Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου 2008

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

Καλημερα ,χτες τα πηγαμε καλα αφου ειχαμε 3 στις 5 στις εκτιμησεις μας(περασαν Καρλαιλ,Τουρκια,Γκαμπια,) ,μας εσπασε η Σουηδια αφου ηρθε ισοπαλια με την Αλβανια kai το οβερ της Γκρεμιο. Να πω επισης ότι χτες ειχαμε προτεινει το 2 της Μιαλμπι (κωδ 250) το παιχνιδι αναβληθηκε.Επισης πηγαμε πολύ καλα κα σις εκπληξεις αφου ειχαμε 3 στις 5. Οσον αφορα τον Κωστη ειχε 3 στα 6 στα προτεινομενα σημεια αλλα επιασε την εκπληξη της Αγγλιας.Πριν παμε στα σημερινα θα ηθελα να πω ότι το σημερινο κουπονι είναι πολύ δυσκολο και θελει προσοχη ,παρ όλα αυτά εβγαλα καποια παιχνιδια. Αυτα είναι τα εξης :

300 χ 2,85 2 ,45
Είναι η δευτερη αγωνιστικη στη Β Ιταλιας , με τη Φροζινονε να ερχεται από ηττα με την Μαντοβα και η Μπαρι με ισοπαλια από την Τριεστινα την προηγουμενη αγωνιστικη.
Eνας φιλος μου που είναι Ιταλος (οπαδος της Bologna) ,ο οποιος που και που θα μας δινει και κανενα σημειο ,μου ειπε το καλοκαιρι ότι η Μπαρι φετος ισως να είναι η εκπληξη(ευχαριστη) της χρονιας .Τον ακουω και παω στο χ2.

306 2 1,80
Εδώ τις ομαδες τις χωριζει δυο κατηγοριες ,υπαρχει διαφορα δυναμηκοτητας με την Εντρι να είναι στην Α Σκωτιας και η Καουντεμπιθ στη Γ Σκωτιας. Θελω να πιστευω ότι η Εντρι θα κερδισει και θα παρει την προκριση για την επομενη φαση. Να πω εδώ ότι τα παιχνιδια ειναι μονα.

327 2 2,00

Η Βραζιλια εχει μεινει πισω καθως βρισκεται στην 6η θεση ,πρεπει να επανακαμψει και νομιζω ότι το ματς στη Χιλη προσφερεται για κατι τετοιο. Εξαλου η Χιλη δεν με πειθει ως ομαδα.Βεβαια το ερωτημα που τιθεται είναι , θα εμφανιστει η Βραζιλια σοβαρη για να παρει τη νικη ?Ελπιζω πως ναι .Στην αποστολη της Βραζιλιας ξεχωριζουν παιχτες όπως ο Ροναλντινιο, Ζιλμπερτο Σιλβα, Ντιεγκο ,Ζουλιο Μπατιστα, Νιλμαρ, Ζο ,Ελανο , Φαμπιανο, Ρομπινιο. Οποτε παω στο 2 και σε καλη αποδοση.

293 χ 3.25 2 2,55
Εδώ θεωρω ότι υπαρχει μια δυσαναλογια αποδοσεων ,από τη μια δινεται φαβορι η Γκρεις οπου δεν εχει ξεκινησει καθολου καλα το πρωταθλημα εχοντας 1-1-5 μεχρι στιγμης κα από την άλλη ως αουτσαιντερ την Κιντερμινστερ η οποια εχει χασει μονο από τις Μανσφιλντ και Κεμπριτζ ,την πεμπτη μαλιστα κερδισε κα την Τορκι.3-2-2 εχει μεχρι στιγμης στο πρωταθλημα ,επιπλεον ενισχυθηκε μεταγραφικα στα μετοπισθεν με τον Κιθ Λουε της Γουλβς.Ετσι καταληγω στο χ-2.θα το σκεφτω μην το παιξω και καρφι διπλο.

326 1 1,55
Κλεινω με τον 1 του πολύ δυνατου, φορμαρισμενου κα πρωτου στη δυτικη περιφερεια Χιουστον κοντρα στο τελευταιο στην ανατολικη περιφερεια Κανσας. Επιπλεον το Κανσας είναι εξαιρετικα αδυναμο εκτος εδρας εχοντας 1-5-6 ,συν τις αλλοις είναι και ντεφορμε εχει και απουσιες. Κατω από αυτές τις συνθηκες ο 1 φαινεται καλη επιλογη