Κυριακή 18 Μαΐου 2008

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

Για σημερα εχουμε:

436 2 1,45.
Καταρχην είναι η τελευταια αγωνιστικη. Εδω στην Ιταλια τα πραγμτα θα ελεγα ότι είναι αρκετα μπερδεμενα και πολλα ισως να παιχτουν κατω από το τραπεζι.Και εννοω το εξης πολύ απλο η μοιρα τα εφερε ετσι ώστε Κατανια και Παρμα που παλευουν για το ποια θα σωθει αντιμετοπιζουν Ρομα και Ιντερ αντισοτιχα ,οι οποιες κκυνηγανε το πρωταθλημα. Ανεκαθεν παρασκηνιακα η Παρμα ηταν πολύ δυνατη ,φετος όμως δεν ξερω τι γινεται,συνφωνα με τη λογικη κουνανε μαντιλι, εγω παω με το 2 γιατι η Ιντερ δεν εχει περιθωρια ,επιστρεφει και Ιμπραιμοβιτς για να παιξει στο τελευταιο ματς της σεζον ,δειγμα του ποσο σοβαρη είναι η κατασταση μιας και ο Ιμπρα εκανε συντηρηση εν οψει euro προκειμενου να μην παθει υποτροπη στο τραυμα του. Η βαθμολογια τςη Ιταλιας είναι στο τελος του blog.
Οσο για το ματς της Ρομα το θεωρω λιγο πιο επικινδυνο να σπασει,αν και παιχτικα είναι 2 από εδώ μεχρι την κατανια.
Οσον αφορα την κοντρα για το πια θα βγει στο τσαμπιονς λιγκ ,αναμεσα σε Μιλαν και Φιορεντινα καλυυτερα να μην ασχοληθουμ γιατι μπορει να εκτεθουμε….

452 2 1,65
Οι δυο ομαδες δεν εχουν καμια σχεση μεταξυ τους η Κοτκα είναι τελευταια και η Ιντερ Τουρκου πρωτη και διχως ηττα(4-1-0) .Η Ιντερ εχει περασει από πιο δυσκολες εδρες δεν νομιζω να δυσκολευτει στην εδρα της Κοτεπε(όπως είναι το κανονικο της ονομα).Το 2 στο 1,58 σε σκαδιναβικη εταιρεια.

454 2 2,7 και Χ.
Εκτιμω ότι εχει βγαλει λαθος αποδοση η εταιρεια ,γιατι η Μριεχαμν είναι καλυτερη ομαδα από τη Ροβανιεμι ,φαινεται εξ αλλου και στη βαθμολογια .Ελπιζω να μην είναι τυρακι,εξω πεφτει το χ και το 2,ετσι και εγω παω με χ2.Βεβαια με ανησυχει ότι η Μαριεχαμν θα παει από τονοτιοτερο σημειο της Φιλανδιας οπου εδρευει στο βοριοτερο.

515 1 1,90
Τελικος κυπελλου πορτογαλιας ,η Πορτο φετος απλα δεν παιζοτανε οποτε ηθελε νικαγε και νομιζω ότι θα κανει το νταμπλ. Συν τοις αλλοις από την Σπορτιγκ θα λειπει ενας από τους καλυτερους τις παιχτες ο Λιετσον.

446 1 1,65
Η Μαλαγα θελει παση θυσια τη νικη μιας και την εφτασε στον 1 ποντο η Σοσιεδαδ και την περασε η Χιχον .Το σημαντικοτερο όμως είναι ότι η Χερκουλες εχει 6 βασικες απουσιες αλλα ουτως η αλλως η Μαλαγα εχει καλυτερη ομαδα και δυνατη εδρα .