Κυριακή 29 Ιουνίου 2008

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

Καλημέρα ,οι σημερινες προτασεις είναι οι εξης :

221 2 1,50
Υπαρχει τεραστια διαφορα δυναμηκοτητας των 2 ομαδω φαινεται και από τη βαθμολογια,αλλα και από το ροστερ αφου η Οντ Γκρελαντ εκανε δυνατες μεταγραφες για αυτό και πρωταγωνιστει. Η Οντ είναι πρωτη εχοντας 9-0-1, ενώ η Ναιμπεργκσουντ στη 13η εχοντας 3-1-4. Δυνατο το 2.

231 2 2,10 και χ 3,10
Αν και ξερω πως σε έναν τελικο δεν χωρουν προγνωστικα πιστευω ότι οι Ισπανοι καθ ολη τη διαρκεια του τουρνουα εχουν δειξει μια σταθεροτητα την οποια δεν την εχουν δειξει οι Γερμανοι.Επισης θεωρω σιγουρο ότι η Γερμανια θα δεχτει γκολ γιατι το Λεμαν δεν τον ειδα και πολύ καλα.Να πουμε εδώ ότι εξω πεφτει το χ, και ότι η Ισπανια θα παιξει χωρις τον Βιγια.

243 1 1,60
Και εδώ παιζω τη διαφορα δυναμηκοτητας που υπαρχει αφου η Παλμειρας είναι ένα από τα φαβορι για το πρωταθλημα ενώ η Ναουτικο το φαβορι για τον υποβιβασμο. Η Παλμειρας διαθετει δυνατη εδρα , εχει επειστροφες ,δεν εχει σημαντικες απουσιες ,οποτε παω με τον ασσο. Να πω εδώ ότι η Παλμειρας προερχεται και από 2 σερι νικες ,οπυ εριξε 5 στην Κρουζειρο και 2 στην εδρα της Βασκο.

321 2 1,80
Αυτό είναι δευτεριατικο παιχνιδι , εδώ εχω την Βασμπι να αντιμετοπιζει την Εγκριτε. Η Βασμπι ή αλλιως Καφε Οπερα όπως λεγοταν μέχρι και το 2005 όταν και ενωθηκε με τη Βασμπι και εφτιαξαν την Βασμπι united δεν λεει τιποτα ως ομαδα είναι από τα φαβορι για τον υποβιβασμο, προκειται για μια αποδειναμομενη ομαδα σε σχεση με περσυ , λειτουργει ως δορυφορος της Αικ, βασιζεται σε νεα παιδια. Από την άλλη η Εγκριτε είναι από τα πρωτα φαβορι για την ανοδο ενισχυθηκε με καλες μεταγραφες παει καλα στο πρωταθλημα είναι στη 2 θεση εχοντας 7-2-3, ενώ η Βασμπι στην 12 θεση με 3-2-7. Στα τελευαταια 10 η Βασμπι εχει 6 ηττες,1 νικη και 3 ισοπαλιες.

Αυτή είναι η βασικη μου τετραδα από εκει και περα υπαρχει ένα άλλο ματς το Ελσινκι-Ροβανιεμι οπου το βλεπω ασσο αλλα εχω καποιες αμφιβολιες αν και εξω πεφτει πολύ ασσος και μαλιστα κατω από 1,40 του οπαπ .Οι αμφιβολιες που εχω είναι ότι η Ελσινκι δεν με πειθει ακομα ως ομαδα , όχι βεβεαια ότι με πειθει το χωριο του Αη Βασιλη το οποιο εκτος εδρας χανεται.

ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ !