Σάββατο 8 Νοεμβρίου 2008

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

Καλημερα σε όλους , το σημερινό πρόγραμμα θα έλεγα ότι είναι αρκετά δύσκολο σε σχέση με αυτό της Κυριακή όπου από τώρα έχω βγάλει αρκετά παιχνίδια .Όπως φαντάζομαι έχετε δει ο Ολυμπιακός πλέον είναι στο κουπόνι του ΟΠΑΠ και αναμένεται ότι ο τζίρος στο ντέρμπι να χτυπήσει κόκκινο.
Πάμε όμως να δούμε σήμερα τι επιλογές κάναμε :

223 2 2,15
Αρσεναλ- Μαντσεστερ. Σε ένα ντέρμπι σαν και αυτό υπό φυσιολογικές συνθήκες δεν χωρούν προγνωστικά .Όμως έχουμε κάποια δεδομένα που με οδηγούν στο 2 . Αυτά είναι :Οι πολλές και σημαντικότατες απουσίες της Αρσεναλ (Ρόμπι Φαν Πέρσι ( 10/5) , Εμανουέλ Αντεμπαγιόρ ( 11/5) , Εμανουέλ Έμπουε ( 9/1). Ενώ αμφίβολοι είναι ο Μίκαελ Σιλβέστρ ( 6/1) -ο Γκαλάς ( 9/1), ο Σανιά ( 14/0) και ο Θίο Γουόλκοτ ( 11/1).).
Από την άλλη η Μαν Γιουν δεν έχει σημαντικές απουσίες , παρά μόνο κάποιους μακροχρονίους που δεν την επηρεάζουν.
Έχουμε να κάνουμε με μια Αρσεναλ η οποία είναι πολύ ντεφορμέ , το προηγούμενο Σάββατο έχασε από τη Στόουκ και μεσοβδόμαδα έφερε χ με τη Φενερμπαχτσε .Ενώ αντίθετα η Μάντσεστερ τα πάει αρκετά καλά έχοντας 8 νίκες στα τελευταία 10 παιχνίδια που έχει δώσει σε όλες τις διοργανώσεις . Το 2 πέφτει παντού έξω , και παίζεται αρκετά .Σαν παιχνίδι έχει τραβήξει το περισσότερο τζίρο.

332 2 1,70
Η Ρομα έκανε την έκπληξη μεσοβδόμαδα και κέρδισε την Τσέλσι με 3-1 .Στο πρωτάθλημα όμως παραπαίει , είναι ενδεικτικό ότι βρίσκεται μόλις μια θέση πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού .Εγώ έχω να κάνω την εξής ερώτηση :Αν η Ρομα δεν κερδίσει ούτε και την Μπολόνια ποιον περιμένει να κερδίσει ?
Το 2 πέφτει σε παρά πολλές εταιρίες του εξωτερικού .

273 1 1,45
Εδώ παίζουν τα άκρα της βαθμολογίας η πρώτη Γκροσετο και η τελευταία Μόντενα .Η Γκροσετο μέχρι στιγμής πραγματοποιεί μια εξαιρετική πορεία και μες στην έδρα της είναι αήττητη έχοντας 4-1-0 και πετυχαίνοντας 3 γκολ σε κάθε παιχνίδι της. Προέρχεται από ήττα 1-2 μέσα στην έδρα της Μάντοβα και φαντάζομαι ότι θα θέλει να ρέφαρε τους χαμένους της βαθμούς. Από την άλλη η Μόντενα έχει μια νίκη στα 12 παιχνίδια τι να πει κάνεις , αν και πάντως τώρα τελευταία παίζει καλύτερα από ότι στην αρχή του πρωταθλήματος αλλά δεν νομίζω ότι έχει τύχη μέσα στην καυτή έδρα της Γκροσετο. Το σημαντικοτερο όμως είναι οι παρα πολλες απουσιες της Μοντενας , 8 παιχτες. Νομιζω ότι αν δεν ερθει ασσος θα είναι πολύ μεγαλη εκπληξη .

290 2 1,70
Δεν βλεπω εκπληξη , παιζει ο πρωτος με τον τελευταιο ,η Μπρεχιν διακατατεχεται από μια σταθεροτητα από την αρχη της χρονιας και νομιζω ότι θα περασει και από την εδρα της Αρμπροουθ η οποια εχει 8 ηττες στα τελευταια 10 παιχνιδια.

291 1 1.40
Αγωνίζονται 2 ομάδες με εκ διαμέτρου διαφορετικούς στόχους. Η Ειρ βρίσκεται στην 3 θέση , είναι αήττητη στην έδρα της με 3-3-0 , βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση σε αντίθεση με τη προτελευταία Στανραερ η όποια είναι και παρά πολύ ντεφορμέ με 6 ήττες στα τελευταία 10 παιχνίδια .Η διάφορα δυναμικότητας είναι δεδομένη και εγώ καταλήγω στον άσσο.

229 2 1.65
Κλείνω τις σημερινές μου εκτιμήσεις με το 2 της Λεβερκούζεν . Ούτε ο πιο αισιόδοξος οπαδός της δεν περίμενε αυτή τη πορεία να βρίσκεται δηλαδή στη 2η θέση με μόλις έναν βαθμό πίσω από τη πρωτοπόρο Χονφεχαιμ .Είναι αυτή τη στιγμή η πιο φορμαρισμένη ομάδα της bundesliga και αντιμετωπίζει την πιο ντεφορμέ ομάδα της κατηγορίας την Καρλσρούη όπου έχει 5 ήττες σε 6 παιχνίδια. Η λογική λέει ότι η Λεβερκούζεν θα περάσει και από την έδρα της Καρλσρούης.Ειπλεον η Καρλσρουη εχει και δυο σημαντικοτατες απουσιες , του αρχηγου της Φραντς και του Κενεντι.


ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΚΑΙ ΓΕΝΝΑΙΑ ΤΑΜΕΙΑ !!!!