Πέμπτη 6 Νοεμβρίου 2008

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΠΕΜΠΤΗΣ

Καλημέρα , το σημερινο κουπονι περιλαμβανει τη 2η αγωνιστικη του κυπελλου uefa . Στο εξωτερικο υπαρχει κινητηκοτητα , πολλες αποδοσεις εχουν πολυ μεγαλη πτωση (δειτε τις αποδοσεις σε πτωση στην παρακατω αναρτηση). Οι σημερινες μου επιλογες ειναι οι ακολουθες :

136 2 2,70 χ 3,10
Δεν ειμαι σε θεση να καταλαβω απο και ως που φαβορι η Λεχ Ποζναν η Νανσι ειναι σκληροτραχιλη ομαδα και χανει δυσκολα . Προερχεται απο τη νικη με τη Μπορντο και θεωρω οτι τουλαχιστον δεν θα χασει απο τους πολωνους.Με 4-3-3 αναμενεται να παραταχτει η Νανσι.

151 1 1,85

Προκειται για τον επαναληπτικο του ημιτελικου της Ανατολικης περιφερειας .Το Σικαγο εφερε χ (0-0) στον πρωτο αγωνα και τωρα στην εδρα του ειναι το φαβορι για την προκριση στο τελικο. Αγωνιτικα η Νιου Ιγκλαντ ειναι σε τραγικη κατασταση , δεν εχει πετυχει νικη στα τελευταια 7 παιχνιδια , τις λειπουν 3 βασικοι Τουελμαν (φορ /8 γκολ) , Ραλστον (μεσος/8 γκολ) , Σμιθ (μεοσος/ 2γκολ ) ενω εχει και αρνητικη παραδοση (6-3-2) . Κατω απο αυτς τις συνθηκες νομιζω οτι αξιζει να παιχτει αυτος ο ασσος .

147 1 1,35
Κλεινω την τριαδα με τον μικρο ασσο της Τοτεναμ, νομιζω δεν χρειαζεται να πω τιποτα περισσοτερο.

Αν αργοτερα προκυψει κατι καλο θα επανελθω με update .

ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ.