Παρασκευή 26 Δεκεμβρίου 2008

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

Καλημερα φιλές και φίλοι και καλές γιορτές .Σήμερα στο κουπόνι του στοιχήματος έχουμε την λεγόμενη "boxing day".Μια μέρα που από όσο θυμάμαι παραδοσιακά κρύβει πολλές εκπλήξεις .Πάμε όμως να δούμε μια επιλογή που έχω κάνει .

111 2 2,10
Η Μίλτων Κεινς Ντονς εκτός έδρας τα πάει παρά πολύ καλά με 7 νίκες σε 10 παιχνίδια . Βρίσκεται στη δεύτερη θέση ενώ από την άλλη η Μπρίστολ στην 15η είναι μια μέτρια θα έλεγα ομάδα και η Μιλτον αν παίξει σοβαρά έτσι όπως παίζει θα βγάλει το διπλό που πληρώνει 2,10 .Αγωνιστικά δεν υπάρχουν απουσίες για τις δυο ομάδες περά από κάποιας μακροχρονίους .

122 1 1,55
Συνεχίζουμε με Τσαμπιονσιπ ,και τον άσσο της Μπερνλι κόντρα στη Μπαρνσλευ .Η Μπερνλι πάει αρκετά καλά μέχρι στιγμής το πρωτάθλημα βρίσκεται στη τέταρτη θέση με δυνατή έδρα (Τερφ Μουρ όπως ονομάζεται ) όπου μετρά 7 νίκες 4 ισοπαλίες και μια ήττα .Είναι φορμαρισμένη το τελευταίο διάστημα αποδίδοντας και καλό ποδόσφαιρο .Από την άλλη η Μπαρνσλευ βρίσκεται στη 18η θέση ,είναι ντεφορμέ και εκτός έδρας χάνεται μετρώντας μέχρι στιγμής 8 ήττες σε 12 παιχνίδια. Η Μπερνλι δεν έχει απουσίες ενώ η Μπαρνσλευ εχει μια επιστροφή και 2-3 αμφιβόλους . Η λογική λέει ότι έχουμε να κάνουμε με ένα δυνατό άσσο , ενώ και η προϊστορία είναι υπέρ της με 19-6-4 .

155 1 1,50
Η Κιντερ φέτος βασίζεται στη δύναμη του " Αγκμπορο" στο όποιο δείχνει ανίκητη με 10 νίκες σε 12 παιχνίδια στο όποιο επιτυχαίνει περίπου 2 γκολ σε κάθε παιχνίδι κατά μ.ο . Προέρχεται από την ήττα με 2-0απο την Κροουλι , εδώ να πούμε όμως ότι έπαιζε από το 7΄ με 10 παίχτες .Λογικά θα θέλει να ρεφαρει τους χαμένους βαθμούς και κόντρα στη προτελευταία Φορεστ έχει τη δυναμική να την πετυχει .Να προσθέσω εδώ πάντως ότι η Κιντερ έχει 2 βασικές απουσίες .Αλλά νομίζω ότι ο νομός του "Αγκμπορο" θα μιλήσει .

ΝΑΡΚΟΠΕΔΙΟ

114 χ 3,30 2 3,00
Εδώ απλά κοντράρω την Φεγενορντ , σίγουρα το παιχνίδι είναι δύσκολο και έχει ρίσκο αλλά πληρώνει καλά .Οι αποδόσεις δεν λένε την αλήθεια .Εξηγούμαι τι εννοώ . Η Μπρέντα βρίσκεται στην 5 θέση έχοντας συνολικά 5 ήττες σε 16 παιχνίδια .Οι τρεις προήρθαν την περίοδο όπου είχε παρά πολλές απουσίες .Τώρα έχουν επιστρέψει οι περισσότεροι και ο γκολτζής Αμοα και ο στοπερ Πεντερς και ο μεσος Κβαμαν αμφότεροι βασικοί , έχει πλέον 4 εκτός . έκτον οποίον ο ένας είναι βασικός . Από την άλλη Φεγενορντ για ακόμη μια αγωνιστική θυμίζει νοσοκομείο με τις παρά πολλές απουσίες που έχει .Το κλίμα πάντως στο γήπεδο θα θυμίζει κάτι από μπαρούτι έτσι και σκοράρει η Μπρέντα ωχ ,ωχ τι έχει να γίνει …

ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΕΡΔΗ !!!