Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2009

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ

Καλημέρα, σήμερα είναι μέρα κυπέλλων σε Ελλάδα, Βέλγιο, Ιταλία, Ισπανία, Ολλανδία όποτε τα τελευταία νέα παίζουν σημαντικό ρολό. Πάμε όμως να δούμε τις προτάσεις μας για σήμερα 2 από το κουπόνι του ποδόσφαιρου και μια από το κουπόνι του μπάσκετ.

117 2 1,40
Δεν βλέπω έκπληξη , ο ΟΦΗ φέτος είναι τραγικός θα έλεγα ομάδα δίχως αρχή και τέλος και δεν βλέπω πως μπορεί να σωθεί , δεν ξέρω βεβαία τι θα συμβεί παρασκηνιακά αυτό είναι άλλο θέμα, αλλά έτσι όπως παίζει δεν το βλέπω ... Ο Ολυμπιακός όποιος δυσκολεύεται εκτός έδρας , ο Βαλβίδα έχει στην αποστολή βασικούς, εκτιμώ ότι θα περάσει από τη Κρήτη. Τηρούμενων των αναλογιών δεν είναι και κακό το 1,40 έξω παίζεται στο 1,50.

125 2 1,40
Το έχουμε πει πολλές φόρε η Μπαρτσελόνα φέτος είναι πολλά επίπεδα πάνω ως ομάδα σε σχέση με τις υπόλοιπες, σήμερα το παιχνίδι έχει την ιδιαιτερότητα του αφού είναι τοπικό ντέρμπι της Βαρκελώνης , η Εσπανιολ προέρχεται από τη τέσσαρα που έφαγε από τη Μάλαγα το απόγευμα της Κυριακής ενώ η Μπαρτσελόνα νίκησε 5-0 τη Λα Κορούνια. Αυτό το διάστημα η Εσπανιολ είναι πολύ ντεφορμέ μετρώντας 6 ήττες σε 10 παιχνίδια με μόλις μια νίκη.

707 2 1,75

Εδω στην αρχή η εταιρία είχε δώσει μόλις 1,5 πόντους χάντικαπ στην Ολύμπια Λ. και μετά το άλλαξε σε 4,5 . Παρ όλα αυτά εξακολουθώ να πιστεύω το διπλό μιας και ο Πανελλήνιος φέτος είναι αρκετά δυνατός ως ομάδα ,μην ξεχνάμε επίσης ότι είναι η δεύτερη πιο φορμαρισμένη ομάδα μετά το Μαρούσι, δεν έχει απουσίες σήμερα έξω το διπλό σε απλή νίκη χωρίς χάντικαπ παίζεται στο 1,35-1,40 ενώ υπάρχει και μια μικρή πτώση της απόδοσης του. Ενώ το Σάββατο ε κέρδισε τον ΑΡΗ με καμία εικοσάρια πόντους διάφορα.

Αυτή τη τριάδα για σήμερα για να 3,5 φορές το κεφάλαιό μας.