Σάββατο 18 Οκτωβρίου 2008

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

Καλημερα ,δύσκολο θα έλεγα ότι είναι το κουπόνι του Σαβ/κου παρ όλα αυτά για σήμερα έχω καταλήξει στην ακόλουθη εξάδα

311 2 1,55
Πρόκειται για παιχνίδι της Γ Σκωτίας , και είναι και το πιο δυνατό μου σημείο για το Σάββατο. Καταρχήν εδώ αγωνίζονται τα δυο άκρα της βαθμολογίας ,από τη μια η Στενχαουσμιουρ είναι πρώτη με 21 βαθμούς ,όντας αήττητη σε 9 ματς και έχοντας την καλύτερη άμυνα της κατηγορίας. Από την άλλη η Ελγκιν είναι τελευταία με την χειρότερη επίθεση και άμυνα του πρωταθλήματος. Στα τελευταία τρία ματς έχει δεχτεί 12 γκολ. Έχει και κάποιες απουσίες. Θέλω να πιστεύω ότι έχουμε να κάνουμε με ένα δυνατό 2.

233 2 1,65
Θα παίξω τη Μπαγερν επειδή θεωρώ ότι ήρθε η ώρα να ξυπνήσει το θηρίο της bundesliga.Στο κάτω κάτω Μπερν είναι αυτή (με τα καλά και τα κακά της ) .

316 2 1,45
Η Κοπεγχάγη είναι φανερό ότι ανεβάζει στροφές ,βρίσετε θα έλεγα σε εκπληκτική φόρμα ,κάνει ευκαιρίες , βάζει γκολ και έχει και την καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος ενώ από την άλλη η Χορσενς βολοδέρνει κάπου στη μέση της βαθμολογίας και δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο για να φοβίσει την Κοπεγχάγη. Ανασταλτικός παράγοντας αποτελεί το ματς της Κοπεγχάγης με τη Σεντ Ετιέν τη Πέμπτη .Εγώ πάντως πάω με το διπλό και την σαφώς πολύ ανώτερη Κοπεγχάγη.

348 2 1.60
Η Γάνδη θέλει να επανέλθει στις επιτυχίες και το ματς κόντρα στη Τούμπιζε προσφέρεται για κάτι τέτοιο .Μια Τουμπιζε που βρίσκεται στην προτελευταία θέση με μια μόλις νίκης σε 7 παιχνίδια ,επιπλέον θα έχει και 3 απουσίες. Το 2 έξω βρίσκεται σε ελεύθερη πτώση .

238 2 2.60 X 2.90
Απλά θεωρώ ότι ο Αστέρας είναι καλύτερος και δεν θα χάσει από τον Πανσεραικο . Σημαντική είναι και η επιστροφή Καρντόσο όποτε θα υπάρξει πολύ καλύτερη λειτουργιά στο χώρο του κέντρου ενώ αντίθετα από τον Πανσεραικο θα λείψει ο Μπανκουρα . Το 2 πέφτει στις εταιρείες του εξωτερικού

323 2 1,55
Αυτό το 2 είναι η δεύτερη ανάσταση που πιστεύω ότι θα έχουμε σήμερα μετά από αυτή της Μπερν. Μια Φενερ όπου προέρχεται από 2 σερί ήττες ,με πρόσφατη τη τέσσαρα που φάγε από την Καισερισπορ .Υπάρχουν πολλές μουρμούρες στην ομάδα ,ο Αραγονιες μοιάζει αμήχανος αλλά από την άλλη αντιμετωπίζει μια ομάδα που είναι για τα θηρία εντελώς ,με 5 ήττες σε 6 παιχνίδια.

288
Αβελινο –Μπάρι .Η Αβελινο θα έλεγα ότι ουσιαστικά θυμίζει διαλυμένη ομάδα ,με πολλά προβλήματα σε διοικητικό ,οικονομικό επίπεδο . Δεν έχει ακόμα γευτεί τη χαρά της νίκης και δεν βλέπω να τη γεύεται για καιρό ακόμα. Την προηγούμενη Κυριακή μας έστειλε αδιάβαστους όταν πήγε και πηρέ χ από τη Μάντοβα.
Κοιμήθηκε ο θεός. Από την άλλη σας το έχω πει πάρα πολλές φορές ότι πρόκειται για πολύ καλή ομάδα και όπως μου έλεγε ο φίλος μου ο Ιταλός το καλοκαίρι θα είναι από τη εκπλήξεις του πρωταθλήματος και δικαιώνεται απόλυτα μέχρι στιγμής. Το μόνο που με φοβίζει είναι ότι δεν πετυχαίνει εύκολα το γκολ ,με μισό μηδέν αν θα το πάρει το παιχνίδι ,προσθετω στην αναλυση ότι εξω μεχρι στιγμης στο ανταλλακτηριο δεν εχει παρει το πονταρισμα που περιμενα .Οποτε δεν ξερω αν θα το παιξω. Μαλλον θα το αφησω στην ησυχια του.

ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ !