Σάββατο 17 Ιανουαρίου 2009

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

Καλημερα και χρόνια πολλά σε όλους τους Αντώνηδες , στα στοιχηματικά καλό θα χαρακτήριζα το σημερινό κουπόνι όπου παρουσιάζει ενδιαφέρον, ήδη έχουν ανέβει αρκετά χρήσιμα στοιχειά με μια αλλαγή σήμερα αφού προστέθηκε μια ανάρτηση όπου θα αναφέρει τις πιο φορμαρισμένες και τις πιο ντεφορμέ ομάδες έτσι από εδώ και περά τα Σαβ/κα θα ανεβάζω αποδόσεις που βρίσκονται σε πτώση , 11αδες για την Γαλλία, Γερμάνια, Ιταλία, και τις ομάδες που έχουν πολλές απουσίες, πάμε τώρα να δούμε και τι θα παίξουμε.

191 2 1,40
Η Καούντεμπιθ πλέον απελαύνει τη κορυφή έχοντας και έναν παιχνίδι λιγότερο από την δεύτερη Στενχαοσμιουρ και σήμερα αντιμετωπίζει την τελευταία Έλγκιν. Μια Ελγκιν όπου η λέξη τραγική δεν ξέρω αν αποτυπώνει ακριβώς την κατάσταση της ομάδας ενδεικτικό είναι ότι στα τελευταία 7 παιχνίδια μετρά 7 ήττες με παθητικό 21 γκολ και έχει επιτύχει μόλις τρία. Παίκτες αποδεσμεύονται από την ομάδα και δεν έχει και προπονητή , τον αναζητά. Από την άλλη η Καούντεμπιθ κυνηγά την άνοδο είναι σε παρά πολύ καλή κατάσταση και δεν νομίζω ότι σήμερα θα γκελάρη κόντρα σε αυτήν την Ελκιν. Δίκαιη η απόδοση του 1,40 εκεί κατά μ.ο να παίζεται στο εξωτερικό ίσως και πιο κάτω . Από τα δυνατά σημεία για σήμερα .

228 2 2,00
Φέτος δίνεται η ευκαιρία στη Μπορντώ να σπάσει την κυριαρχία της Λυών στο πρωτάθλημα. Βρίσκεται στη δεύτερη θέση, 1 βαθμός μόλις πίσω από τη Λυών, αποδίδοντας καλό ποδόσφαιρο κάτι που επιβεβαίωσε και την προηγούμενη αγωνιστική όπου φιλοδώρησε με 4 γκολ την Παρι. Με τον Καβεναγκι να είναι φορμαρισμένος και τον Γκουρκουφ να του βγάζει μπαλιές αλλά γενικά όλη η ομάδα του Μπλαν είναι πολύ καλή.
Από την άλλη αντιμετωπίζει τη μέτρια Ναντ που βρίσκεται στη 14 θέση, στην έδρα της έχει απολογισμό 4-3-3, το σημαντικότερο όμως σήμερα είναι οι απουσίες που θα έχει , αναφέρομαι στους Μπακαγιοκο (πρώτος σκόρερ) ,Κλασνιτς (βασικός), Ντα Ροσα (μέσος) και άλλους 2 αμφίβολους από την άλλη πλήρης η αποστολή της Μπορντώ. Καλή η απόδοση του 2,00 ενώ στις ξένες εταιρίες υπάρχει μια έντονη πτώση του διπλού ενώ το συγκεκριμένο παιχνίδι έχει πάρει ποντάρισμα και στο ανταλλακτήριο.

163 2 1,75
Πάμε και στην Κονφερενς και στο παιχνίδι Νορθγουιτς-Χιστον. Φέτος η Χιστον αποτελεί την ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος βρίσκεται στη δεύτερη θέση (μην παρασύρεστε από τη διάφορα με τη πρωτοπόρο η Χιστον έχει 3 παιχνίδια λιγότερα) και εκτός έδρας παρουσιάζεται αρκετά δυνατή. Από την άλλη τι αν πει κανείς για την τελευταία Νόρθγουιτς που να ξεκινήσεις και που να τελειώσεις από τα πολλά οικονομικά προβλήματα που έχει της επιβλήθηκε μεταγραφικό εμπάργκο, αντιμετωπίζει προβλήματα με το γήπεδο της για αυτό και το παιχνίδι θα διεξήχθη στο γήπεδο της Ολντριγχαμ, έχει να παίξει καμιά εικοσάρια μέρες , φεύγουν παίχτες από φόρμα έχει να κάνει νίκη από τα μέσα Οκτωβρίου , η λογική λέει ότι έχει να κάνουμε με ένα καλό διπλό. Με την απόδοση του διπλού να βρίσκεται σε πτώση σε πολλές εταιρίες του εξωτερικού. Και αυτό το διπλό παίζεται παρά πολύ στο ανταλλακτήριο στοιχημάτων.

716 2 1,75
Είναι το παιχνίδι που επέλεξα από το σημερινό κουπόνι του μπάσκετ , το διπλό της Μπαρτσελόνα στην έδρα της Μπανταλόνα. Είναι μεγάλο ντέρμπι και άρα η πρόταση έχει ρίσκο. Θυμάστε ότι πριν 2 εβδομάδες είχα βγει και είχα προτείνει το διπλό της Ατού κόντρα στη Μπαρτσελόνα και δικαιώθηκα την ώρα που πολλοί έπαιζαν τον άσσο , σήμερα ωστόσο θεωρώ ότι η Μπαρτσελόνα έχει το πρώτο λόγο για τη νίκη και θα την πάρει.

Κλείνοντας να πω ότι όπως είδατε απέφυγα τα φαβορί της ΛΙΓΚ one της Αγγλίας και αναφέρομαι σε Ολνταμ , Σκανθορπ, Μιλτον δεν νομίζω ότι θα περάσουν και τα τρία και από ότι βλέπω πολλοί τις ποντάρουν, έχουν φορτωθεί πολύ και οι εταιρίες ρίχνουν τις αποδόσεις επίσης έχουν πάρει και αρκετό ποντάρισμα και στο ανταλλακτήριο έμενα επιτρέψτε να απέχω. Ελπίζω πάντως να μην δικαιωθώ. Από εκεί και περά στο παιχνίδι του Αστέρα έχει φορτωθεί πάρα πολύ και τις εταιρίες και στο ανταλλακτήριο, η απόδοση του άσσου πέφτει παντού έπεσε και στον όπα , θα έλεγα είναι η … ομορφιά του ποδόσφαιρου αυτή …(και ο νοών νοητό).

Αυτά από εμένα και τα λέμε πάλι αύριο.

ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΕΡΔΗ !!!!