Σάββατο 11 Οκτωβρίου 2008

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

Καλημερα. Ήδη έχω ανεβάσει αρκετά χρήσιμα στοιχειά. Επειδή όμως ο χρόνος είναι χρήμα πάμε κατευθείαν να δούμε τι θα παίξουμε.

289 1 1,50
Η Φλαμένγκο έχει από τις πιο καυτές έδρες στο πρωτάθλημα , βρίσκεται στην 4 θέση (την τελευταία που οδηγεί στο copa Libertadores) και θέλει μόνο νίκη για να διατηρηθεί στις θέσεις που οδηγούν στο Libertadores. Από την άλλη η Μινειρο χάνεται όταν αγωνίζεται εκτός .αφού έχει μόλις μια νίκη σε 14 παιχνίδια ,ενώ έχει και 9 ήττες .Από τους δυνατούς άσσους του κουπονιού.

238 1 1,45
Από τα δυνατά μου σημεια. Από τη μια έχουμε να κάνουμε με μια πολύ καλή Σριουσμπερι που βρίσκεται στην 3 θέση ,αήττητη όντος με 4-0-0 ,ενώ και στην ομάδα υπάρχει πολύ καλό κλίμα ειδικά μετά το 0-7 που πετυχε μεσοβδόμαδα επί της Γουικομπ. Από την άλλη η Πορτ Βειλ δεν τα πάει καλά βρίσκεται στην 20 θέση ,το κλίμα στην ομάδα είναι χείριστο με τους οπαδούς της να τα έχουν βάλει με τον υπηρεσιακό προπονητή τον όποιο η διοίκηση τον έχρισε πρώτο προπονητή. Ο άσσος πέφτει αρκετά έξω.

292 χ 3,15 2 2,55
Εδώ δεν καταλαβαίνω γιατί είναι φαβορί η Κολομβία μια ομάδα όπου έχει μια νίκη μέχρι στιγμής σε 8 αγώνες και από την άλλη η Παραγουάη είναι στην 1 θέση και έχει από πίσω της και την Βραζιλία την όποια κέρδισε και την Αργεντινή με την όποια ήρθε ισοπαλία. Όμως εδώ υπάρχουν ενδιαφέροντα αγωνιστικά νέα .Ξεκινώ με την Κολομβία έχει νέο υπηρεσιακό προπονητή τον Λαρα (προπονητής των μικρών εθνικών ομάδων) έφερε αρκετά νέα πρόσωπα στην αποστολή .Στην Παραγουάη λείπει ο παιχταράς και πρώτος της σκόρερ Σάντα Κρουζ και στη θέση του κλίθηκε ο Μπενιτες (πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημα της Παραγουάης).
Εγώ παρ όλα αυτά θα ρισκάρω με το χ2.Το 2 έχει αρχίσει και πέφτει έξω.

256 1 1,50
Παιχνίδι για το δικό μας όμιλο με τους Ελβετούς να αντιμετωπίζουν τους Λετονούς. Νομίζω ότι είναι απλά τα πράγματα οι Ελβετοί είναι καλύτεροι από τους Λετονούς ,ασχέτως του γεγονότος ότι οι Ελβετοί έχασαν την προηγούμενη αγωνιστική από το Λουξεμβούργο (μια ομάδα δηλαδή που πτωχαίνει νίκη κάθε 10 χρόνια) και πάω στον άσσο , ο όποιος πέφτει αρκετά στο εξωτερικό. Το ματς για τους Ελβετούς είναι δίχως αύριο και αυτό αποτυπώνεται και στις δηλώσεις του Φραι ο οποίος είπε ότι αν δεν κερδίσουν του Λετονούς καλύτερα οι φίλαθλοι μας να μην ταξιδεύσουν την τέταρτη στην Ελλάδα.

280 over 1.60
Οι Εσθονοι έφαγαν 7 από τους Βοσνίους δεν θα φανέ τρία τουλάχιστον από τους Ισπανούς ?

285 1 1,35
Κλείνω με τον άσσο της Αργεντινής με την Ουρουγουάη , είναι μικρός απλα τον αναφέρω .
Η Αργεντινή δεν έχει περιθώρια απώλειας βαθμών αφοί εχει συμπληρωσει 4 αγωνες διχως νικη. Η Ουρουγουαη χωρις τον Φορλαν. Να πουμε οτι ο ασσος πεφτει αρκετα εξω.

ΝΑΡΚΟΠΕΔΙΟ
Τις εκπλήξεις που αναφέρω στην ανάλυση των αγώνων του ΠΠΚ.
Προσθέτω ότι βλέπω να σπάει και ο άσσος της Σογκνταλ.

ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ !