Σάββατο 13 Δεκεμβρίου 2008

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

Καλημερα σε όλους , αν θέλετε μια πρώτη εικόνα για το κουπόνι θα το χαρακτήριζα μέτριο χωρίς να λείπουν κάποια φαβορί που ίσως να επιβεβαιωθούν .Δεσπόζει στο σημερινό πρόγραμμα φυσικά το μεγάλο ντέρμπι Μπαρτσελονα –Ρεαλ .Σήμερα περά από τις γνώστες αναρτήσεις ,προστέθηκε ακόμα μια με τις 11αδες όλων των αγώνων της bundesliga . Νομίζω είναι οι πλέον έγκυρες αφού αυτές έχει ανεβάσει η Kicker στο site της .Ρίξτε μια μάτια ειδικά στο Στουγκαρδη Μπαγερν , έχει αρκετό ενδιαφέρον.

331 1 1,45
Πάμε στο ντέρμπι , κατά πολλούς το απολυτό ντέρμπι της Ευρώπης . Μπαρτσελονα Ρεαλ . Σε ένα ντέρμπι , υπό φυσιολογικές συνθήκες , σίγουρα δεν χωρούν εκτιμήσεις .Όμως δεν βλέπω πως , τη δεδομένη στιγμή , αυτή η Ρεαλ θα πάει και θα πάρει αποτέλεσμα μέσα στο καυτό Camp Nou .Σίγουρα η απόδοση του 1,45 δεν αξίζει με τίποτα , σε αντίθεση με το 6 της Ρεαλ . Με άλλα λόγια όσο χαλιά να είναι η Ρεαλ δεν μπορείς να την δίνεις σε μια απόδοση στο 6,00. Ίσως να φανεί λίγο περίεργο αυτό που θα πω , παιχτικα το βλέπω άσσο , στοιχηματικα (λόγο απόδοσης ) αξίζει να ρίξεις κάτι και στο διπλό. Εγώ με βαριά κάρδια θα πάω στον άσσο .

235 1 1,45
Από όλη την Αγγλία είναι το μοναδικό παιχνίδι που έχω κρατήσει .Από τη μια έχουμε μια Γουλβς να είναι πρώτη στη βαθμολογία να διαθέτει επίθεση πολυβόλο , και μέσα στο Μολινο να δείχνει ανίκητη με 9-1-1 και από την άλλη η Μπαρνσλει που βρίσκεται στα χαμηλά επίπεδα της βαθμολογίας και εκτός έδρας έχει 7 ήττες σε 11 παιχνίδια .Το σημαντικότερο όμως είναι οι πολλές απουσίες που έχει η Μπαρνσλει .Έξω πέφτει παντού ο άσσος ,έχει πέσει κάτω και από το 1,45 του οπαπ. Όποτε και εμείς πάμε στον άσσο.

299 1 1,80
Όσοι μπαίνετε στο blog θα θυμάστε ότι στον αγώνα του Αστέρα με τον Εργοτελη είχα βγει και είχα από τη προηγούμενη μέρα και σας είπα ότι το παιχνίδι είναι άσσος .Είχα μια πληροφορία και επιβεβαιώθηκα πανηγυρικά .Σήμερα θα τον ξανά στηρίξουμε κόντρα στον Ηρακλή , σίγουρα ο Ηρακλής θα τα δώσει όλα για τη νίκη αλλά μέσα στη Τρίπολη θεωρώ δύσκολο να μην δεχτεί γκολ .Έξαλλου από την ήμερα που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του Αστέρα ο Κωστενογλου πηρέ δυο ισοπαλίες με δυο πολύ δυνατούς αντίπαλους .Έξω υπάρχει μια πτώση έντονη του άσσου .

285 1 1,50
Η Ειρ πάει εκπληκτικά φέτος ,είναι από τα φαβορί για την άνοδο ,είναι αήττητη στην έδρα της ενώ προέρχεται και από 4 σερί νίκες .Από την άλλη η Αλοα είναι προτελευταία και εκτός έδρας μετρά 7 ήττες σε 8 παιχνίδια. Το μόνο που φοβάμαι είναι ο καιρός .

298
Σε αυτό το παιχνίδι υπάρχει κάτι παράξενο , ενώ σε όλα τα παιχνίδια της Αυστρίας μπορεί να παίξει under kai over σε αυτό δεν μπορείς .Στο ανταλλακτήριο έχει φτάσει το under να παίζεται μέχρι και στο 3,5 και το οβερ στο 1,35. Πολλές εταιρίες του εξωτερικού παίζουν το οβερ στο 1,30.Σιγουρα το παιχνίδι είναι οβερ αφού από τη μια η Αλταχ έχει καθορισμένη ταρίφα 3 γκολακια τουλάχιστον σε κάθε ματς και από εκεί και περά έχει ο θεός .Πριν δυο αγωνιστικές έφαγε 8 από τη Ραπιντ , βλέπω και κάτι άλλες πεντάρες και εξάρες .Τέλος πάντων αν το βρείτε σε καμιά ξένη εταιρία το οβερ είναι πολύ καλό

328 2 2,05
Συνεχίζουμε με Ολλανδία και πάμε σε ένα ακόμα ντέρμπι .Φεγενορντ Αλκμααρ .Για ακόμη μια χρόνια η ομάδα του Ρότερνταμ δεν τα πάει καλά βρίσκεται στην 11 θέση , στην ομάδα το κλίμα δεν είναι και το καλύτερο υπάρχουν γκρίνιες , υπάρχουν και οι πολλές απουσίες .Οι παίχτες δεν θέλουν τον προπονητή … ε …δεν είναι και δύσκολο να τον διώξουν (καταλαβαίνετε τι εννοώ)ενώ από την άλλη η Άλκμαρ έχει ξεχάσει τι θα πει ήττα . Συγκεκραμένα έχει να χάσει από της 13/9 βρίσκεται στη πρώτη θέση , εκτός έδρας πάει πολύ καλά με 4 νίκες 2 ισοπαλίες και μια ήττα σε 7 παιχνίδια .Έχει βεβαία και αυτή κάποιες απουσίες , όμως της Φεγενορντ είναι πιο σημαντικές . Η απόδοση του διπλού πέφτει σε πολλές εταιρίες .Η απόδοση είναι καλή και εμείς θα το στηρίξουμε.


ΝΑΡΚΟΠΕΔΙΟ
216 1 4,15 χ 3,25
320 Χ 3,65 2 6,00
304 1 4,00 χ 3,35

ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΕΡΔΗ !!!!

Σχόλια ,παρατηρήσεις, αναταλλαγη αποψεων
και οτιδήποτε άλλο θέλετε στο e-mail :

serifoss@hotmail.com