Τρίτη 4 Νοεμβρίου 2008

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΤΡΙΤΗΣ ΚΑΙ ΤΕΤΑΡΤΗΣ

Τοσο το σημερινό οσο και το αυριο κουπονι περιλαμβανει ,οσον αφορα το champions league , παιχνιδια οπου τα φαβορι δινονται σε αποδοσεις απαγορευτικες της ταξης του 1,30. Ενταξει η Μπαρτσελονα θα κερδισει δεν τιθεται θεμα , απλα αυτο δεν χεριαζεται να κατσω και να το αναλυσω. Ετσι επλεξα μια τετραδα που ας πουμε οτι εχει καπως καλυτερες αποδοσεις.

104 ΑΝΟΡΘΩΣΗ - ΙΝΤΕΡ 2 1,40
110
ΡΟΜΑ -ΤΣΕΛΣΙ Χ 3,15 , 2 2,05

123
ΜΠΑΤΕ ΖΕΝΙΤ 2 1,70

126
ΣΕΛΤΙΚ - ΜΑΝ Γ 1,55


Απο τα ειδικα στοιχηματα που υπαρχουν εχω επιλεξει το 115 με αποδοση 4,00
Δηλαδη να μπουν απο 36-40 γκολ στο διημερο του champions league.

Οσον αφορα το Βερντερ Παο .Θεωρω δυσαναλογη την αποδοση ,δεν μπορεις να δινεις 7 τον παναθηναικο τη στιγμη που στο ΟΑΚΑ δεν υπηρχε ομαδα Βερντερ. ΟΜΩΣ δεν ξερω τι εγκληματα θα κανει και σημερα ο (Τεν) Τεν Κατε ,γιατι και με τον Πανιωνιο εκανε πολλα εγκληματα ασχετως αν τα παπαγαλακια των εφημεριδων βγηκαν τη Κυριακη με διθυραμβικους λογους. Οι αλλαγες που εκανε δεν ειχαν καμια απολυτως λογικη ,οπως και στο παιχνιδι με τη Βερντερ (π.χ η αλλαγη Ρουκαβινα ενω κερδιζε) , εκει ομως το πληρωσε.
Εμενα αυτος ο ανθρωπος η επιτηδες το κανει για να φυγει ή δεν εχει ιδεα απο προπονητικη . Θεωρω βεβαιο οτι θα μπουν γκολ ,ειδικα αν παιξουν στην αμυνα Βυντρα- Σαριεγκι ,αρα καλο και το οβερ γιατι και η αμυνα των Γερμανων ειναι για γελια .
Αν ειχαμε αλλον προπονητη (που να του ειχα επιστοσυνη ) εγω θα ρισκαρα στο χ-2 λογω αποδοσης . Τωρα δεν ξερω , σιγουρα θα περιμενω 11αδες και μετα θα αποφασισω.