Κυργιάκος, Χουανφράν – Πλιάτσικας, Ενσαλίβα, Καφές – Σκόκο – Τζιμπούρ, Μπλάνκο.

375 1 1,55
Κλείνουμε με Β Ισπανίας και τον άσσο της Τενερίφης κόντρα στη Σεβίλλη Β.Η Τενερίφη φέτος χτύπα άνοδο ,μέσα στο "ΕΛΙΟΔΟΡΟ" είναι δυνατή με 4-2-2.Επισης διαθέτει και τη δεύτερη καλύτερη επίθεση . Γενικά αποδίδει καλό ποδόσφαιρο φέτος .Από την άλλη η δεύτερη ομάδα της Σεβίλλης δεν τα πάει καθόλου καλά αφού είναι τελευταία με μόλις μια νίκη σε 17 παιχνίδια.
Και στα εκτός έδρας χάνεται κυριολεκτικά αφού μετρά 6 ήττες και 2 ισοπαλίες σε 8 παιχνίδια .
Στα αγωνιστικά έχουμε επιστροφές για τη Τενερίφη (3 βασικοί) ενώ από την άλλη η Σεβίλλη Β δεν έχει σοβαρά προβλήματα τραυματισμών .Στο εξωτερικό υπάρχει έντονη πτώση του άσσου ενώ και στο ανταλλακτήριο παίζεται ο συγκεκριμένος άσσος .

Αυτά και για σήμερα ,

ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΕΡΔΗ !!!