Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2009

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ

Εξαιρετικα δυσκολο το σημερινο κουπονι με πολλες ομαδες να κατεβαινουν με αναπληρωματικους. Ο θεσμος των κυπελλων παντα κρυβει εκπληξεις κατι που ειδαμε και χτες.

123 1 3,65 χ 3,25
Αν επελεγα κατι για σημερα αυτο θα ηταν η κοντρα της Πορτο, μια Πορτο οπου κατεβαινει με τα δευτερα και δεν νομιζω οτι θα εχει ευκολο απογευμα , επισης αν θυμαστε και στο παιχνιδι πρωταθληματος πηρε τη νικη με δυο γκολ στο 89 και 90. Η Νασιοναλ ειναι δυνατη στην εδρα της οποτε πιστευω οτι μπορει να κανει την εκπληξη σημερα. Απο οτι ειδα εξω παιζεται το 1-χ ενω πεφτει και η αποδοση του 1-χ. Σημαντικο ομως ειναι , και πρεπει να σημειωθει οτι το Λιγκ Καπ Πορτογαλιας δεν βγαζει ομαδα στην Ευρωπη και αυτο εχει μεγαλη σημασια. Ενω οι ομαδες εχουν χωριστει σε 3 ομιλους οπου περναν ο πρωτος καθε ομιλου και ο καλυτερος δευτερος. Αυτη ειναι η δευτερη αγωνιστικη.

124 2 1,45
Συνεχιζουμε με το διπλο του Παναθηναικου, αν και κατεβαινει με αλλαγες εν τουτοις η 11αδα θα ειναι κατι παραπανω απο αξιοπιστη.
Βλεπω μεσα παιχτες σαν τον Ρουκαβινα, Σαλπιγγιδη, Γκαμπριελ, Ιβανσιτς, Κλειτον.Οποτε δυνατο σημειο το διπλο.

711 2 1,75
Ρισκαρω τελος, ελπιζοντας οτι η Ζαλγκιρις θα χασει απο τη Μπαρτσελονα με λιγοτερο απο 19,5 ποντους. Η Ζαλγκιρις θα το παλεψει το παιχνιδι μεχρι τελυταια ρανιδας . Και αυτο αν παρει σημερα νικη και ταυτοχρονα η Προκομ χασει απο το Πανθηναικο παιρνει τη τεταρτη θεση. Απο την αλλη Μπαρτσελονα ειναι αδιαφορη . Να σημειωσουμε επισης οτι και η Ζαλγκιρις δεν χανει με διασυρμους το πολυ να χασει με 10 , 11 ποντους. Κατι που φανηκε και στον εκτος εδρας με τη Σιενα αφου εχασε με 11 ποντους. Να σημειωσω επισης οτι η αποδοση του διπλου εχει μια ελαφρα πτωση στο εξωτερικο.

Αυτα απο εμενα , επαναλαμβανω σε μια δυσκολη μερα και θελει μεγαλη προσοχη.

ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΣΕ ΟΤΙ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ !!!!