Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου 2008

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΠΕΜΠΤΗΣ

Να μαστε παλι , παμε ομως να δουμε κατ ευθειαν τι θα παιξουμε αφου πρωτα σας πω οτι υπαρχει μεγαλη κινητηκοτητα στις αγορες του εξωτερικου ,μεγαλες πτωσεις αποδοσεων σε πολλα σημεια , και οποτε υπαρχει μια τετοια κατασταση αρχιζω και φοβαμαι.

165 2 1,80
Μολις 3.000 θεσεων το γηπεδο των κροατων , η Σλαβεν ειναι η ομαδα που απεκλεισε τον Αρη για οσους θυμουνται. Δεν λεει και πολλα ως ομαδα παντως.Συν τις αλλοις εχει καποιες απουσιες σημερα.

172 2 1,60
Αν δειτε τα ροστερ θα καταλαβαιτε γιατι παιζω το 2 της Σιτι , και νομιζω οτι οι Αραβες θα θελουν μια καλη πορεια στο uefa.

184 2 1,70
Σε ουδετερο γηπεδο γινεται το σημερινο παιχνιδι , κατι το οποιο βολευει σιγουρα τους φιλοξενουμενους, θεμα συγκρισης των δυο ομαδων δεν τιθεται και παμε στο 2.

193 2 1,60
Ο Αιαντας που φετος εχει υψηλους στοχους τοσο στο uεφα οσο και στην Ολλαδια δεν νομιζω να αντιμετοπισει προβληματα κοντρα στην αδυναμη Μπορατς. Με 4-3-3 ο Φαν Μπατεν κατεβαζει τον Αγιαξ με Σουλειμανι , Σουαρες και Χουντελααρ. Παρτι θα κανουν ... (ετσι τουλαχιστον ελπιζω)

Αυτη την τετραδα εχω για σημερα , σιγουρα υπηρχαν και αλλα ματς τα οποια θα μπορουσα να προτεινω οπως π.χ Στουγκαρδη ,Αστον Βιλα αλλα επελεξα να πω τα πιο "σιγουρα" (σιγουρο δεν υπαρχει στο στοιχημα ) ,τελος παντων αυτα που βλεπα πιο πολυ.

ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΣΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ !!!