Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου 2008

ΤΑ ΕΛΕΓΑ ΧΤΕΣ ....

Καλημερα ,χτες εμεις ειχαμε 3 στα 5 χασαμε μονο τη Γερμανια και την Αργετινη ,σε μια μερα οπως σας ελεγα απο χτες το κουπονι θελει πολυ προσοχη μιας και υπαρχουν πολλα ορατα φαβορι τα οποια δεν μπορει να περασουν. Απο αυτο εδω το blog αποφυγαμε πολλα αλλα πεσαμε επανω στη Γερμανια και την Αργετινη.
ΑΛΛΑ παρακολουθησα στο ZDF τη Γερμανια ,και βγαλα καποια συμπερασματα.Καταρχην η αμυνα σε μερικα σημεια του αγωνα εδειχνε παιδικη χαρα .Στο β ημιχ το γηπεδο ειχε γυρει ιδιατερα απο το 55 -60 και μετα οι φορες που οι Φιλανδοι περασαν τη σεντρα ειναι μετρημενες στα δαχτυλα του ενος χεριου.Επειτα γυρω στο 65 βαζει ο Λεβ τον Γκομεζ μεσα στη θεση του Χιλτσμπεργκερ.Αυτος κατεσυρεψε και τη Γερμανια.Τι ευκαιρειες με κενο τερμα εχασε που ενα μικρο παιδι δεν θα τις εχανε ειδικα η μια ,τι να πω ?
Προσπαθηστε να τη δειτε ,απλο φυσημα ηθελε και θα μπαινε και πετεαγετε ο κεφτες και πιανει αερα(του περασε απο κατω στην προβολη που εκανε ,η μπαλα κυλησε βρηκε στην εσωτερικη πλευρα του δοκαριου και την απομακρυνε ενας παιχτης της Φιλανδιας.
Τα δε σουτ του Γκομεζ ,εξω απο το γηπεδο.Στο 81 μας βαζει μεσα τον Χελμες να παιξει στα πλαγια αναθεμα αν εβγαλε μια σεντρα σωστη.Και ετσι ηρθε χ το ματσακι.Παντως οφειλω να πω για την εκπληκτικη παοτελεσματικοτητα του Κλοζε.
Στο αλλο ματς που χασαμε της Αργετινης κοντρα σε μια ομαδα σαν το Περου(ελειπεσταστο ,ντεφορμε ,ασχημο κλιμα στην ομαδα) το Περου ισοφαρισε στο 90.
Για τα υπολοιπα ματς για τα προκριματικα δεν τα ειδα οποτε δεν εχω και αποψη.Αλλα ειναι γεγονος σπασανε πολλα σημεια οπως Ελβετια ,Βραζιλια , Πορτογαλια(εφαγε 2 γκολ στο 89 και 90) ,Τουρκια ,Τσεχια , Γερμανια,Αργετινη.
Πολλοι θα βγουν και θα πουν πολλα και σιγουρα υπαρχει αρκετη τροφη για αυτους , ματς πολυπαιγεμενα πηγανε ακλαφτα , ας πουμε ενδεικτικα στη bwin τις οποιας τα δημοφιλεστερα πονταρισματα ειχα και αναρτησει ,σπασανε 2 απο τα 5 , μαλιστα τα 2 πρωτα.
Τελος παντων ειμαι της αποψης να μην βλεπουμε φαντασματα εκει οπου δεν ? υπαρχουν.

ΓΕΙΑ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΜΕ ΠΑΛΙ ΑΥΡΙΟ !!!