Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2008

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ

Και πάλι καλημέρα , επειδή έχει περάσει και λίγο η ώρα πάμε κατ ευθείαν στα προτεινόμενα σημεία .Σε μια μέρα πάντως που είναι παντελώς αδιάφορη μιας και ξέρουμε ποιες είναι οι 8 ομάδες που πέρασαν στον επόμενο γύρο .Το μόνο ενδιαφέρον αν θέλετε εστιάζεται στη πρωτιά όπου κανένας όμιλος δεν έχει ξεκαθαριστεί .Και βάση αυτού θα παίξουμε .

135 χ 3,20 2 2,60
Η Λυών παίρνει πρωτιά με νίκη ή με χ ενώ η Μπαγερν μόνο με νίκη .Προσωπικά τη Λυών την έχω δει αρκετές φορές και δεν θυμίζει στο παραμικρό την περσινή-την προπέρσινη ομάδα . Από την άλλη και η Μπαγερν δεν μπορούμε να πούμε ότι είναι και φανταστική αλλά νομίζω είναι ένα κλικ παραπάνω ως ομάδα .Έξω παίζεται αρκετά η Μπαγερν ,ενώ υπάρχει μια πτώση του χ και του 2.

145 2 2,35
Καταρχήν πρόκριτε για εξ αναβολής παιχνίδι της 17 αγωνιστικής .Πολλοί έχουν την αίσθηση ότι η Εστουδιαντες είναι αδιάφορη .Όμως κάτι τέτοιο δεν ισχύει ,αφού η Εστουδιαντες μένει εκτός Λιμερταδόρες αν πάρει το πρωτάθλημα η Τιγκρε .Από την άλλη και η Γοδοι θέλει βαθμούς προκειμένου να ανταπεξέλθει στη δύσκολη Κλαοζουρα .
Επιπλέον στην Εστουδιαντες έχουμε επιστροφές παιχτών σε σχέση με το ματς της Κυριακής με την Κόλον .Όποτε πάω στο διπλό ποντάροντας στο ισχυρότερο κίνητρο των φιλοξενούμενων .

141 2 2,35
Κλείνω με το διπλό τη Φιορεντινας κόντρα στη Στεαουα .Οι δυο ομάδες δίνουν μάχη για το ποια θα περάσει στο uefa .Η Φιορεντινα θέλει νίκη η ισοπαλία ενώ η Στεαουα θέλει μόνο νίκη .Παρόλο ότι η Φιορεντινα βολεύεται και με την ισοπαλία εγώ θα προτιμήσω το διπλό το οποίο παίζεται αρκετά στο εξωτερικό .Πάντως όποιος μπορεί ας το καλύψει και με χ .

Οφείλω να σας επισημάνω ότι τα παιχνίδια έχουν αρκετό ρίσκο και το ποντάρισμα μας πρέπει να ειναι φιδωλο .

ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΕΡΔΗ !!!!