Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2008

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

Καλημερα και παλι ,μετα το χθεσινο 5 στα6 παμε να δουμε σημερα τι θα κανουμε .

376 1 1.45

Η Σιβασπορ εχει ξεκινησει αρκετα καλα βρισκεται στην 7 θεση με συνολικο απολογισμο
3-2-1 .Στην εδρα παραδοσιακα είναι παρα πολύ δυνατη ,μέχρι στιγμης είναι αηττητη .
Σε γενικοτερο επιπεδο θεωρειται από τις πολύ καλες ομαδες στην Τουρκια. Από την άλλη η Ανκαραγκουτσου δεν πειθει κανεναν ,εχει πολλες εσωτερικες διαμαχες βρισκεται στην 14η θεση και σιγουρα θα κινδυνευσει με υποβιβασμο. Νομιζω μια σοβαρη Σιβασπορ δεν θα αντιμετοπισει προβληματα .

392 2 1,55
Πατησε γκαζι η ομαδα του Φαν Χααλ , προερχεται από τρεις σερι νικες στο πρωταθλημα , στα 2 τελευταια ματς εχει πετυχει συνολικα 11 γκολ !!!! Η Ντε Γκραφσααπ δεν είναι η ομαδα φοβητρο (βρισκεται στη 13η θεση ) και δεν πιστευω ότι μπορει να φρεναρει την Αλκμααρ .Το 2 βρισκεται σε ελευθεη πτωση στις εταιριες του εξωτερικου.

Από Ιταλια τα εγραψε χτες ο φιλος μου ο Ιταλος εγω κρατω το 2 της Λατσιο (στο οποιο συμφωνει αλλα προσθετει και το χ).

438 2 1,50
Τα ονομτα μιλανε από μονα τους Μπιλμπαο-Μπαρτσελονα . Η Μπαρτσα πηρε μπρος και νομιζω ότι θα παει τρενο.

419 χ 2,90 2 2,90
Η Ρεν προερχεται από την τριαρα που εριξε στη περσινη πρωταθλητρια Λυων και η ψυχολογια της ανεβασμενη ,βρισκεται σε αρκετα καλη κατασταση παραμενοντας αηττητη στα τελευταια 6 παιχνιδια. Από την άλλη η Οσερ κεινειται στην απολυτη μετροτητα .Δεν πιστευω ότι αυτή η Ρεν θα χασει από την Οσερ.

429 2 1,55
Οι δυο ομαδες εχουν εκ διαμετρου διαφορετικους στοχους με την Σοντερισκε να θελει νικη για παραμονη και η Μπρεντμπυ (και όχι Μπροντμπυ) κυνηγαει την επιστροφη της στο πρωταθλημα μετα από 3 χρονια .Η Σοντερισκε δεν εχει ξκινησει καθολου καλα βρισκεται στην 10η θεση ενώ η Μπρεντμυ βρισκεται στην 3η θεση .Την προηγουμενη αγωνιστικη η Μπρεντμυ πηρε επαγγελματικη νικη με 0-1 μεσα στην απορθυτη εδρα της Οντενσε. Το σημαντικο σε αυτόν τον αγωνα είναι τα αγωνιστικα νεα οπου η Σοντερισκε θυμιζι νοσοκομειο. Αν μετρησα σωστα πρεπει να λειπουν 7 παιχτες .Το 2 βρισκεται εξω σε ελευθερη πτωση.

ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΕΡΔΗ !!!