Κυριακή 22 Ιουνίου 2008

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

Καλημερα ,χτες απο τη μια πιασαμε την εκπληξη του Κανσας μεσα στο Τοροντο απο την αλλη ομως για ακομη μια φορα στο euro δεν τα πηγαμε καλα αφου λεγαμε οτι οι Ολλανδοι θα περναγαν.Αν περνεγαν οι Ολλανδοι θα ηταν μια απο τις μεγαλυτερες αδικιες στο παγκοσμιο ποδοσφαιρο αφου σχεδον σε ολο τον αγωνα ηταν εκτος τοπου και χρονου ,με εξαιρεση 20-30 λεπτα , περιμεναν απο καποιο στημενο ή απο μακρυνα σουτ μπας και μπορεσουν να απειλησουν ,στη δε παραταση οι Ολλανδοι δεν υπηρχαν στο γηπεδο.Και μια ερωτηση γιατι ο Φαν Μπαστεν δεν εβαλε το Ρομπεν και εβαλε τον Αλεφάι . Οσον αφορα τα στοιχηματικα χτες ειχαμε 1 στα 2 .Στα σημερινα εχω μια πενταδα.

161 1 2,25 και χ 2,80
Ξεκινω με το 1-χ των Ισπανων μιας και οι Ισπανοι μας εχουν δειξει πολυ καλυτερα πραγματα απο οτι οι Ιταλοι. Σημαντικο κινητρο για να παω με το 1-χ ειναι και οι δυο πολυ σημαντικες απουσιες που εχουν οι Ιταλοι (Πιρλο ,Γκατουζο).
314 2 1,95
Η Λατσκρονα ειναι ενα απο τα φαβορι για ανοδο ,εχει καλη ομαδα , εχει ξεκινησει δυνατα εχοντας μεχρι στιγμης 6-3-2, ενω απο την αλλη η Αγκελχολμ η οποια ειναι νεοφωτιστει παει μετρια αλλα αυτο που ξερω ειναι οτι η Νοrdicbet οταν ξεκινησε τα πρωταθλημα την εδινε για υποβιβασμο μολις στο 1,85 !!!Γενικα σαν ομαδα δεν μας λεει τιποτα αφου το ροστερ της ειναι πολυ περορισμενο και βασιζεται μονο σε πιτσιρικαδες.Το διπλο πεφτει εξω.

331 1,60
Εδω υπαρχει πολυ μεγαλη πτωση του ασσου στο εξωτερικο ,μιας και η ουασιγκτον στα τελευταια παιχνιδια εχει βρει τη φορμα και διεκδικει την εισοδο της στα πλει οφ ενω απο την αλλη η Σαν Χοσε δεν τα παει καθολου καλα , στα εκτος εδρας δε , χανεται.Οποτε καλος ασσ0ς.

345 1 1,40
Η Μποκα θελει να κλεισει θετικα τη σεζον και μπορει να το κανει αφου η Τιγκρε ειναι αδιαφορη και παρα πολυ ντεφορμε 3 νικες στα τελευταια 10 παχνιδια.Η Μποκα με βασικους ,οποτε παμε με τον ασσο.

334 2 2,05
Ρισκαρω στο 2 της Φλα. , και λεω οτι ρισκαρω γιατι η Ιπατιτινγκα εχει νεο προπονητη .Κατα τα αλλα η Φλα δικαιωνει τις προβλεψεις που την ηθελαν να χτυπα πρωταθλημα και η Ιπατιτινγκα οτι θα ειναι μια απο τις ομαδες που θα μας κουνησουν μαντηλι. Και εδω πεφτει πολυ το 2.

ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ !!