Κυριακή 5 Οκτωβρίου 2008

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

Χτες κινηθήκαμε σε πολύ χαμηλά επίπεδα αφού είχαμε 2 στα 5. Χάσαμε την Κιντερμινστερ, την Νεα Υόρκη και την Πατρικ( η οποία δεν κέρδισε μια ομάδα όπου τις είχαν μείνει ισα ισα να κατεβάσει 11αδα και 3-4 στο πάγκο ).Αυτά έχει το στοίχημα, σε γενικότερο επίπεδο εκτιμώ ,για την πλειοψηφία των παιχτών , δεν ήταν καλή μέρα ή πιο σωστά καταστροφική μέρα αφού είχαμε αρκετές εκπλήξεις ,το γραφώ χτες ότι έχουμε να κάνουμε με ένα δύσκολο πρόγραμμα. Αυτά όσον αφορά τα χθεσινά , πάμε στα σημερινά ,όπου σαν κουπόνι , για μένα , είναι καλύτερο από το χθεσινό.


385 2 1,65

Από τη μια η Φολενταμ είναι τελευταία με 0-0-4 και από την άλλη η Μπρέντα είναι στη 2 θέση με 3-0-1.Η βαθμολογία αντικατοπτρίζει πλήρως και τη δυναμική των ομάδων .Στην αρχή της σεζόν η Φολενταμ θεωρούνταν από τα πρώτα φαβορί για υποβιβασμό ενώ από την άλλη η Μπρέντα να μπαίνει άνετα στο uefa.3 παίχτες έχει έξω η Φολενταμ και 4-5 η Μπρέντα αλλά δεν την επηρεάζουν αφού οι περισσότεροι είναι μακροχρόνια τραυματίες. Πέφτει παντού το 2.

402 2 1,60
Απλά τα πράγματα. Η Χοντ τελευταία και υποβιβασμένη ενώ η Νονοτεν θέλει μόνο νίκη για να μπει στα play off ανόδου. Δυνατό σημείο.

469 2 1,40
Κάλιαρι – Μιλαν το παιχνίδι .Τα ονόματα μέλανε από μονά τους. Το 2 κατρακυλήσει έξω .Να πω μόνο ότι η Κάλιαρι έχει πτυχή 1 γκολ σε 5 αγώνες !!!!!!!!!

450 2 1,50
Η Ροζελαρ δεν έχει ξεκινήσει καθόλου καλά το πρωτάθλημα ,είναι στη προτελευταία θέση , χωρίς νίκη , με 0-2-4 . Από την άλλη η Μπριζ έχει ξεκινήσει δυνατά είναι στη 3 θέση με ένα παιχνίδι λιγότερο .Σαν ομάδες νομίζω ότι είναι περιττό να μπούμε σε σύγκριση .Πάμε με το 2

421 1 1,45
Τη Νορτζελαντ την είδαμε στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό δεν λέει κάτι ως ομάδα ,αν έπαιζε στην Ελλάδα την έβλεπα για Β Εθνική ,στη Δανία δεν τα πάει καλά μέχρι στιγμής βρίσκεται στην 8 θέση με 2 μόλις νίκες σε 8 παιχνίδια. Από την άλλη η Μιτιλαντ πάει αρκετά καλά βρίσκεται στην 4 θέση με 4νικες-3ισοπ-1ηττα , παίζει καλό ποδόσφαιρο και δεν νομίζω να αντιμετωπίσει πρόβλημα κόντρα στη κουρασμένη Νορτζελαντ από το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Έξω ο άσσος έχει μεγάλη πτώση.

464 2 2,65 και μικρή κάλυψη το χ 3,20
Καταρχήν ο προπονητής της Ιντεπεντιετε αν δεν κερδίσει σήμερα , δεν ξέρει τι του ξημερώνει αύριο .Οι παίχτες τον στηρίζουν και είπαν πως θα παίξουν για αυτόν σήμερα , αυτό θα το δούμε. Από την άλλη η Ουρακαν έδιωξε τον προπονητής της και μένει με τον υπηρεσιακό μέχρι να αναλάβει την ομάδα ο Κάπα ,είναι στη τελευταία θέση της βαθμολογίας .Θεωρώ ότι η Ιντεπεντιετε έχει μια ευκαιρία να επιστρέψει στις νίκες ,έχει μια επιθετική δυάδα φωτιά με τον παιχταρά Μοντενεγκρο και τον Νουνιεζ ,και πιστεύω ότι θα τα καταφέρει τουλάχιστον να μη χάσει .Στις ξένες εταιρείες το 2 κατρακυλήσει

Αυτά και για σήμερα,
από έμενα
Καλή τύχη και γενναία ταμεία !!!

Κλείνοντας να πω ότι και σήμερα θα αναρτήσω links με τα οποια θα μπορείτε να δείτε αγώνες στο pc σας.