Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2009

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

Καλημερα, ήδη έχουν ανέβει αρκετά χρήσιμα στοιχειά και νομίζω αξίζει το κόπο να τους δείξετε μια μάτια αφού προκύπτουν αρκετά συμπεράσματα. Πάμε και στα προτεινομένα σημεία για το Σάββατο.

119 2 2,35
Δεν σας κρύβω ότι από το προηγούμενη Κυριακή περίμενε αυτό το παιχνίδι. Με βάση ένα σκεπτικό που έχω στο μυαλό φαντάζει καλή η περίπτωση του διπλού. Έχουμε και λεμέ τη προηγούμενη Κυριακή έπαιζε Κοτσαελισπορ- Χατσετεπε όλοι είχαν πέσει στο διπλό, η απόδοση του διπλού έπεφτε σε αρκετές εταιρίες ο λόγος ότι η Κοτσαελισπορ είναι μια ημιδιαλυμενη ομάδα με την έννοια ότι έχει πολλά οικονομικά προβλήματα, πολλοί παίχτες αποχώρησαν, άλλοι είναι προς πώληση ενώ πηρέ κάποιους παίχτες αμφιβόλου ποιότητας.
Από την άλλη η Χάτσετεπε προσπαθεί για την αποφυγή του υποβιβασμού. Ελάχιστοι όμως είδαν την επομένη αγωνιστική δηλαδή της σημερινή όπου η Κοταέλισπορ αντιμετωπίζει τη Γκεντλερμπιρλιγκι, πολλοί θα μου πουν, ε και ? Χατσέτεπε και Γκεν/γκι είναι αδελφικά σωματεία ή για να το πω καλύτερα έχουν τον ίδιο πρόεδρο και μην ξεχνάτε ότι η Χατσέτεπε είναι η πρώην Γκεν/γκι Οφτασπορ. Όποτε εγώ γιατί να μην υποθέσω ότι σήμερα η Γκεν/γκι θα πάρει το τρίποντο που ούτως η άλλως είναι και καλύτερη ομάδα, ενισχύθηκε μεταγραφικά ενώ και εκτός έδρας τα πάει καλά. Αυτό είναι το δικό μου σκεπτικό και το θέτω στη κρίση σας. Πάντως στο εξωτερικό πάρα πολλές εταιρίες ρίχνουν το διπλό αρκετά (πχ το ξεκίνησαν κάποιες στο 2,80 και το έφτασαν 2,20)

222 2 1,45
Η Σπόρτινγκ δεν έχει περιθώρια για απώλειες βαθμών είναι ήδη πίσω ένα βαθμό από τη Πόρτο, και εκτιμώ ότι θα περάσει από την μετριότατη Τροφενσε. Όσες φορές έχει τύχει να δω τη Σπόρτινγκ στο RTP Ι μου άρεσε , εκτός έδρας μάλιστα είναι καλύτερη από ότι όντος.
Συγκεκριμένα εκτός έδρας μετρά 5-2-1 ενώ όντος 4-1-2. Από την άλλη η Τροφενσε δεν διαθέτει καμία δυνατή έδρα με μόλις 2 νίκες σε 8 παιχνίδια ενώ δεν σκοράρει και εύκολα.
Λογικά το διπλό δεν σπάει σήμερα. Η απόδοση του διπλού πέφτει σε παρά πολλές εταιρίες,
Λογικό.

228 2 1,95
Η Σερκλ Μπριζ προέρχεται από την ήττα με 0-1 από την Κόρτραϊκ, που ήταν πάντως καλύτερη από την αντίπαλο της. Η Σερκλ κυνηγού το ουεφα έχει μόλις 2 βαθμούς διάφορα από τις θέσεις αυτές. Από την άλλη η Μονς παλεύει για την αποφυγή του υποβιβασμού δεν αποδίδει καθόλου καλό ποδόσφαιρο στα τελευταία παιχνίδια προέρχεται από 2 σερί ήττες. Ενώ και στην έδρα της είναι μέτρια με 3 νίκες -4 ισοπαλίες -3 ήττες . Σήμερα μετρά 5 βασικές ΑΠΟΥΣΙΕΣ ενώ από την άλλη η Μπριζ είναι πλήρης. Και εδώ η απόδοση του διπλού πέφτει σε παρά πολλές εταιρίες.

177 1 1,50
Όσοι μπαίνετε τακτικά στο blog θα θυμάστε ότι από το Σεπτέμβριο σας έλεγα αυτό που μου είχε πει ο φίλος μου ο Ιταλός ότι η Μπάρι φέτος θα είναι η ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος και αυτά τα έγραφα όταν ήταν στη μέση και τώρα σαφώς διακαίονται, τα γραπτά μένουν. Μεγάλος ο ενθουσιασμός στους φίλους της ομάδας, θα γεμίσουν το Σαν Νικόλα στην έδρα της η Μπάρι είναι εξαιρετικά δυνατή με (6-3-2) και αυτή τη περίοδο είναι σε τοπ φόρμα . Από την άλλη η Φροζινονε δεν έχει ακόμα νίκη εκτός έδρας (0-5-6) σήμερα θα έχει για ακόμη μια φορά αρκετές απουσίες ενώ η Μπάρι μόλις δυο. Εντύπωση μου κάνει πως σε μερικές εταιρίες πέφτει το χ και μετά το διπλό. Εγώ δεν συμφωνώ και θα στηρίξω τη Μπάρι. Επίσης οι δυο ομάδες έχουν φιλικότατες σχέσεις.

* Το μεσημέρι θα ανέβουν κaι οι εκτιμήσεις του φίλου μου του Ιταλού για άλα τα παιχνίδια της Serie A.

ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΕΡΔΗ !!!