Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2008

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ update 13:54

Καλημερα , έχουμε στα χεριά μας το τελευταίο πλήρες κουπόνι της χρονιάς .Αφού τα περισσότερα πρωταθλήματα πλέον σταματάμε και ξεκινούν με το νέο έτος .Αν θέλετε μια πρώτη εικόνα θα έλεγα ότι έχουμε να κάνουμε με ένα καλό κουπόνι από άποψη επίλογων . Πάμε όμως να δούμε τι θα παίξουμε σήμερα :


230 2 1,55
Οι νερατζουρι αισίως έφτασαν τις 7 συνεχόμενες νίκες , σήμερα αγωνίζονται στην έδρα της Σιένα. Όπου η Σιένα τα πάει αρκετά καλά έχοντας 4 νίκες και 3 ισοπαλίες , προέρχεται από 2 σερί ήττες από Νάπολι και Παλέρμο ενώ διαθέτει την καλύτερη όντος έδρας άμυνα και την δεύτερη χειρότερη όντος έδρας επίθεση .Από άποψη απουσιών η Ιντερ μπορεί να έχει κάποιες απουσίες αλλά φυσικά δεν την επηρεάζουν καθώς έχει ένα ρόστερ που τις καλύπτει άνετα .Σίγουρα το παιχνίδι δεν είναι εύκολο αλλά έχω την αίσθηση ότι η Ιντερ δεν θα κάνει στάση στην έδρα της Σιένα .




213 οβερ 1,40
Όταν ο αγώνας είναι Σπάρτα Ρ.- Χερενφεν το οβερ είναι προ των πυλών .Ίσως έρθει και από το α ημίχρονο .

235 2 2,00
(Καταλανοι-Μαδριλενοι)
Η Εσπανιολ φέτος δεν τα πάει καλά και ήδη έχει φτάσει στη διαχωριστική γραμμή .Είναι ντεφορμέ μετρώντας 6 ήττες σε 10 παιχνίδια και μόλις 2 νίκες .Για ακόμη ένα παιχνίδι έχει σημαντικές απουσίες (Ταμουδο ,Ντε Λαπενια ,Ρουφετε,Ρομαν,Φιναν) .Από την άλλη η Ατλέτικο είναι από τις πλέον φορμαρισμένες ομάδες ,έχει ανεβάσει στροφές , (το έλεγα από το καλοκαίρι ότι αυτή η ομάδα θα πάει ψηλά φέτος , είδατε και στο champions league τι έκανε ) σίγουρα το παιχνίδι δεν είναι εύκολο όμως περιμένω η κλάση των παιχτών της Ατλέτικο να μιλήσει .
Πάμε λοιπόν στο διπλό στην απόδοση του 2,00 .Στο εξωτερικό κυμαίνεται γύρω στο 2,10 .

120 2 1.80
Αν και η Καλαμάτα είναι αήττητη εντός έδρας εμείς θα την κοντράρουμε .Ουτως η αλλως ο Ατρόμητος είναι και αυτός πολύ κάλος εκτός έδρας και φυσικά καλύτερη ομαδα.
Σε αυτό τον αγώνα παρακινήθηκα γι να πάω στο διπλό από το γεγονός ότι το 1,80 του οπαπ είναι η μεγαλύτερη απόδοση που κυκλοφορεί .Δεν το έχει φράξει μέχρι στιγμής .

227 1 1,40
Πολύ απλά δεν βλέπω έκπληξη σε αυτό παιχνίδι . Η Σερκλ Μπριζ είναι πολύ δυνατή στην έδρα της με 6 νίκες και 2 ήττες απέχει 3 βαθμούς από τις θέσεις που οδηγούν στο uefa και αν θέλει να διεκδικήσει κάτι τέτοια παιχνίδια πρέπει να τα παίρνει . Η Ροζελαρ είναι τελευταία με 5 ήττες στις 7 εξόδους της ,και γενικότερα είναι μια αδύναμη ομάδα . Απουσίες σημαντικές δεν υπάρχουν . Ο άσσος πέφτει αρκετά στις εταιρίες στοιχημάτων .

190 2 1,80
Κλείνω με το διπλό της Μπρεχιν κόντρα στην Αλοα. Η Αλοα φέτος δεν τα πάει καλά είναι στη προτελευταία θέση με 11 ήττες σε 17 παιχνίδια ενώ από την άλλη η Μπρεχιν που διεκδικεί άνοδο έχει μόλις μια ήττα σε 15 παιχνίδια .Επίσης η Μπρεχιν εχει και την καλύτερη άμυνα της κατηγορίας . Απουσίες σημαντικές δεν υπάρχουν και για τις δυο ομάδες .Νομίζω ότι έχει όλες τις δυνατότητες να περάσει και από την έδρα της μετριότατης Αλοα.


ΝΑΡΚΟΠΕΔΙΟ
203 Χ 3,00 2 4,00
223 Χ 3,30 2 4,30
232 1 4,00 Χ 3,10

ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΕΡΔΗ !!!