Πέμπτη 5 Ιουνίου 2008

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟ EURO 2008 BY BETSECRET

Διπλα σε κάθε ομαδα βλεπεται την αποδοση που εχει για νε βγει πρωτη.Υπενθυμιζω για οσους δεν τον ξερουν αυτά τα στοιχηματα παιζονται σε διαφορετικο κουπόνι από αυτό του που παιζουμε στοιχημα στους αγωνες ποδοδσφαιρου. Παιζεται στο δελτιο ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΣΤΑ ΣΠΟΡ

1ος ΟΜΙΛΟΣ
ΕΛΒΕΤΙΑ 4,50
ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ 2,1
ΤΟΥΡΚΙΑ 7,00
ΤΣΕΧΙΑ 3,00

Βλεπω για πρωτια τους Ποτογαλους ( κωδικος 027 ) γιατι πιστευω ότι εχουν την καλυτερη ομαδα από τις υπολοιπες τρεις .Μιας και εχει παιχτες όπως οι παιχταραδες Ροναλντο, Κουαρεσμα αλλα και οι Σιμαο, Ντεκο,Νανι σιγουρα κανουν τη διαφορα. Ως δευτερη βλεπω την Ελβετια για 2 λογους : ο πρωτος και βασικοτερος είναι ότι είναι διοργανωτρια αρα πρεπει να περασει και δευτερον εχει συμπαθητικη ομαδα με καλους παιχτες όπως ο Φραι, ο Στρελερ, Μπεχραμι, Γιακιν.

2ος ΟΜΙΛΟΣ
ΑΥΣΤΡΙΑ 15,00
ΓΕΡΜΑΝΙΑ 1,50
ΚΡΟΑΤΙΑ 3,00
ΠΟΛΩΝΙΑ 8,5

Εδώ υπαρχει ορατο φαβορι οπου είναι η Γερμανια ( κωδ 031). Από κει και περα βλεπω ως δευτερη την Κροατια οπου σαν ομαδα μου αρεσει πολύ, ωστοσο εγω θα ρισκαρω και θα πω μην παιξεται Γερμανια. Οι αλλοι δυο δεν παιζουν καθολου.

3ος ΟΜΙΛΟΣ
ΓΑΛΛΙΑ 2,75
ΙΤΑΛΙΑ 2,60
ΟΛΛΑΝΔΙΑ 3,25
ΡΟΥΜΑΝΙΑ 10,00

Εδώ η επιστημη σηκωνει τα χερια ψηλα , με ρισκο πολύ θα εβαζα πρωτη την Ιταλια (χωρις Καναβαρο) και δυετερη τη Γαλλια ή και το αντιστρφο .Η Ολλανδια (χωρις Μπαμπελ τραυματιστηκε στην προπονηση) δεν νομιζω ότι θα περασει γιατι πισω στην αμυνα είναι για κλαματα, αν τωρα η επιθεση καλυψει την αμυνα …..Καλυτερα μακρια.

4ος ΟΜΙΛΟΣ
ΕΛΛΑΔΑ 4,5
ΙΣΠΑΝΙΑ 1,8
ΡΩΣΙΑ 4,6
ΣΟΥΗΔΙΑ 6,00

Σε αυτόν τον ομιλο θα ξεκινησω από την Σουηδια και ο λογος απλος: Ο Ιμπραιμοβιτς είναι "τραυματιας" με την εννοια ότι δεν μπορει να βαλει τα ποδια του στη φωτια γιατι τον περιμενει χειρουργειο μετα το euro, ο Ελμαντερ εχει και αυτος ένα μικρο τραυματισμο και έτσι ο μονος αξιοπιστος επιθετικος μενει ο 33χρονος Λαρσσον προσοχη όμως μην σας ξεγελαει η ηλικια θα ρισκαρα να πω ότι είναι της κλασης του Ιμπραιμοβιτς και οσοι το ξερουν θα με καταλαβουν. Η Ρωσια εχει οριστικα εκτος τον παιχταρα επιθετικο της Ζενιτ τον Προγκρεμνιακ και τιμορημενο τον Αρσαβιν ( τον εταιρο βασικο επιθετικο) θα παιξει την τελευταια αγωνιστικη .Οποτε θα παιξει χωρις το βασικο επιθετικο της διδυμο. Στην Ισπανια τωρα ολοι την εχουν ως φαβορι ακομη και για την κουπα!!! Δεν το πιστευω αυτό καθολου δεν την φοβαμαι σαν ομαδα ,είναι ομαδα χωρις ομογενεια για τον γνωστο λογο (Βασκοι,Καταλανοι,Μαδριλενοι)οποτε δεν ξερω κατ ποσον είναι σε θεση να παρει την πρωτια, επειδη εδώ όμως τα λεμε όλα, σαν ροστερ είναι μακραν το καλυτερο τοσο στον ομιλο οσο και γενικοτερα στο euro. Την εθνικη μας επιτρεψτε μου να μην τη σχολιασω. Συνοψιζοντας θα ρισκαρα μια πρωτια της εθνικη μας στο 4,5.

Αυτά για τους ομιλους, υπαρχει ακομα ένα ειδικο στοιχημα που λεει ποσα γκολ θα μπουν συνολικα στο euro. Εγω εχω να σας πω ότι τα συνολικα ματς είναι 31 και με μ.ο 2 γκολ σε κάθε ματς , (δεν νομιζω να εχουμε παραπανω γκολ)θα παιξουμε 61-65 7,00 είναι και καλη αποδοση !!!

Ως πρωτο σκορερ θα επαιζα τον Ροναλντο στο 9,00 μιας και η Πορτογαλια είναι σε βατο ομιλο και νομιζω ότι θα παει τουλαχιστον στον ημιτελικο οπου και παλι λογικα θα αντιμετοπισει τη Γερμανια. Το σεναριο αυτό προυποθετει ότι τοσο η Γερμανια οσο και η Πορτογαλια θα τερματισουν πρωτες στους ομιλους.