Σάββατο 6 Δεκεμβρίου 2008

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

Αφήνω τους περιττούς πρόλογους και πάμε κατ ευθείαν στα προτεινόμενα παιχνίδια.

129 2 1,65
Η Καρλσρούη φέτος μοιάζει σαν να είναι ο σάκος του μποξ στη bundesliga .Είναι τελευταία στη βαθμολογία και στα τελευταία 10 παιχνίδια μετρά 8 ήττες .Από την άλλη η Βερντερ σίγουρα δεν εντυπωσιάζει με την απόδοση της , θα έλεγα ότι έχει πολλά σκαμπανεβάσματα, έχει το νου της στο Champions league ωστόσο αν θέλει να διεκδικήσει και του χρόνου είσοδο στο CHL κάτι τέτοια ματς πρέπει να τα παίρνει .Ήδη έχει μείνει 7 βαθμούς πίσω από την τρίτη θέση που οδηγεί στα προκριματικά .Στις εταιρίες του εξωτερικού υπάρχει μια ελαφριά πτώση του διπλού. Είναι από τα πιο δυνατά μου σημεία για σήμερα .

210 2 1,55
Πάμε τώρα και στις μικρές κατηγορίες της Σκωτίας . Είναι από τα πρωταθλήματα τα όποια παίζω συχνά στο στοίχημα ,είμαι της άποψης ότι όποιος τις ξέρει καλά μπορεί να βγάλει αρκετά λεφτά .Σήμερα επέλεξα το διπλό της Στενχαουσμιουρ .Εδω αγωνίζεται η μέρα με τη νύχτα …. Από τη μια η πρώτη Στενχαουσμιουρ η όποια είναι σε εκπληκτική κατάσταση , μετρά μόλις μια ήττα σε 14 παιχνίδια ενώ και στα εκτός έδρας είναι ιδιαίτερα δυνατή με απολογισμό 5 νίκες σε 7 παιχνίδια. Από την άλλη η Μπεργουικ , αυτή και αν είναι σάκος του μποξ σε 14 παιχνίδια έχει 10 ήττες ,ενώ στα τελευταία 4 ματς έχει δεχτεί συνολικά 13 γκολ .Είναι κατά τη γνώμη μου από τα πιο δυνατά σημεία του κουπονιού .

219 2 1,60
Η "μηχανή" της Ρομα έχει πάρει μπροστά και η ομάδα πάει τρένο , και δεν νομίζω ότι θα κάνει στάση στην έδρα της τελευταίας Κιέβο με 9 ήττες στα 14 παιχνίδια .Και ας έχει και CHL μεσοβδόμαδα . Το διπλό παίζεται πολύ έξω και η απόδοση του έχει πάρει την κατιούσα .

237 over 1.45
Αν ρίξετε μια μάτια στα τελευταία παιχνίδια των ομάδων θα καταλάβετε εύκολα γιατί πάω στο όπερ .Μάλλον θα γίνει και από το ημίχρονο .

213 2 1.60
Κλείνω με το διπλό της Ζυρίχης κόντρα στη Μπελιντσόνα .Η Ζυρίχη βρίσκεται στη πρώτη θέση ,διαθέτοντας μια εκπληκτική επίθεση που πετάξει κυριολεκτικά πετάξει φωτιές .Είναι αήττητη εδώ και παρά πολύ καιρό .Από την άλλη η Μπελιντσόνα αν και προσπαθεί σε όλα τα παιχνίδια της βρίσκεται 2 θέσεις πριν από το τέλος και την τέταρτη δίνει ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι κόντρα στη Βαντούζ .Σημαντικά σε αυτό το παιχνίδι είναι τα αγωνιστικά νέα αφού από τη Μπελιντσόνα λείπουν 5 παίχτες και έχει 3 αμφιβόλους ,ενώ από τη Ζυρίχη λείπει ο πρώτος σκόρερ της αλλά το υπάρχον ράστερ μπορεί να καλύψει την απουσία του .

ΝΑΡΚΟΠΕΔΙΟ
252 ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΒΑΛΕΝΘΙΑ
Προσωπικά το βλέπω άσσο , αλλά στο 1,45 δεν θα τον έπαιζα ποτέ . Καλύτερα να κυνηγήσω την έκπληξη .Για να είμαι δικαίως και έξω κάπου εκεί παίζεται (γύρω στο 1,50) .Προσωπικά θα το ήθελα στο 1,70 .
244 χ 3,25 2 4,75
250 χ 3,20 1 4,00(Χωρίς Μπενζεμα και Ζουνινιο )

ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΕΡΔΗ !!!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΙΚΟΥΣ !!!