Σάββατο 29 Νοεμβρίου 2008

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

Καλημερα , όπως ήδη έλεγα από χτες το σημερινό κουπόνι είναι αρκετά δύσκολο σε αντίθεση με το αυριανό κουπόνι όπου φαίνονται αρκετά και καλά σημεία να ξεχωρίζουν .
Για σήμερα έβγαλα την ακόλουθη τετράδα :

169 1 1,40
Η Μπερτον φέτος πραγματοποιεί εξαιρετική πορεία βρισκόμενη στη πρώτη θέση .Διάθετε ένα αξιόλογο σύνολο και μια καυτή έδρα όπου μετρά 7 νίκες και 3 ισοπαλίες .Το τελευταίο διάστημα βρίσκεται σε φόρμα έχοντας 5 νίκες και μόλις μια ισοπαλία στους τελευταίους 6 .
Σήμερα έχει και κάποιες επιστροφές .Από την άλλη η Ήστμπουρν βρίσκεται στη 18 θέση και θα παλέψει για την αποφυγή του υποβιβασμού , μια Ήστμπουρν που προέρχεται από 6 ήττες στα τελευταία 10 παιχνίδια που έχει δώσει ενώ εκτός έδρας μετρά 6 ήττες σε 10 παιχνίδια .
Νομίζω ότι εύκολα δύσκολα ο άσσος θα επαληθευτεί .

223 2 1,65
Είναι το δυνατότερο μου σημείο για σήμερα ,από αυτά που λέω ότι δύσκολα σπάνε .Η Τβεντε έχει πατήσει γκάζι προέρχεται από την 6αρα κόντρα στη Χερενφεν και νομίζω ότι δεν θα δυσκολευτεί να περάσει και από την "Χάγη". Παίζει κόντρα σε μια ομάδα η όποια είναι τραγική , μετρά 6 ήττες στους τελευταίους 6 αγώνες .Το διπλό πέφτει παρά πολύ στις εταιρίες του εξωτερικού ,από την παρασκευή κιόλας .

237 2 2,05
H Μπαρτσα μας έχει μπερδέψει εκεί όπου νικά με 5 γκολ μέσα στη Λισαβόνα ,φέρνει 1-1 μέσα στην έδρα της με τη Χεταφε .Σήμερα την πιστεύω πολύ διότι η Σεβίλλη δεν πείθει με την απόδοση της .Δύσκολα θα ακολουθησει το γρήγορο ρυθμό των παιχτών της Μπαρτσελονας .Είναι καλή και η απόδοση το 2,05 ,με Ετοό ,Μέσι ,Ανρι μπροστά , εγγυούνται γκολ .Το διπλό είναι σε πτώση στις εταιρίες του εξωτερικού .
(το βράδυ θα υπάρχει και link για να δείτε τον συγκεκριμένο αγώνα ).

129 1 1,40
Μην σας φανεί περίεργο αυτό που θα πω αλλά ο ασσος είναι τοιχωματική ευκαιρία , έξω παίζεται γύρω στο 1,25 .Στο δε ανταλλακτήριο έχει τραβήξει απρόσμενα τεράστιο τζίρο και όλα τα λεφτά όχου ν πέσει στον ασσο. Νομιζω ότι θα το φράξει ο οπαπ.
Μεχρι στιγμης δεν το εχει φραξει από ότι βλεπω στο σαιτ της εταιριας .

ΝΑΡΚΟΠΕΔΙΟ
137 Χ 3,20 2 4,00
149 Χ 3,35 2 3,75
194 Χ 4,00 2,5,25

ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΕΡΔΗ !!!!

ΥΓ 1 :Το μεσημερακι θα ανεβoυν και οι εκτιμησεις του φιλου μου του ιταλου για τηSerie A
ΥΓ 2:Υπενθυμιζω οτι τις εκτιμησεις του blog μπορειτε να τις βλπετε και στο http://www.2day.gr/