Πέμπτη 26 Ιουνίου 2008

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΠΕΜΠΤΗΣ

Καλημερα χτες πολυ κοσμος γλυτωσε τη φυλακη. Ας αναψουμε μια λαμπαδα στο Lahm.
Το παραπανω δεν το λεω τυχαια αφου μονο σε μια εταιρεια και συγκεκριμενα στο ανταλλακτηριο της betfair παιχτηκαν συνολικα 42,000,000Ε. Εκ των οποιων τα 39 στον ασσο.Επαναλαμβανω μονο σε μια εταιρια .Φανταστειτε τι θα εγινε στις υπολοιπες.
Οσον αφορα τη μεταδοση εγιναν τραγικα πραγματα απο το οτι μας εριξαν μαυρο για 5 λεπτα,μας εκανε μεταδοση ο πουρουπουπου,πρωτα ακουσαμε το γκολ της Τουρκιας και μετα απο κανενα λεπτο το ειδαμε.
Επειδη μου αρεσει να ειμαι δικαιος να πουμε οτι δεν ειχαμε εικονα γιατι επεσε κεραυνος στους αναμεταδοτες στη Βιεννη.Κριμα ομως γιατι συσφυμηστικε ,μία απο οτι λενε πολυ καλη οργανωση.
Παμε τωρα στα σημερινα στοιχηματικα.


Στο ματς της Ισπανιας-Ρωσιας δεν θα ασχοληθω αφου θεωρω οτι και τα τρια σημεια ειναι μεσα.Ωριστε παντως οι πιθανες εντεκαδες:
ΡΩΣΙΑ: Ακινφέεφ, Ανιούκοφ, Μπερεζούτσκι, Ιγκνασέβιτς, Ζιρκόφ, Σέμακ, Μπιλιαλετντίνοφ, Ζιριάνοφ, Σεμσόφ, Αρσάβιν, Παβλιουτσένκο.
ΙΣΠΑΝΙΑ: Κασίγιας, Ράμος, Πουγιόλ, Μαρτσένα, Καπντεβίλα, Σένα, Ινιέστα, Τσάβι, Σίλβα, Βίγια, Τόρες.
Παμε ετσι στη Φιλανδια οπου ξεκινω με τον 1 της Μιλικοσκι ενας 1 ο οποιος πεφτε παντου εξω απο την τριτη και μου κανει εντυπωση,οχι γιατι πεφτει αλλα επειδη πεφτει παρα πολυσε καοιες εταιρεις ξεκινησε στο 1,50-1,55 και εφτασε 1,25-1,3. Σε μια σκανδιναβικη εταιρεια το βρηκα 1,28,ενω σε μια αλλη νορβηγικη (Νordic bet ) στο 1,37 .Το παιχνιδι το βλεπω και εγω ασσο αφου υπαρχει μεγαλη διαφορα δυναμηκοτητας κατι που αντικατροπτιζεται και στη βαθμολογια , οπου η Μιλικοσκι εινα τριτη και η Κοτκα τελευταια.Α να μην ξεχασω να πω οτι το 1,40 του οπαπ ειναι η μεγαλυτερη αποδοση που μπορει να βρει κανεις στον ασσο για αυτο το παιχνιδι .Κλεινω με το χ2 της Ιντερ Τουρκου στην εδρα της Μαριεχαμν.