Σάββατο 3 Ιανουαρίου 2009

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

Καλημερα σε όλους , πριν μπούμε στην ανάλυση των παιχνιδιών που έχω επιλέξει να σας πω ότι ο καιρός στο νησί δεν είναι και ο καλύτερος ειδικά στη Σκωτία όπου σε πολλές περιοχές έχει κάτω από το 0 C* .Όποτε κάποια παιχνίδια θα αναβληθούν , ήδη αναβληθήκαν κάποια . Για αυτό και απόφυγα 2-3 παιχνίδια που είχα επιλέξει αρχικά στη Σκωτία και εν τέλει κράτησα μόνο ένα . Να πω επίσης ότι πλέον η επικοινωνία μας γίνεται πιο απλή κλατάροντας στην αριστερή πλευρά του blog ,στη φόρμα επικοινωνίας , όπου μας γράφετε ότι θέλετε και θα σας απαντήσω άμεσα . Οι επιλογές μου από το σημερινό κουπόνι είναι οι ακόλουθες :

276 2 1,70
Ξεκίνημα από το FA CUP ,είναι το μοναδικό παιχνίδι που έχω κρατήσει . Έχει μια συμπαθητική απόδοση στο 1,70 (έξω παίζεται στο 1,80 και μέσα εκεί έπρεπε να ήταν) σε σχέση με τα υπόλοιπα φαβορί του 1,35 του 1,30 και του 1,50 .Τις δυο ομάδες φέτος της χωρίζουν 1 κατηγορία .Η Λειτον αγωνίζεται την Α και η Σέφιλντ στην Τσαμπιονσιπ. Του χρόνου μάλλον ο αριθμό οδεύει προς αύξηση σε 2 ή 3 κατηγορίες και ο λόγος είναι ότι η Σέφιλντ είναι στα μπαράζ ανόδου που θα την οδηγήσουν στη Πρεμιερ και η Λειτον είναι στις θεσεις που οδηγούν στον υποβιβασμό στη Β Αγγλίας . η Λειτον προέρχεται από δυο παιχνίδια (στα Χριστούγεννα) όπου δεν ήταν καθόλου καλή σε αντίθεση με την Σέφιλντ η όποια ήταν πολύ καλή και στα δυο παιχνίδια αν και πηρέ μια νίκη και μια ισοπαλία . Κάλλιστα θα μπορούσε να ντουμπλάρει τις νίκες για ήταν πολύ καλύτερη στο εκτός έδρας παιχνίδια κόντρα στη Γουλβς . Αγωνιστικά τρεις βασικοί εκτός για τη Λειτον ενώ για την Σέφιλντ επιστρέφει ο φορ Χεντερσον και λείπουν 2 βασικοί και ένας ένιοτε βασικός .
Το διπλό βρίσκεται σε πτώση στις εταιρίες του εξωτερικού .

297 2 1.85
Συνεχίζουμε με Αγγλία , στην Α κατηγορία με τον αγώνα Χερεφορντ Λιντς . Η Χερεφορντ φέτος δεν τα πάει καλά βρίσκεται στη προτελευταία θέση ενώ από την άλλη η Λιντς ξεκίνησε δυνατά αλλά εν συνέχει έκανε κοιλιά .Αποτέλεσμα αυτού ήταν να αλλάξει εδώ και μια εβδομάδα προπονητή και να πάρει τον πρώην της Μπλάκπουλ , τον Γκρεισον .Από ότι διαβάζω είναι ένας παρά πολύ καλός προπονητής και λογικά θα βοηθήσει πολύ τη Λιντς.
Αγωνιστικά δίχως απουσίες η Λιντς με 2 αμφιβόλους η Χερεφορντ .Στο εξωτερικό υπάρχει έντονη πτώση του άσσου ενώ και στο ανταλλακτήριο παίζεται αρκετά .

325 2 1,65
Όσοι μπαίνετε τακτικά στο blog ξέρετε ότι την Έυρ την τιμώ συχνά πυκνά και εκείνη ανταποδίδει . Έτσι και σήμερα θα την τιμήσω και ελπίζω και αυτή να πράξει το ίδιο .
Αν θέλετε τη γνώμη μου πιστεύω ότι η Έυρ θα χτυπήσει την απείθεια άνοδο στα ίσια .
Σήμερα καλείται να φύγει νικηφόρα από την χειρότερη έδρα (1-3-4) της τελευταίας ομάδας της Β Σκωτίας , νομίζω ότι έχει όλες τις απαιτούμενες ικανότητες για να περάσει νικηφόρα από την έδρα της Στανραερ στην όποια θα λείψει και ο βασικότατος σέντερ μπακ Ντομπινς.
Σε αυτό το παιχνίδι εντύπωση μου έκανε ότι η will hill άνοιξε το παιχνίδι προσφέροντας το διπλό στο 1,57 τη στιγμή που η πλειοψηφία των εταιριών το είχε στο 1,65 -1,70 .
Και στο ανταλλακτήριο παίζεται αρκετά το διπλό .Ενώ υπάρχει έντονη πτώση του διπλού στις ξένες εταιρίες και δεν θα με εκπλήξει καθόλου αν το ρίξει και ο οπαπ .

348 2 1,55
Πάμε και στη Πορτογαλία , όπου δεν βλέπω έκπληξη η Σετουμπαλ φέτος είναι πολύ μέτρια ως ομάδα , και η Σπόρτινγκ αναμένεται να επιστρέψει στις νίκες έπειτα από το 0-0 με την Ακαδέμικα .Το παιχνίδι καλύπτεται τηλεοπτικά από το RTP international , εννοείται ότι θα το δούμε .

720 2 1,75
Κλείνω και με ένα παιχνίδι από το κουπόνι του μπάσκετ . Το σουπερ ντέρμπι Μπαρτσελονα – Ταου . Θα πάω στο διπλό το όποιο έχει και αβάντζο 3,5 πόντους .
Και οι δυο ομάδες είναι σε φουλ φόρμα , κατά τη γνώμη μου πάντως Ταου εμπνέει περισσότερο εμπιστοσύνη .Οφείλω πάντως να πω ότι και τα δυο σημεία είναι μέσα αφού πρόκειται για μεγάλο ντέρμπι .

ΝΑΡΚΟΠΕΔΙΟ
332 1 6,00 Χ 3,35
344 Χ 3,30 2 4,35

ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΕΡΔΗ !!!