Κυριακή 7 Δεκεμβρίου 2008

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ (stelios)

Καλημερα ,χτες τα πήγαμε καλά αφού είχαμε 3 στα 5 στα προτεινόμενα σημεία και 2 στις 2 στις εκπλήξεις .Μας έσπασε η Βερντερ και η Στενχαοσμιουρ . Καταφέραμε και αναστήσαμε τη Καρλσρούη και την Μπεργουικ. Νομίζω χτες ότι ήταν ένα πολύ καλό κουπόνι για το μέσο παίχτη του στοιχήματος .Χτες έβλεπα τον αγώνα της Πόρτο ,ένα σας λέω δεν υπάρχει αυτός ο εκφωνητής ,μιλάμε ο άνθρωπος τη φωνές έβαλε στα γκολ της Πόρτο δε λέγετε ,προφανώς θα το είχε παίξει και αυτός στο στοίχημα .Έκανα βλακεία που δεν τον ηχογράφησα. Στα του παιχνιδιού θύμισε πολύ ελληνικό πρωτάθλημα η Σετουμπάλ πίσω έπαιζε με αντεπιθέσεις ,έφαγε το πρώτο και ακλούθησε η φυσιολογική εξέλιξη . Ένα άλλο παιχνίδι που είδα και είχε παρά πολύ ενδιαφέρον ήταν το παιχνίδι της Μαν Γιουν η όποια έτυχε το γκολ στο 90 με τον Βιντιτς .Όπου εδώ είχαμε 11 παίχτες της Σάντερλαντ στα τελευταία 20 λεπτά μέσα στο τέρμα ,ο τερματοφύλακας της Μάντσεστερ 3 φορές βγήκε στο κέντρο για να ρίξει τη μπάλα .Πάμε όμως τώρα και στα σημερινά να δούμε τι θα παίξουμε :

283 2 1.60
H μεγάλη κυρία δείχνει ότι πλέον μπορεί να διεκδικήσει μέχρι και πρωτάθλημα .
Σε μια περίοδο που έχει παρά πολλές απουσίες ,αυτός που βγάζει τα καστανά από τη φωτιά είναι ο Μέγα-Αλέξανδρος Del Piero που ήδη έχει φτάσει τα 250 γκολ και συνεχίζει .
Νομίζω επιβεβαιώνει το ρητό που λέει ότι οι μεγάλοι παίχτες φαίνονται στα δύσκολα και το έχει αποδείξει με πολλούς τρόπους .Σήμερα δεν μπορώ να μην την στηρίξω κόντρα στη παραπαίουσα Λέτσε με τις μόλις 2 νίκες στο πρωτάθλημα .Διπλό στο 1,60 .

Σε παρακάτω ανάρτηση υπάρχει ανάλυση όλων των παιχνιδιών της serie A .

270 1 1,40
Το 1,40 του οπαπ είναι από η μεγαλύτερη απόδοση που κυκλοφορεί . Από την παρασκευή στο ανταλλακτήριο έχει τραβήξει υπερβολικό τζίρο και όλα τα λεφτά έχουν πάει στον άσσο. Λέτε να ξέρουν τίποτα ? O opap το έφραξε το παιχνιδάκι …
Μάλιστα την παρασκευή είχαν παιχτεί πιο πολλά λεφτά στον άσσο του Ασκ Ολυμπιακού παρά για παράδειγμα στο παιχνίδι της Γιουβέντους ή της Ρεαλ .Για να γίνω πιο σαφής την παρασκευή το μεσημέρι ήταν το πιο δημοφιλές παιχνίδι στο ανταλλακτήριο με τζίρο 16.000Ε, το ίδιο και το Σάββατο και σήμερα .

300 1 1,45
Η Βόλφσμπουργκ μέσα στο Βολγκσβαγκεν Αρένα είναι κάτι παραπάνω από δυνατή μετρώντας 6 νίκες και μια ισοπαλία σε 7 παιχνίδια .Προέρχεται από τη νίκη με 3-2 μεσοβδόμαδα κόντρα στη Πόρτσμουθ και από την ισοπαλία με 0-0 όσον αφορά το πρωτάθλημα στην έδρα της Ντόρτμουντ .Είναι μια κλασσική ομάδα έδρας σχεδόν όλους της τους βαθμούς τους έχει πάρει από την έδρα της .

266 2 1.65
Καμιά νίκη σε βάρος της Μιτιλαντ δεν έχει πανηγυρίσει μέχρι στιγμής η Σοντερισκε ,μια Σοντερισκε η όποια βρίσκεται στην 9 θέση στη βαθμολογία 3 βαθμούς πάνω από τη διαχωριστική γραμμή του υποβιβασμού .Είναι από τις πιο αδύναμες ομάδες της κατηγορίας
Και σίγουρα θα παλέψει μέχρι τέλους για την αποφυγή του υποβιβασμού .Από την άλλη η Μιτιλαντ η όποια βρίσκεται στην 4 θέση είναι από τις καλές ομάδες της κατηγορίας δείχνει να ανεβάζει στροφές και εμείς θα την στηρίξουμε .2 λοιπόν στο 1,65

264 1 1,55
Ξεκινώ τονίζοντας τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα της Κόμπλεντς .
Η Κόμπλεντς που βρίσκεται κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού ,εκτός έδρας χάνεται με 5 ήττες και 2 ισοπαλίες σε 7 παιχνίδια ενώ έχει δεχτεί και 18 γκολ .Από την άλλη η Σαν Παουλι πάει αρκετά καλά διαθέτει μια έδρα καμίνι με 6 νίκες και 2 ισοπαλίες και λογικά θα προσθέσει ακόμα μια.

ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΕΡΔΗ !!!