Σάββατο 27 Δεκεμβρίου 2008

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

Καλημερα, ούτε και για μας χτες ήταν καλή μέρα , μια κλασσική boxing day θα έλεγα που όπως έγραφα και στο χθεσινό μου πρόλογο πάντα κρύβει εκπλήξεις. Είχαμε 1 στα 3 στα προτεινόμενα σημεία , ενώ δεν επιβεβαιώθηκε η έκπληξη της Μπρεντα .Αυτά όσον αφορά τα χθεσινά , στα σημερινά τώρα έχω κάνει τις ακόλουθες επιλογές :

174 1 1.60
H Ειρ φέτος είναι παρά πολύ καλή , βρίσκεται στη δεύτερη θέση του πρωταθλήματος με μόλις τρεις ήττες σε 17 παιχνίδια .Κύριο χαρακτηριστικό της είναι η παρά πολύ καλή επίθεση που διαθέτει .Για να είμαι πιο σωστός διαθέτει τη καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος .Στην έδρα της είναι αήττητη με 6 νίκες και 3 ισοπαλίες .Η αίσθηση που έχω είναι ότι σίγουρα θα είναι στα μπαράζ της ανόδου και θα κοντραριστεί μέχρι τέλους και για την απευθείας άνοδο .
Από την άλλη η Κουινς Παρκ έχει ως στόχο την αποφυγή του υποβιβασμού είναι μια μέτρια ομάδα και πιστεύω ότι δύσκολα θα πάρει βαθμό ή βαθμούς κόντρα σε αυτήν την Έυρ .Ελπίζω ο Προυντι σήμερα να βάλει την μπάλα στο πλεκτό …
Αγωνιστικά η Ειρ δεν έχει απουσίες ενώ η Κουινς Παρκ έχει 3 αμφιβόλους .
Το 1,60 είναι καλή απόδοση δεδομένου του ότι έξω παίζεται και πιο χαμηλά
(γύρω στο 1,53-1,55)


183 over 1,45
Με μια μάτια στα τελευταία παιχνίδια των ομάδων θα καταλάβετε γιατί κινούμαι στο οβερ. Ειδικά η Σπάρτα είναι ο ορισμός του over .

184 1 1,65
Καταρχήν να πω ότι η απόδοση του άσσου έχει πάρει τη κατηφόρα στις εταιρίες του εξωτερικού .Για όσους δεν γνωρίζουν ο αγώνας γίνεται σε σύνθετο χλοοτάπητα . Και πολύ απλά εκεί η Χερακλες είναι εξαιρετικά δυνατή με 5 νίκες και μια ήττα .Βεβαία όσο δυνατή είναι μέσα στο "ΠΟΛΜΑΝ" τόσο αδύνατη παρουσιάζεται εκτός .Από την άλλη η Ντε Γκραφσααπ , τι να πει κάνεις ,προτελευταία δέχεται τα γκολ με το τσουβάλι εκτός έδρας ας μη τα συζητήσουμε . Ομως στα αγωνιστικά -6 μετρά η Χερακλες και μια μόνο απουσία για την Ντε Γκραφσααπ . Μπορει αν μην μας βοηθαν τα αγωνιστικα νεα αλλα εχω την αισθηση οτι η Χερακλες θα βρει το τροπο και θα το παρει το παιχνιδι , που κανονικά θα έπρεπε να ήταν γύρω στο 1,75 .

ΝΑΡΚΟΠΕΔΙΟ
182 Χ 3,40 2 3,00
Για να είμαι ειλικρινής το παιχνίδι Αϊντχόφεν –Φεγενορντ δεν το είδα γιατί ήμουν εκτός σπιτιού .Αλλά πληροφορήθηκα τι έγινε από τον Κωστή ο όποιος μου είπε ότι δεν έπαιξε καθόλου καλά .Περά από αυτό το έχω πει παρά πολλές φορές ότι η Τβεντε μου αρέσει πολύ ως ομάδα , ειδικά στην επίθεση . Ν Κουφο-Αρναουτοβιτς –Ελια είναι τριολέτα θάνατος για κάθε άμυνα .Επειδή πιστεύω ότι θα σκοράρει η Τβεντε εγώ θα κοντράρω την Psv και αν βγει βγήκε .


ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΕΡΔΗ !!!