Κυριακή 16 Νοεμβρίου 2008

ΚΥΡΙΑΚΗ 16-11-08 (ΚωστηΣ)

Παμε σημερα να δουμε τι θα βγαλουμε..Ελπιζω να μην τραγουδησουμε παλι σαν και χτες οπου κυριολεκτικα εγιναν θαυματα.Εσπασαν το 80% των φαβορι και ακομα και αν απεφηγα πολλα σε μερικα επεσα πανω.Παμε λοιπον στα καινουργια.
  • 391 Σαμπντορια-Λετσε 1
Θα το λεω συνεχεια.Η Σαμπ. εχει υλικο για μεγαλα πραγματα.Δεν εκανε καλο ξεκινημα και ακομα δεν εχει βρει τα πατηματα της.Παραμενει ομως μια ομαδα που στην εδρα της δυσκολευει τον οποιονδηποτε.Σε συνδυασμο με την αορατη στα εκτος Λετσε (που μαλλον παιζει χωρις τον βασικο επιθετικο της) θα επιλεξω τον Ασσο που ειναι και το δυνατοτερο σημειο μου για σημερα.
  • 407 Εσπανιολ-Νουμανθια 1
Πανω κατω τα ιδια με το παραπανω.Εχουμε να κανουμε με μια μετρια ομαδα φετος της Πριμερα που παιζει με μια ομαδα της β' ισπανιας..Τετοια ματς με τετοιες ομαδες συνηθως τα βρισκει τροπο να τα παιρνει η Εσπανιολ.Τρομερη απωλεια του Ντε λα πενια..Ρισκαρουμε στον Ασσο.
  • 388 Κατανια-Τορινο Αντερ
Νομιζω δεν εχω λογο να πω κατι παραπανω..Σε 6 εντος 5 ανερ η Κατανια , σε 5 εκτος 5 αντερ το Τορινο.
  • 433 Λυων-Μπορντο 1
Μεσοβδομαδα εχασε για το κυπελλο ξεκουραζοντας αρκετους βασικους..Αυτο πιστευω οτι θα κανει καλο στον τσαμπουκα της ομαδας...Η μπορντο θα παιξει στο τερμα με ενα πιτσιρικα.Παω με τον ασσο.
ΑΥΤΑ ΑΠΟ ΠΡΩΤΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ..
ΣΑΝ ΔΕΥΤΕΡΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΕΧΩ
406 Ατλετικο-Λα λορουνια 1
432 Ρομα-Λατσιο οβερ (ελπιζω να παρουμε και το διπλο)
Και οποιος θελει στηριγμα ΜΠΑΡΤΣΑ
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ