Σάββατο 14 Ιουνίου 2008

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

Καλημερα , χτες νομιζω ότι ευχαριτηθηκαμε από μπαλα ειδικα στο ματς της Ολλανδιας οπου τοσο οι Γαλλοι οσο και οι Ολλανδοι κανανε πολλες φασεις αλλα αυτοι οι Ολλανδοι ηταν εκπληκτικοι .Εριξε τεσσερα στην πρωταθλητρια κοσμου και αλλα 3 στην δευτεραθλητρια και τωρα εχει την ευκαρια να αφησει να περασει η Ρουμανια αν κατσει και χασει από αυτους .Σιγουρα θα πα;ιχτει πολύ παρασκηνιο αλλα την πεμπτη που γινονται τα ματς ελπιζω να εχουμε σωστες πληροφοριες.Παμε να δουμε όμως τωρα τα σημερινα.

411 2 1,55
Ολοι εδαμε τη Σουηδια στο ματς με την εθνικη και νομιζω κατά γενικη ομολογια ότι δεν εντυπωσιασε ιδαιτερα , από την άλλη η Ισπανια τολμω να πω ότι ενθουσιαστηκα που την ειδα γιατι ποτε σαν ομαδα δεν την ειχα σε εκτιμηση για τον γνωστο λογο της ανομοιογενειας (Βασκοι , Καταλανοι , Μαδριλενοι κ.τ.λ).Θελω να πιστευω ότι η εμφανιση της Ισπανιας δεν ηταν φωτοβολιδα και ότι θα νικησει τους ξυλοκοπους της Σουηδιας (αφαλως και εξαιρουμε τον Λαρσον και Ιμπραιμοβιτς) .

412 1 3,25 και χ 3,10
Το μονο που θα πω είναι ότι η Ρωσια είναι η υπρεκτιμημενη σαν ομαδα ,παιζει χωρις το βασικο επιθετικο της διδυμο, οι Ελληνες εχουν δωσει ορκο νικης ,ειμαι μαζι τους και ελπιζω ολοι μαζι το βραδυ να πανηγυρισουμε την πρωτη νικη μας στο τουρνουα. Στο κατω κατω της γραφης δεν είναι δυνατον η πρωταθλητρια Ευρωπης να παιζεται στο 3,25 με αντιπαλο μια ομαδα σαν τη Ρωσια. Εδώ πρεπει να διευκρινησω ότι δεν ειμαι από αυτους που όταν βλεπουν την εθνικη και την ομαδα τους παντα την πονταρουν ,ενδεικτικο είναι ότι την επαιζα αρκετες φορες κοντρα στην προ 2004 εποχη μετα αλλαξα γνωμη και πονταρισμα .Ωστοσο προσπαθησα να προσεγγισω τον αγωνα αυτόν όχι ως Ελληνας αλλα σαν ενας Ιταλος, Γερμανος…. Παιχτης στοιχηματος.

114 1 1,45
Εδώ είναι η τελευταια αγωνιστικη στην Β Ισπανιας η Νουμανθια εχει ανεβει ως πρωτη και η Πολι Εχιδο εχει πεσει ως τελευταια. Φανταζομαι ότι η Νουμανθια θα θελει να τελειωσει καλα τη σεζον με μια νικη και επιπλεον η Πολι Εχιδο εχει και απουσιες.

115 2 1,45
(ΓΚΑΜΠΟΝ-ΓΚΑΝΑ)Εδώ υπαρχει μεγαλη διαφορα δυναμηκοτητας η Γκαμπον ως χωρα είναι ανυπαρκτη ποδοσφαιρικα ενώ η Γκανα εχει πολλους παιχτες που αγωνιζονται στο εξωτερικο όπως ο Εσιεν της Τσελσι . Δυνατο το 2

131 1 1,45
Και εδώ παιζω ασσο λογω της φανερης διαφορας δυναμηκοτητας .

123 2 1,65
(ΣΟΥΔΑΝ -ΜΑΛΙ)Και εδώ η διαφορα δυμαμηκοτητας είναι τεραστια ,το σουδαν ανυπαρκτο ενώ θα σας πω δυο ονοματα από ταο Μαλι :Κανουτε και Κειτα. Δυνατο το 2