Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2009

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΤΡΙΤΗΣ

Καλημερα , το σημερινο κουπονι περιλαμβανει αγωνες κυπελλων και ως εκ τουτου πρεπει να ειμαστε προσεχτικοι. Να σας πω επισης οτι ο καιρος τοσο στο Βελγιο οσο και στην Αγγλια αλλα και στη Γαλλια ειναι διαιτερα ασχημος και πολλα γηπεδα μπορουν να γινουν και παγοδρομια.
Απο τα σημερινα εγω εχω επιλεξει μια τριαδα η οποια ειναι :

104 2 1,65
Ξεκίνημα από το κυπελλο Αγγλιας , και τον αγωνα Λειτον Οριεντ - Σεφιλντ Γ.
το οποιο ηταν κανονιακ να γινει προ δυο εβδομαδων αλλα ειχε αναβληθει λογο κακοκαιριας , τοτε ο οπαπ μας προσφερε το διπλο στο 1,70 σημερα στο 1,65. Το παιχνιδι το ειχα προτεινει και τοτε , η γνωμη μου δεν εχει αλλαξει εξακολουθω αν πιστευω στη νικη των φιλοξενουμενων. Τις δυο ομάδες φέτος της χωρίζουν 1 κατηγορία .Η Λειτον αγωνίζεται την Α και η Σέφιλντ στην Τσαμπιονσιπ. Του χρόνου μάλλον ο αριθμό οδεύει προς αύξηση σε 2 ή 3 κατηγορίες και ο λόγος είναι ότι η Σέφιλντ είναι στα μπαράζ ανόδου που θα την οδηγήσουν στη Πρεμιερ και η Λειτον είναι στις θεσεις που οδηγούν στον υποβιβασμό στη Β Αγγλίας . Περα απο τη δεδομενη διαφορα δυναμηκοτητας η Λειτον ειναι και ντεφορμε προερχεται απο 3 ηττες ενω απο την αλλη η Σεφιλντ ειναι σε καλη κατασταση . Εξω, οχι σε πολλες εταιριες παντως, πεφτει η απδοση του διπλου.

115 2 1,50
Και εδω πονταρω στη διαφορα δυναμηκοτητας η Αντερλεχτ οπως και να το κανουμε ειναι ανωτερη απο τη Μαλιν. Περα απο αυτο ενισχυθηκε με το παιχταρα Ντε Σουτερ της Σερκλ Μπριζ και ολα δειχνουν οτι ειναι σε θεση να παρει τη νικη προκριση. Τα παιχνιδια ειναι μονα.

100 2 1,55
Κλεινω τη σημερινη προταση με το διπλο του Πανιωνιου κοντρα στην ομαδα της Βεροια. Ο Πανιωνιος σημερα θα εχει αλλαγες στη συνθεση του , αφου ξεκουραζονται οι Εστογιανοφ , Μανιατη , Κοιλιαρα επισης λειπουν οι Ρεκομπα, Χουτος ενω επεστρεψαν οι Ντελουρα και Κρεσιτς. Απο την αλλη και η Βεροια εχει τρεις αποντες σημερα. Ο αγωνας ειναι νοκ αουτ και λογικη λεει οτι ο πανιωνιος θα παρει τη νικη προκριση. Το διπλο που εχει πονταριστει αρκετα και η αποδοση του βρισκεται σε εντονη πτωση .

ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΕΡΔΗ !!!!