Τρίτη 9 Δεκεμβρίου 2008

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΤΡΙΤΗΣ


Είναι λίγο περίεργο να μιλάς τέτοιες ώρες για στοίχημα την στιγμή που το κέντρο της Αθηνάς θυμίζει βομβαρδισμένο τοπίο ενώ πολλοί συμπολίτες μας έμειναν στον δρόμο , δίχως δουλειά , μέρες εορτών , επειδή κάηκαν τα μαγαζιά όπου δούλευαν .Και όλα αυτά συνέβησαν διότι η πολιτεία ήταν ανίκανη να καταστρώσει ένα σχέδιο και να σώσει τις περιούσιες των πολιτών . Α μην ξεχάσω κ. Προκόπη όταν παίζεις πολύ άμυνα στο τέλος δέχεσαι το γκολ ,και στην περίπτωση μας το γκολ ήταν η καταστροφή .Εύστοχο το σημερινό πρωτοσέλιδο των ΝΕΩΝ.

Πάμε τώρα στα του στοιχήματος που τουλάχιστον είναι πιο ευχαρίστα .

105 1 1.55
Ποιος θα το έλεγε ότι θα ερχόταν η τελευταία αγωνιστική στους ομίλους και ο Παναθηναϊκός θα ήθελε νίκη ή ισοπαλία για να προκριθεί στους ομίλους . Όσοι μπαίνετε τακτικά στο blog θυμάστε τι έγραφα μετά το παιχνίδι εκτός έδρας με την Ανόρθωση .
Πράγματι τα δεδομένα με οδηγούσαν στο συμπέρασμα ότι η πρόκριση ήταν δύσκολη η όποια έγινε ακόμα δυσκολότερη μετά την ισοπαλία όντος έδρας με τη Βερντερ .Και όμως ο ευρωπαίος παναθηναϊκός μας έδωσε την δίκια του απάντηση .Νομίζω ότι θα είναι εγκληματικό να χάσει από την Ανορθωση σήμερα .

102 2 2,50
Ειλικρινά με εντυπωσίασε η εταιρία με το 2,50 που έδωσε στο διπλό .Εγώ προσωπικά θα το παίξω , με τη λογική ότι η Ιντερ μπορεί να έχει προκριθεί αλλά θέλει την πρωτιά .
Περά από αυτό βλέπω μια Βερντερ η όποια είναι πολύ ντεφορμέ και το σημαντικότερο δεν παίζει ο Ντιέγκο. Σίγουρα το σημείο έχει ρίσκο μιας και η Βερντερ θέλει νίκη και μόνο νίκη μήπως και τυχόν βγει στο uefa , περισσότερο πάντως με θαύμα θα μοιάζει . Στις εταιρίες του εξωτερικού υπάρχει έντονη πτώση του διπλού .

100 χ 3,25 2 2,40
Και εδώ θα ρισκάρω στο χ2 , διότι και εδώ μπορεί η PSV να θέλει μόνο νίκη και παράλληλα μη νίκη της Μαρσειγ .Από την άλλη η Λίβερπουλ θέλει τη νίκη για να πάρει τη πρώτη θέση .

111 1 1.50
Κλείνω με τον άσσο της Γούλβς κόντρα στη Ντέρμπι .Η Γουλβς πραγματοποιεί μια πολύ καλή πορεία στο πρωτάθλημα βρισκόμενη στη πρώτη θέση , ενώ στο καυτό ΜΟΛΙΝΟ μετρά 8 νίκες, 1 ισοπαλία και μόλις 1 ήττα .Είναι φορμαρισμένη μετρώντας 8 νίκες στα τελευταία 10 παιχνίδια .Έχει μια εξαιρετική επίθεση όπου μετρά 45 γκολ , προέρχεται από ήττα με 1-0 από τη ΚΠΡ και θα θέλει να ρεφάρει τους χαμένους βαθμούς . Από την άλλη η Ντέρμπι βρίσκεται στη 16 θέση ενώ εκτός έδρας μετρά 2 νίκες σε 10 παιχνίδια .
Απουσίες σημαντικές δεν υπάρχουν και έτσι οδηγούμαστε στον άσσο .

Αυτά από εμένα και ανανεώνουμε φυσικά το ραντεβού μας για αύριο .

ΚΑΛΗ ΤΧΥΗ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΕΡΔΗ !!!!