Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2008

KAI ΣΗΜΕΡΑ ΠΗΓΑΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΜΕ 4 ΣΤΑ 6

Και σήμερα μας κύλησε καλά θα ελεγα η ήμερα αφού μας έσπασε η Βασιλεία και η Μαιντζ .
Για το μεν πρώτο , όπως έγραφα ναι μεν το έβλεπα διπλό δυνατο αλλα πολλες εταιρίες του εξωτερικου έριχναν το 1-Χ.Το αποτέλεσμα τις διακαιωσε πανηγυρικά ,εγω δεν θυμάμαι η Λουκερνη να έχει βάλει πότε ξανά 5 γκολ ,μια Λουκέρνη που φέτος σε 16 παιχνίδια
ειχε 12 ήττες .
Πέρασε και ο άσσος οτυ Λεβαδειακου ,οπου λεγαμε οτι παιζοταν παραξενα πολύ ο ασσος .
Πέρασε το διπλό του Πανιωνιου (2,35) ,εκ παραδρομής ειχα γραψει οτι στο εξωτερικου η τιμη του διπλού κυμαινόταν στο 1,50 ενώ ήθελα να γραψω 2,50 .
Μας πέρασε και η Μπαρτσελονα στο μπάσκετ και η Αντερλεχτ .
Γενικά κλείνουμε ένα πάρα πολύ καλο σαβ/κο , όπου τόσο το σαββατο οσο και τη κυριακη πήγαμε πολύ καλά .

Επιτρέψτε μου ένα σχόλιο μόνο για τον Τεν Κατε ,νομίζω ότι κάποιος πρέπει να του εξηγήσει οτι ο Πανσεραικος μπορεί να φορά κόκκινα άλλα δεν είναι ούτε η Μαν Γιουν ούτε ή Λίβερπουλ για να παίζεις με 3 αμυντικά χαφ .
Ταν βέβαια στο β ημίχρονο το πήρε είδηση και έβγαλε το ένα αμυντικό χαφ η ομαδα έπαιξε πάρα πολύ καλά .
Επίσης προκείμενου να παίξει βασικός ο Τζιολης ο Τεν Κατε μπορεί να το βαλει και στο τέρμα. Σήμερα τον είδαμε από αμυντικό χαφ σε δεξί χαφ και στο τέλος δεξι μπακ.

Αυτά από εμένα και τα λέμε πάλι την Τρίτη .
Να πω επίσης ότι την τρίτη θα σας παρουσιάσω και πως υπολογίζονται οι βαθμοί που παίρνει κάθε χώρα στην κατάταξη της Uefa.

Κλείνοντας θα ήθελα να αναφερθώ σε ένα blog όπου γράφονται ενδιαφέρουσες απόψεις για τον Παναθηναϊκό και το ποδόσφαιρο γενικότερα .
Αξίζει το κόπο να του ρίξετε μια ματια.
http://www.dim-pap.blogspot.com/