Κυριακή 28 Δεκεμβρίου 2008

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

Πολύ καλά μας κύλησε η χθεσινή μέρα αφού μας έσπασε μόνο ο άσσος της Χερακλες .Μας επιβεβαιώθηκε και η έκπληξη της Τβεντε και το οβερ της Σπάρτα Ρ και αναβλήθηκε ο αγώνας της Έυρ .Σήμερα το κουπόνι περιλαμβάνει παιχνίδια από την Αγγλία και θέλει προσοχή καθώς πολλές ομάδες θα έχουν δώσει πολλά παιχνίδια σε λίγο χρονικό διάστημα .

743 2 1,75
Ξεκινώ με το παιχνίδι που έχω επιλέξει από το κουπόνι του μπάσκετ , και είναι το διπλό της Μάλαγα κόντρα στη Μπρουεσα .Δεύτερη σερί γκέλα η Μάλαγα δεν κάνει και κόντρα στη Μπρουεσα έχει την ευκαιρία να επανέλθει στις νίκες .

241 over 1,40
Η Χερενφεν είναι ο ορισμός του οβερ , στα εκτός έδρας παιχνίδια μετρά 7 οβερ και 1 under ενώ από την άλλη και η Γκρονιγκεν δεν πάει πίσω με 6 οβερ και 2 under έως τώρα στην έδρα της .

235 2 1,65
Η Λούις μαζί με τη Νορθγουιτς είναι οι πιο αδύναμες ομάδες της conference , στην έδρα της μετρά 8 ήττες σε 12 παιχνίδια σαν σύνολο δεν λέει απολύτως τίποτα ,σε αντίθεση με την Κέτερινγκ που πάει πολύ καλά και θα κυνηγήσει μέχρι τέλους τα πλει οφ ανόδου .Στα τελευταία παιχνίδια η Κέτερινγκ παίζει αρκετά καλά και κόντρα μάλιστα σε δύσκολους αντιπάλους .
Δε βλέπω πως αυτή η Λούις θα πάρει βαθμό η βαθμούς από την Κέτερινγκ .

193 2 1.95
Η τελευταία Γουέστ Μπρομιτς που έχει πολλά αμυντικά προβλήματα και αδυναμίες στην επίθεση από την άλλη η Τοτεναμ φέτος έχει απογοητεύσει τους πάντες , όμως κάπου πρέπει αν κάνει μια νίκη . Η προϊστορία πάντως δεν είναι υπερ της με 36-11-17 , αγωνιστικά δεν υπάρχουν σημαντικές απουσίες για τις δυο ομάδες , η Τοτεναμ εχει και κάποιες επιστροφές , ενώ η απόδοση του διπλού στιες εταιρίες του εξωτερικού βρίσκεται σε πτώση.

211 1 1.45
H Μιλγουολ προέρχεται από την ήττα κόντρα στη Πιτερμπορο αγωνιζόμενη όμως από το 30 με 10 παίχτες από την άλλη η Γεοβιλ προέρχεται από την ισοπαλία κόντρα στη Τσελντεναμ σε ένα παιχνίδι που ήταν καλύτερη η Τσελντεναμ .Έχω την αίσθηση ότι τρίτη σερί γκέλα για τη Μιλγουολ πάει πολύ .Επιπλέον οφείλω να τονίσω ότι η Γεοβιλ έχει ένα πολύ περιορισμένο ροστερ και αυτό στη παρούσα φάση σημαίνει πολλά . Όποτε πάμε στον άσσο στη μικρή παντως απόδοση του 1,45 ,όχι ότι έξω είναι πιο μεγάλη , πχ ο will hill τον έχει χαμηλότερα τον άσσο .

ΝΑΡΚΟΠΕΔΙΟ
191 Χ 3,60 2 4,00
234 Χ 3,45 2 5,00

ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΕΡΔΗ !!!