Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2008

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΠΕΜΠΤΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ ΒΑΛΕΝΘΙΑ

Χτες για ακόμη μια φορά πήγαμε πολύ καλά έχοντας 2 στα 3.
Θα ήθελα να ξεκινήσω από το χθεσινό αγώνα της Σεντ Ετιέν με τη Βαλένθια το όποιο και παρακολούθησα αλλά ήταν και το μόνο παιχνίδι που χάσαμε .
Καταρχήν το παιχνίδι γινόταν σε ένα βαρύ αγωνιστικό χώρο (χιονισμένο) με τις γραμμές του γηπέδου να έχουν χρωματιστεί κόκκινες.
Πάμε όμως να δούμε τι συνέβη στο παιχνίδι .
Για αρχή θα έλεγα ότι η άμυνα της Βαλένθια μου θύμιζε παιδική χαρά και ο τερματοφύλακας της κάτι από …Λεμαν αν και έκανε κάποιες σπουδαίες επεμβάσεις .
Το πρώτο γκολ της Σεντ Ετιέν προσήλθε από λάθος της άμυνας αφού η άμυνα πήγε να παίξει το offside trap με αποτέλεσμα ο παίχτης της Σεντ Ετιέν να βγει τετ α τετ και να σκοράρει . Έτσι έγινε το 1-0 .
Μετά ο Μοριεντες έκανε το 1-1 .Στο 45 ο τερματοφύλακας της Βαλένθιας έκανε δώρο στον Ilan καθώς του έφυγε η μπάλα μέσα από τα χεριά .Και έτσι έγινε το 2-1 .
Στο β ημίχρονο στο 50 σε αντεπίθεση της Σεντ Ετιεν βγαίνουν 3 παιχτες με τον Guiata να σώζει ,απίστευτη φάση .Τέσσερα λεπτά αργότερα ένα ακόμα τετ α τετ χαμένο για λογαριασμό της Σεντ Ετιέν.
Στο 60 και άλλο χαμένο τετ α τετ από τον Payet όπου πέρασε και τον τερματοφύλακα αλλά πλάσαρε στην εξωτερική πλευρά των δικτύων .Στο 71 ο Zigic έκανε το 2-2.
Έτσι χάσαμε το παιχνίδι.

Σήμερα το κουπόνι είναι αρκετά δύσκολο , θέλει προσοχή για μένα είναι μια μέρα no bet και ας έχει uefa ,χτες ειχε ευκαιρίες.Τώρα για όποιον θέλει αν παίξει μια τριάδα που θα έπαιζα είναι :

121 ΓΚΑΜΠΑ ΟΣΑΚΑ - ΜΑΝ ΓΙΟΥΝ 2
126 Σαμπντορια Σεβιλλη 2-Χ
130 ΟΛΝΤΙΡΧΑΜ ΜΠΕΡΤΟΝ 2

Καλή τύχη σε οτι και αν επιλέξετε να παίξετε !!!

Παρακάτω αναφέρω πως υπολογίζονται οι βαθμοί που παίρνει η κάθε χωρά στη κατάταξη της uefa .

Ο υπολογισμός της βαθμολογίας

Η βαθμολογία κάθε χώρας στηρίζεται στο άθροισμα των βαθμών των εκπροσώπων της στα Κύπελλα Ευρώπης σε σύνολο πέντε ετών. Την τρέχουσα σεζόν, από τη φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ και του 1ου γύρου του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ, κάθε νίκη αποφέρει 2 βαθμούς και κάθε ισοπαλία έναν. Το σύνολο των βαθμών που συγκεντρώνει κάθε χώρα διαιρείται με τον αριθμό των ομάδων που την εκπροσωπούν τη συγκεκριμένη χρονιά. Ετσι, για παράδειγμα φέτος κάθε νίκη ελληνικής ομάδας αποφέρει 0,5 πόντους (2/4), ενώ την εποχή που συμμετείχαν 6 ομάδες απέφερε 0,33 πόντους (2/6). Αλλαγές έχουν γίνει και στον υπολογισμό των μπόνους πρόκρισης. Φέτος στο Τσάμπιονς Λιγκ κάθε πρόκριση σε επόμενο γύρο πριμοδοτείται με έναν βαθμό. Στο Κύπελλο ΟΥΕΦΑ ισχύει το ίδιο από τη φάση των «16» και μετά. Νέες αλλαγές στον υπολογισμό της βαθμολόγησης αναμένονται του χρόνου.
(πηγη : www.e-go.gr)