Τετάρτη 14 Μαΐου 2008

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΤETAΡΤΗΣ

Καλημερα σε ολους τους φιλους αναγνωστες του betwithstelios,σημερα το προγραμμα σιγουρα δεν ειναι εντυπωσιακο και ετσι θα ασχοληθω με δυο παιχνιδια.
Το πρωτο ειναι ο τελικος του uefa οπου και θα παω με το 1(χ) γιατι πολυ απλα θεωρω την ζενιτ καλυτερη σαν ομαδα απο οτι την Ρειντζερς οπου το πως εφτασε ως εδω δεν το καταλαβα ,θυμαμαι το ματς στη Λεωφορο οπου μου θυμησε ομαδα Β εθνικης,την απεραντη τυχη που ειχε με τη Φιορεντινα και αν υπαρχρει θεος πρεπει να το παρει η Ζενιτ αφου καταφερε και αποκλεισε το φαβορι του θεσμου τη Μπαγερν και μαλιστα με τεσσαρα.Επιπλεον η Ρειντζερς εχει και τις απουσιες της, αφου δεν υπολογιζεται φυσικά ο τιμωρημενος φορ Κουζέν, που αποβλήθηκε αφελως στον ημιτελικο, ενώ η τριάδα των εξτρέμ που ταλαιπωρουταν απο τραυματισμους –Μακάλοχ, Ανταμ και Μπίσλεϊ- ειναι κανονικά στην αποστολή.
Το δευτερο ειναι το ΑΕΚ-ΠΑΟ,οπου οσοι διαβαζετε τακτικα τις αναρτησεις μου θα εχετε καταλαβει τη ομαδα ειμαι,το μονο που εχω να πω ειναι οτι ο παο θα κατεβει με παρα πολλες αλλαγες καθως εχει εξασφαλισει την 1θεση στα πλει οφ,ενδεικτικο ειναι οτι καλεσε και 3 παιχτες απο τα πιτσιρικια και μαλιστα ο ενας απο αυτους θα παιξει βασικος ,προκειται γαι τον Παντιδος.Ο Πεσειρο εχει δωσει αδειες σε ολους τους διεθνεις παιχτες.
Εγω παντως αμφιβαλλω αν αυτη η Αεκ μποει να νικησει αυτον τον παναθηναικο.Οποτε παω με το χ και απο κοντα το 2.


Χτες ειχα μπει στο betblogs.gr (στο οποιο καταχωρουνται ολες οι αναρτησεις των στοιχηματικων μας blog)και κανοντας κλικ σε ενα blog διαβασα το παρακατω κειμενο :
Συνδρομητικό το www. -------.blogspot.com με ετήσια συνδρομή 20 € . Για 6 μήνες μόνο 12 €. SMS δεν βάζω θα σας κοστίζει πολύ. Στείλτε μου e-mail στο s_ _ _ _@gmail.com για παραιτέρω πληροφορίες. Θα πρέπει να στείλετε e-mail ώστε να σας δώσω πρόσβαση. Στο οικονομικό θα τα βρούμε γιατί είμαι large άνθρωπος...
με τιτλο οτι θα εχει καθημερινα στοιχηματικες προτασεις ,προσωπικα δεν τον γνωριζω τον συκεκριμενο blogger και ουτε ξερω κατω απο ποιες συνθηκες εκανε το Blog συνδρομητικο για αυτο και κραταω μια πισινη.Το φαινομενο σιγουρα ειναι πρωτοφανες γιατι αν κλικαρετε στο συγκεκριμενο blog σας βγαινει μια σελιδα οπου ζηταει ονομα χρηστη και κωδικο προσβασης ,ουσιαστικα προκειται για μια δυνατοτητα που δινει το blog, οπου επιλεγεις να θες να σε διαβαζουν ολοι ή αν θες να σε διαβαζουν καποιοι κατοπιν κωδικου.Προσωπικα αυτο to blog το εφτιαξα για να κανω το hobbi μου και τιποτα παραπανω .Το συγκεκριμενο θεμα ηθελα να το θιξω για να πω την αποψη μου.