Πέμπτη 23 Οκτωβρίου 2008

ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΚΟΣ - ΒΕΡΝΤΕΡ

Σημερα ελαβε τελος το ευροπαικο ονειρο του παναθηναικου. Αυτος που φερει την ευθυνη ,για μενα , ειναι ο Τεν Τεν ή Τεν Κατε .Στο σημερινο παιχνιδι εκανε εγληματα παλι. Αν και κατεβασ μια καλη 11αδα , οι αλλαγες του ηταν εγκληματικες .
Απο που να ξεκινησεις και που να τελειωσεις ,θ παρω τη τελευταια , ρε συ Τεν Τεν γιατι Τεν Τεν εισαι ειναι δυνατον να κερδιζεις 2-1 στο 83 και να μου βαζεις το Ρουκαβινα αντι για καποιο αμυντικο να κρατησεις το σκορ. Ποσο λακαμας μπορει να εισαι ?
Δεν θελω να ασχοληθω αλλον με αυτον .Θα ηθελα να αναφερθω και σε καποιους παιχτες. Ποσωπικα αλλα και απο αυτο εδω το blog εχουμε κατακεραυνωσει κυρολεκτικα με τις κριτικες μας τον Βυντρα ,οχι αδικα ,αλλα σημερα αν δεν ειμαστε εμπαθης οφιλουμε να του πουμε ενα μπραβο .
Συνεχιζω με τον Τζορβα ο οποιος ηταν και αυτος αξιος συγχαρητηριων .Εν συνεχεια ηταν εκπληκτικοι οι Καραγκουνης(με πολλα φαρμακερα σουτ) ,Σαλπιγγιδης ,ο σκορερ Μαντζιος, Σιλβα , Γκαμπριελ και Σπυροπουλος .
Οδε Σαριεγκι για ακομη μια φορα φενεται οτι δεν κανει για το ποδοσφαιρο.Για τον συγκεκριμενο παιχτη και συνυπευθυνο με τον Τεν Τεν για τον αποκλεισμο ,επιτρεψτε μου να μην ασχοληθω.
Σε γενικοτερο επιπεδο θεωρω οτι εκανε μακραν την καλυτερη του εμφανιση φετος , θυμισε κατι απο τα παλια θα ελεγα αλλα ..... αλλα
Κλεινοντας οφειλω να πω οτι το κλιμα που ειχε δημιουργηθει απο τους οπαδους τις ομαδες ηταν κατι παραπανω απο τον 12 παιχτη.
Το ειμενο αυτο γραφεται 2 τα ξημερωματα ουτε φασεις εχω δει ουτε τιποτα , απο οτι ειδα στο γηπεδο.

Αυτα απο εμενα και
θα ειμαστε μαζι αυριο το μεσημερακι ως τοτε την καληνυχτα μου.